chek2fire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) εγώ χρησιμοποιώ το Muun και το Phoenix. Το πρώτο πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Στο kraken πάντως πάντα μεταφορά με lightgning καθώς είναι και άμεσο και χωρίς τα fee του onchain. Ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην χρήση του. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από chek2fire 2
loatki Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, chek2fire είπε εγώ χρησιμοποιώ το Muun και το Phoenix. Το πρώτο πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Στο kraken πάντως πάντα μεταφορά με lightgning καθώς είναι και άμεσο και χωρίς τα fee του onchain. Ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην χρήση του. Το Muun θυμάμαι παλιά οτι είχε περίεργο recovery αν ήθελες να αλλάξεις wallet. Δεν ήταν seed phrase, σου έδινε ένα recovery code, μετά έσωζες ένα pdf και αν ήθελες να κάνεις recover σε άλλο πορτοφόλι ήθελε ένα συγκεκριμένο tool και μια διαδικασία. Ακόμα έτσι δουλεύει; Αυτοί απο το Muun υποστηρίζαν οτι το multisig μοντέλο που χρησιμοποιεί είναι καλύτερο κάποιοι bitcoiners δεν συμφωνούσαν κάπου εκεί το είχα αφήσει λόγω drama 1
chek2fire Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Στις 31/10/2024 στις 10:46 ΜΜ, loatki είπε Το Muun θυμάμαι παλιά οτι είχε περίεργο recovery αν ήθελες να αλλάξεις wallet. Δεν ήταν seed phrase, σου έδινε ένα recovery code, μετά έσωζες ένα pdf και αν ήθελες να κάνεις recover σε άλλο πορτοφόλι ήθελε ένα συγκεκριμένο tool και μια διαδικασία. Ακόμα έτσι δουλεύει; Αυτοί απο το Muun υποστηρίζαν οτι το multisig μοντέλο που χρησιμοποιεί είναι καλύτερο κάποιοι bitcoiners δεν συμφωνούσαν κάπου εκεί το είχα αφήσει λόγω drama στο recovery έχει τρεις τρόπους με το πρώτο τον απλό να είναι απλά το email και password μετά ο δεύτερος να είναι ένα recover code που το ενεργοποιείς σε νέο muun και ένα τρίτο που είναι σαν recovery kit που από τι λέει μπορεις να κάνεις recovery ακόμα και σε άλλο wallet εκτός το muun. Δεν το έχω δει ακόμα αυτό. 2
SabotazNic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Το btc έσπασε ath και έχουμε ησυχία εδώ? Μάλλον έχουμε τσονταρει πολύ στα αλτς 🤣 1
lafayetter Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με Eurobank στην Binance. Σήμερα προσπάθησα να κάνω top up μέσο advcash να βάλω ένα ποσό ψηλό μεγάλο και έγραψε fiat deposit failed και με χρέωσε το ποσό από την κάρτα αλλά δεν πιστώθηκε στον λογαριασμό μου της Binance. Παίζει να υπάρχει θέμα να χάσω τα χρήματα ; Εκτός αυτού υπάρχει άλλος τρόπος να βάζω χρήματα και να μην έχω θέματα πχ Revolut ? Γενικά να μην έχω θέμα και με το withdrawal. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου από lafayetter
chek2fire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με Eurobank στην Binance. Σήμερα προσπάθησα να κάνω top up μέσο advcash να βάλω ένα ποσό ψηλό μεγάλο και έγραψε fiat deposit failed και με χρέωσε το ποσό από την κάρτα αλλά δεν πιστώθηκε στον λογαριασμό μου της Binance. Παίζει να υπάρχει θέμα να χάσω τα χρήματα ; Εκτός αυτού υπάρχει άλλος τρόπος να βάζω χρήματα και να μην έχω θέματα πχ Revolut ? Γενικά να μην έχω θέμα και με το withdrawal. μάλλον το έχει κρατήσει και θα το αποδεσμεύσει άμεσα και δεν σου έχει χρεώσει τίποτα. 22 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το btc έσπασε ath και έχουμε ησυχία εδώ? Μάλλον έχουμε τσονταρει πολύ στα αλτς 🤣 μπά περιμένουμε περισσότερα . Αυτό που ,παίζει τώρα είναι το προηγουμενο ath 1
poulaki1976 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Εγώ περιμένω top του κύκλου 180 με 210 Αλλαααααα. Θα μας βγάλει την πίστη Με τα altcoins θα μας βγάλουν τον καρκίνο Τάδε Έφη πουλακιον 😆
satsok2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Χαζή ερώτηση, υπάρχει κάποιος οδηγός πως να ξεκινήσει κάποιος απολύτως αρχάριος; Για ελλάδα τι πορτοφόλι και τι ανταλλακτήριο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις