chek2fire Δημοσ. Πέμπτη στις 04:48 μμ Μέλος Share Δημοσ. Πέμπτη στις 04:48 μμ (επεξεργασμένο) εγώ χρησιμοποιώ το Muun και το Phoenix. Το πρώτο πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Στο kraken πάντως πάντα μεταφορά με lightgning καθώς είναι και άμεσο και χωρίς τα fee του onchain. Ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην χρήση του. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:50 μμ από chek2fire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ 5 ώρες πριν, chek2fire είπε εγώ χρησιμοποιώ το Muun και το Phoenix. Το πρώτο πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Στο kraken πάντως πάντα μεταφορά με lightgning καθώς είναι και άμεσο και χωρίς τα fee του onchain. Ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην χρήση του. Το Muun θυμάμαι παλιά οτι είχε περίεργο recovery αν ήθελες να αλλάξεις wallet. Δεν ήταν seed phrase, σου έδινε ένα recovery code, μετά έσωζες ένα pdf και αν ήθελες να κάνεις recover σε άλλο πορτοφόλι ήθελε ένα συγκεκριμένο tool και μια διαδικασία. Ακόμα έτσι δουλεύει; Αυτοί απο το Muun υποστηρίζαν οτι το multisig μοντέλο που χρησιμοποιεί είναι καλύτερο κάποιοι bitcoiners δεν συμφωνούσαν κάπου εκεί το είχα αφήσει λόγω drama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. Κυριακή στις 03:26 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:26 μμ Στις 31/10/2024 στις 10:46 ΜΜ, loatki είπε Το Muun θυμάμαι παλιά οτι είχε περίεργο recovery αν ήθελες να αλλάξεις wallet. Δεν ήταν seed phrase, σου έδινε ένα recovery code, μετά έσωζες ένα pdf και αν ήθελες να κάνεις recover σε άλλο πορτοφόλι ήθελε ένα συγκεκριμένο tool και μια διαδικασία. Ακόμα έτσι δουλεύει; Αυτοί απο το Muun υποστηρίζαν οτι το multisig μοντέλο που χρησιμοποιεί είναι καλύτερο κάποιοι bitcoiners δεν συμφωνούσαν κάπου εκεί το είχα αφήσει λόγω drama στο recovery έχει τρεις τρόπους με το πρώτο τον απλό να είναι απλά το email και password μετά ο δεύτερος να είναι ένα recover code που το ενεργοποιείς σε νέο muun και ένα τρίτο που είναι σαν recovery kit που από τι λέει μπορεις να κάνεις recovery ακόμα και σε άλλο wallet εκτός το muun. Δεν το έχω δει ακόμα αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις