Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Kraken να στείλω EUR σε τράπεζα, SEPA να υποθέσω για λιγότερα fees? To Clear Junction (Instant&SEPA) που έχει ως επιλογή τι είναι? Μήπως γίνεται πιο γρήγορα το transaction?

Edit: Επέλεξα SEPA, πάω να δηλώσω λογαριασμό τραπέζης, βάζω της Revolut και μου λέει "The bank is not accepted". Τι παίζει?

Επίσης, μεταξύ BTC, ΕΤΗ, LTC, DAI, USDT (Omni και ERC20), DASH ποιο έχει τα μικρότερα fees για να στείλω σε αντίστοιχη διεύθυνση σε Binance?

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.

Ναι, το googlαρα, δεν ηξερα ότι δε παίζει η Revolut. Έβαλα ελληνικό λογαριασμό (Πειραιώς). Πόσες μέρες κάνει να φανούν τα ευρώ στην τράπεζα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ribo7 είπε

Ναι, το googlαρα, δεν ηξερα ότι δε παίζει η Revolut. Έβαλα ελληνικό λογαριασμό (Πειραιώς). Πόσες μέρες κάνει να φανούν τα ευρώ στην τράπεζα?

λογικά το αργότερο μέχρι Παρασκευή θα έχουν εμφανιστει στον λογαριασμό σου μπορεί και αύριο 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. 
χρησιμοποιώ το binance εδώ και μια εβδομάδα. 
Η απορια μου είναι η εξής, σε κάποια κρυπτονομισματα κατάφερα να τα κάνω convert μια χαρά. 
καποια αλλά όμως όπως, fio (protocol), δεν υπάρχουν καν στη λίστα για convert.

Και όταν παω για withdraw μου ζητάει μια διεύθυνση κτλ, που δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. 

μπορει να βοηθήσει κάποιος;

ελπιζω να γράφω στο σωστό νήμα, αν όχι συγνώμη. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Μέσω SEPA απο Revolut -> Binance?

Όντως καλή ιδέα. Δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια με τα όρια της Revolut στο δωρεαν πρόγραμμα. 

Σωστά. Διαδικασία 5 λεπτών μαξ με 0 fees. 

Τώρα για όριο δεν ξέρω αλλά νομίζω το Μάρτη πρέπει να έστειλα απο Revolut κανένα 800άρι ευρώ χωρίς κανένα πρόβλημα.

5 ώρες πριν, wargasm είπε

Καλημέρα. 
χρησιμοποιώ το binance εδώ και μια εβδομάδα. 
Η απορια μου είναι η εξής, σε κάποια κρυπτονομισματα κατάφερα να τα κάνω convert μια χαρά. 
καποια αλλά όμως όπως, fio (protocol), δεν υπάρχουν καν στη λίστα για convert.

Και όταν παω για withdraw μου ζητάει μια διεύθυνση κτλ, που δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. 

μπορει να βοηθήσει κάποιος;

ελπιζω να γράφω στο σωστό νήμα, αν όχι συγνώμη. 

Δεν έχουν όλα τα ανταλλακτήρια όλα τα κρύπτο. Ειδικά πιο μικρά θα τα βρεις σε συγκεκριμένα. Γι αυτό και δεν μπορείς να έχεις λογαριασμό μόνο σε ένα. 

Η διεύθυνση που σου ζητάει είναι του πορτοφολιού σου. Την βρίσκεις στο πορτοφόλι σου αν έχεις. Δεν δέχονται όλα τα πορτοφόλια όλα τα κρύπτο. Οπότε μεγάλη προσοχή γιατί μπορείς να τα χάσεις εύκολα. Άμα μιλάμε για μικροποσά και στο ανταλλακτήριο να τα αφήσεις δεν παίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, chek2fire είπε

δεν δουλεύει το kraken με Revolut μόνο με Bitstamp μπορείς να δουλέψεις την Revolut και το Kraken με Ν26

Με Revolut στέλνω και στο Binance και στο Crypto.com App/Exchange χωρίς πρόβλημα. Μάλλον είναι ιδιαιτερότητα του Kraken αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη που γράφω εδώ αλλά μόλις άνοιξα λογαριασμό έσω και δεν ξέρω πως γράφω θέμα αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εδώ και 2 μέρες άνοιξα λογαριασμό στο.Binance έβαλα 115 ευρώ και αγόρασα 1178 cryptos δηλαδή εγώ για να βγάλω κέρδος ποσο πρέπει να πάει για να πάρω τα λεφτά που έβαλα δηλαδή ας πούμε ότι ήταν 0.09000αν αφτο πάει ένα ευρώ  πάει να πει ότι τα 1.178 θα κοστίζουν 1.178 ευρώ συγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει ευχαριστω

Vechain αγορασα

1 ώρα πριν, foreli είπε

Με Revolut στέλνω και στο Binance και στο Crypto.com App/Exchange χωρίς πρόβλημα. Μάλλον είναι ιδιαιτερότητα του Kraken αυτό.

Επεξ/σία από Dio24868
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dio24868 είπε

Συγνώμη που γράφω εδώ αλλά μόλις άνοιξα λογαριασμό έσω και δεν ξέρω πως γράφω θέμα αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εδώ και 2 μέρες άνοιξα λογαριασμό στο.Binance έβαλα 115 ευρώ και αγόρασα 1178 cryptos δηλαδή εγώ για να βγάλω κέρδος ποσο πρέπει να πάει για να πάρω τα λεφτά που έβαλα δηλαδή ας πούμε ότι ήταν 0.09000αν αφτο πάει ένα ευρώ  πάει να πει ότι τα 1.178 θα κοστίζουν 1.178 ευρώ συγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει ευχαριστω

Vechain αγορασα

φυσικά γιατί να είναι αλλιώς? δλδ όσο πάει τόσο θα είναι η αξία τους 

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, chek2fire είπε

φυσικά γιατί να είναι αλλιώς? δλδ όσο πάει τόσο θα είναι η αξία τους 

Αα σε ευχαριστώ να σε καλά 😊😊

δλδ πανεύκολα λεφτά με λίγα λόγια 😂

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dio24868 είπε

Αα σε ευχαριστώ να σε καλά 😊😊

δλδ πανεύκολα λεφτά με λίγα λόγια 😂

ναι και πανεύκολη χασούρα . Οπως μπορεί να κερδίσεις έτσι μπορεί και να χάσεις 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Στο Binance μπορώ να αγοράσω απευθείας με χρεωστικη οπως στο CB και το Kraken ή οχι;

Θεωρητικά ναι. Έχει επιλογή με προμήθεια 1,8%

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Άρα καλύτερα η κατάθεση; 

H Sepa δεν έχει προμήθεια, αλλά όλο και κάτι θα πληρώνεις και στην τράπεζα

image.png.4a76461efc824df144fae5c7a76137a7.png

• Like 1

• Δημιουργία νέου...