chek2fire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εγώ χρησιμοποιώ το Muun και το Phoenix. Το πρώτο πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Στο kraken πάντως πάντα μεταφορά με lightgning καθώς είναι και άμεσο και χωρίς τα fee του onchain. Ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην χρήση του. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2024 από chek2fire 2
loatki Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, chek2fire είπε εγώ χρησιμοποιώ το Muun και το Phoenix. Το πρώτο πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Στο kraken πάντως πάντα μεταφορά με lightgning καθώς είναι και άμεσο και χωρίς τα fee του onchain. Ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην χρήση του. Το Muun θυμάμαι παλιά οτι είχε περίεργο recovery αν ήθελες να αλλάξεις wallet. Δεν ήταν seed phrase, σου έδινε ένα recovery code, μετά έσωζες ένα pdf και αν ήθελες να κάνεις recover σε άλλο πορτοφόλι ήθελε ένα συγκεκριμένο tool και μια διαδικασία. Ακόμα έτσι δουλεύει; Αυτοί απο το Muun υποστηρίζαν οτι το multisig μοντέλο που χρησιμοποιεί είναι καλύτερο κάποιοι bitcoiners δεν συμφωνούσαν κάπου εκεί το είχα αφήσει λόγω drama 1
chek2fire Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Στις 31/10/2024 στις 10:46 ΜΜ, loatki είπε Το Muun θυμάμαι παλιά οτι είχε περίεργο recovery αν ήθελες να αλλάξεις wallet. Δεν ήταν seed phrase, σου έδινε ένα recovery code, μετά έσωζες ένα pdf και αν ήθελες να κάνεις recover σε άλλο πορτοφόλι ήθελε ένα συγκεκριμένο tool και μια διαδικασία. Ακόμα έτσι δουλεύει; Αυτοί απο το Muun υποστηρίζαν οτι το multisig μοντέλο που χρησιμοποιεί είναι καλύτερο κάποιοι bitcoiners δεν συμφωνούσαν κάπου εκεί το είχα αφήσει λόγω drama στο recovery έχει τρεις τρόπους με το πρώτο τον απλό να είναι απλά το email και password μετά ο δεύτερος να είναι ένα recover code που το ενεργοποιείς σε νέο muun και ένα τρίτο που είναι σαν recovery kit που από τι λέει μπορεις να κάνεις recovery ακόμα και σε άλλο wallet εκτός το muun. Δεν το έχω δει ακόμα αυτό. 2
SabotazNic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Το btc έσπασε ath και έχουμε ησυχία εδώ? Μάλλον έχουμε τσονταρει πολύ στα αλτς 🤣 1
lafayetter Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με Eurobank στην Binance. Σήμερα προσπάθησα να κάνω top up μέσο advcash να βάλω ένα ποσό ψηλό μεγάλο και έγραψε fiat deposit failed και με χρέωσε το ποσό από την κάρτα αλλά δεν πιστώθηκε στον λογαριασμό μου της Binance. Παίζει να υπάρχει θέμα να χάσω τα χρήματα ; Εκτός αυτού υπάρχει άλλος τρόπος να βάζω χρήματα και να μην έχω θέματα πχ Revolut ? Γενικά να μην έχω θέμα και με το withdrawal. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2024 από lafayetter
chek2fire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με Eurobank στην Binance. Σήμερα προσπάθησα να κάνω top up μέσο advcash να βάλω ένα ποσό ψηλό μεγάλο και έγραψε fiat deposit failed και με χρέωσε το ποσό από την κάρτα αλλά δεν πιστώθηκε στον λογαριασμό μου της Binance. Παίζει να υπάρχει θέμα να χάσω τα χρήματα ; Εκτός αυτού υπάρχει άλλος τρόπος να βάζω χρήματα και να μην έχω θέματα πχ Revolut ? Γενικά να μην έχω θέμα και με το withdrawal. μάλλον το έχει κρατήσει και θα το αποδεσμεύσει άμεσα και δεν σου έχει χρεώσει τίποτα. 22 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το btc έσπασε ath και έχουμε ησυχία εδώ? Μάλλον έχουμε τσονταρει πολύ στα αλτς 🤣 μπά περιμένουμε περισσότερα . Αυτό που ,παίζει τώρα είναι το προηγουμενο ath 1
poulaki1976 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Εγώ περιμένω top του κύκλου 180 με 210 Αλλαααααα. Θα μας βγάλει την πίστη Με τα altcoins θα μας βγάλουν τον καρκίνο Τάδε Έφη πουλακιον 😆
satsok2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Χαζή ερώτηση, υπάρχει κάποιος οδηγός πως να ξεκινήσει κάποιος απολύτως αρχάριος; Για ελλάδα τι πορτοφόλι και τι ανταλλακτήριο; 1
Antman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί ακόμα είμαι στη διαδικασία του διαβάσματος αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω. Ενδιαφέρομαι για την αγορά lumens με μακροχρόνιο ορίζοντα και αποφασίσα να ξεκινήσω από binance (η kraken) και να φτιάξω κάποιο λογαριασμό στη revolut ώστε οι όποιες συναλλαγές να γίνονται μέσω αυτής. Η αποστολή χρημάτων στην binance θα γίνεται μέσω της κάρτας revolut. Βλέπετε κάποιο πρόβλημα στην συγκεκριμένη προσέγγιση? Για wallet δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω άκρη, οπότε τα όποια altcoins θα παραμένουν στην binance. Διάβασα εδώ κυρίως πως κάποιοι δεν το προτιμούν ως επιλογή λόγω ενδεχομένων προβλημάτων στο μέλλον, οπότε αν έχουν να προτείνουν κάποιο αξιόλογο wallet να μελετήσω, θα βοηθούσε επίσης. Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Antman
ribo7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παίδες έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το Binance, έχω κάτι ξεχασμένα coins και θέλω να τα στείλω αλλού (Kraken). Ποια coins γενικά έχουν τα λιγότερα fees? Για να τα μετατρέψω σε αυτό πριν τα στείλω. Doge? LTC? Thanks Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από ribo7
jko0423 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Στις 2/12/2024 στις 4:10 ΜΜ, Antman είπε Καλησπέρα στο forum. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί ακόμα είμαι στη διαδικασία του διαβάσματος αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω. Ενδιαφέρομαι για την αγορά lumens με μακροχρόνιο ορίζοντα και αποφασίσα να ξεκινήσω από binance (η kraken) και να φτιάξω κάποιο λογαριασμό στη revolut ώστε οι όποιες συναλλαγές να γίνονται μέσω αυτής. Η αποστολή χρημάτων στην binance θα γίνεται μέσω της κάρτας revolut. Βλέπετε κάποιο πρόβλημα στην συγκεκριμένη προσέγγιση? Για wallet δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω άκρη, οπότε τα όποια altcoins θα παραμένουν στην binance. Διάβασα εδώ κυρίως πως κάποιοι δεν το προτιμούν ως επιλογή λόγω ενδεχομένων προβλημάτων στο μέλλον, οπότε αν έχουν να προτείνουν κάποιο αξιόλογο wallet να μελετήσω, θα βοηθούσε επίσης. Σας ευχαριστώ Για lumens το lobstr 1
tcktcktck Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, jko0423 είπε Για lumens το lobstr https://www.reddit.com/r/Stellar/s/3iiqA3eugG
Niiikoc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά πολύ ωραίο το topic σας. Μπράβο για την βοήθεια που δίνετε!! Έχω την εξής απορία. Έχω κάποια crypto στην revolut και θα ήθελα να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ κάποια άλλα γτ όσο ναναι κρατάει παραπάνω fees η revolut. Γενικά θέλω να ασχοληθώ με crypto και eft. Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσω με kraken ή binance? Αν έχετε κάποια καλύτερη με λιγότερα fees ευπρόσδεκτο. 🙏 Επίσης, επειδή έχω πολύ παλιά ταυτότητα, δέχονται δίπλωμα οδήγησης; Η νέα ταυτότητα θα κάνει μήνες να βγει 🤣 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από Niiikoc
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Niiikoc είπε Καλησπέρα παιδιά πολύ ωραίο το topic σας. Μπράβο για την βοήθεια που δίνετε!! Έχω την εξής απορία. Έχω κάποια crypto στην revolut και θα ήθελα να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ κάποια άλλα γτ όσο ναναι κρατάει παραπάνω fees η revolut. Γενικά θέλω να ασχοληθώ με crypto και eft. Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσω με kraken ή binance? Αν έχετε κάποια καλύτερη με λιγότερα fees ευπρόσδεκτο. 🙏 Επίσης, επειδή έχω πολύ παλιά ταυτότητα, δέχονται δίπλωμα οδήγησης; Η νέα ταυτότητα θα κάνει μήνες να βγει 🤣 Μακράν το πιο αξιόπιστό είναι το Kraken. Αν δεν έχεις ταυτότητα καινουργια δέχονται μετά μόνο διαβατήρια. Το δίπλωμα με τίποτα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από chek2fire 1
poulaki1976 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, chek2fire είπε Μακράν το πιο αξιόπιστό είναι το Kraken. Αν δεν έχεις ταυτότητα καινουργια δέχονται μετά μόνο διαβατήρια. Το δίπλωμα με τίποτα. Ααχ τι μου θύμησες τώρα Στο Κρακεν έκανα τις πρώτες αγορές Btc στα 3500$ και Eth στα 100$ Που να ήξερα που θα πήγαιναν οι τιμές !
Προτεινόμενες αναρτήσεις