Bourdoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, zananiro είπε Τι fees έχει το ftx για buy and sell? Με 5% discount λόγω referral 2
snet Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, zananiro είπε Τι fees έχει το ftx για buy and sell? Και το quadency πάντως για όποιον τον ενδιαφέρουν botakia έχει πλέον δωρεάν όλες τις υπηρεσίες για όλα τα ανταλλακτήρια. πάρε παιδί μου 5% έκπτωση: https://ftx.com/referrals#a=61944877 Fee Tier 1 Maker fee: 0.019000% Taker fee: 0.066500% σου φαίνονται ακριβά; και unlimited 3commas bots...
ThanosR92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Αν μας στείλει κάποιος π.χ 1.000 ΕΥΡΩ σε BTC στην Binance αλλά εκείνος δεν έχει Binance account, τι προμήθεια θα μας κρατήσει ;
chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Αν μας στείλει κάποιος π.χ 1.000 ΕΥΡΩ σε BTC στην Binance αλλά εκείνος δεν έχει Binance account, τι προμήθεια θα μας κρατήσει ; πως θα τα στείλει στην binance? Δεν νομίζω να μπορείς να στείλει κάποιος έμβασμα χωρίς να έχει λογαριασμό και από τι γνωρίζω από και προς τα ανταλλακτήρια μόνο με εμβάσματα που είναι από τραπεζικούς λογαριασμούς που είναι στο όνομα που έχει το account γίνονται.
ThanosR92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, chek2fire είπε πως θα τα στείλει στην binance? Δεν νομίζω να μπορείς να στείλει κάποιος έμβασμα χωρίς να έχει λογαριασμό και από τι γνωρίζω από και προς τα ανταλλακτήρια μόνο με εμβάσματα που είναι από τραπεζικούς λογαριασμούς που είναι στο όνομα που έχει το account γίνονται. BTC θα στείλει αξίας 1.000 ΕΥΡΩ!
chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε BTC θα στείλει αξίας 1.000 ΕΥΡΩ! α bitcoin στέλνει άνετα σε δική σου διεύθυνση κανείς δεν θα σου ελέγξει από που προέρχονται. Η προμήθεια είναι ίδια σαν να τα στέλνεις εσύ εκτός αν τα στείλει από ανταλλακτήρια άλλο που εκεί υπάρχει έλεγχος ότι δεν είναι δικά σου. Δεν ξέρω όμως αν έχουν επικοινωνία τα ανταλλακτήρια για τέτοιες ταυτοποιήσεις. Δεν νομίζω.
ThanosR92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, chek2fire είπε α bitcoin στέλνει άνετα σε δική σου διεύθυνση κανείς δεν θα σου ελέγξει από που προέρχονται. Η προμήθεια είναι ίδια σαν να τα στέλνεις εσύ εκτός αν τα στείλει από ανταλλακτήρια άλλο που εκεί υπάρχει έλεγχος ότι δεν είναι δικά σου. Δεν ξέρω όμως αν έχουν επικοινωνία τα ανταλλακτήρια για τέτοιες ταυτοποιήσεις. Δεν νομίζω. Ευχαριστώ αλλά αυτά τα ξέρω βρε, εγώ ρώτησα τι προμήθεια θα έχουμε στην αποστολή του παραπάνω ποσού!
chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 το binance δεν θα σου κρατήσει τίποτα από αποστολή bitcoin προς το ανταλλακτήριο. Αυτό που θα κρατήσει fee είναι είτε το wallet που θα είναι τα fee που οριζει το δίκτυο του bitcoin σύμφωνα με τον όγκο συναλλαγών που έχει και που θα τα δεις πόσα είναι πριν κάνεις την αποστολή είτε αν τα στείλεις από ανταλλακτήριο τότε θα δεις τα fee εκεί πόσα είναι για την αποστολή των Bitcoin
simos1974 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 καλησπερα σε ολους , νεος χρηστης και εχω μερικες αποριες. Θελω να προχωρησω σε αγορα crypto ( απο Binance συγκεκριμενα) και επειδη απο πιστωτικες καρτα δεν γινεται δεκτη η καταθεση μετρητων ,δεν ξερω γιατι , υπαρχει η επιλογη P2P με πληρωμη απο revolut. Το εχει κανει κανεις? Ειναι ασφαλες? Επισης , απευθειας εμβασμα απο Εθνικη δεχεται ? σε ποια επιλογη, sepa transfer? Ευχαριστω εκ των προτερων
pp6210 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, simos1974 είπε καλησπερα σε ολους , νεος χρηστης και εχω μερικες αποριες. Θελω να προχωρησω σε αγορα crypto ( απο Binance συγκεκριμενα) και επειδη απο πιστωτικες καρτα δεν γινεται δεκτη η καταθεση μετρητων ,δεν ξερω γιατι , υπαρχει η επιλογη P2P με πληρωμη απο revolut. Το εχει κανει κανεις? Ειναι ασφαλες? Επισης , απευθειας εμβασμα απο Εθνικη δεχεται ? σε ποια επιλογη, sepa transfer? Ευχαριστω εκ των προτερων καλως ήρθες φίλε μου, ο πιο φτηνός τροπος να περάσεις λεφτα αυτη τη στιγμη απο revo σε Binance είναι με swift σε USD σύμφωνα με τον οδηγό εδω - H**ps://www.reddit.com/r/Revolut/comments/pufwfr/revolut_to_binance_in_usd/ Γενικά ξεψάχνισέ λίγο το thread με τα νέα της ημέρας, έχει πολύ πληροφορία. Με πιστωτική Πειραιώς έχω δοκιμάσει παλιά, κρατάει 1,8% οπότε σίγουρα δεν συμφέρει. Επίσης η Εθνική επιβεβαιωμένα μπλοκάρει μεταφορές προς binance αρα και να ήθελες με 1,8% δεν μπορείς! Το Ρ2Ρ νομίζω είναι συναλλαγές peer 2 peer, μεταξύ μελων της binance δηλαδή, άρα δεν κάνει για αυτο που θες Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από pp6210 reddit link 1
snet Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 μπορείς και με P2P απλά είναι εντελώς άλλη διαδικασία και δεν έχει σχέση με το απλό κάνω κατάθεση BINANCE στα posts θα βρεις οδηγό ακόμα και στα ελληνικά εδώ στο Insomnia 1
polonos1313 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας παιδια ! Μια φίλη θέλει να κάνει adress verification στην Crypto.com και Binance και δεν δέχονται κανένα έγγραφο μάλλον λόγω ελληνικών χαρακτήρων. Έχετε να προτείνεται κάτι ? Εγω πολύ παλιότερα σε εμενα τα έκανα ολα με μια απλή φωτο του statement στα ελληνικά. Έχει Εθνική και Alpha η φίλη μου Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από polonos1313
laserjesus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, polonos1313 είπε Καλησπέρα σας παιδια ! Μια φίλη θέλει να κάνει adress verification στην Crypto.com και Binance και δεν δέχονται κανένα έγγραφο μάλλον λόγω ελληνικών χαρακτήρων. Έχετε να προτείνεται κάτι ? Εγω πολύ παλιότερα σε εμενα τα έκανα ολα με μια απλή φωτο του statement στα ελληνικά. Έχει Εθνική και Alpha η φίλη μου Crypto.com έχω κάνει με ελληνική διεύθυνση. Κατέβασε ένα λογαριασμό cosmote σε pdf κάνε edit την διεύθυνση με λατινικούς χαρακτήρες και θα περάσει
polonos1313 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, laserjesus είπε Crypto.com έχω κάνει με ελληνική διεύθυνση. Κατέβασε ένα λογαριασμό cosmote σε pdf κάνε edit την διεύθυνση με λατινικούς χαρακτήρες και θα περάσει Τώρα θα το δοκιμάσει ! Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις