Predatorkill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Heybro είπε Διαφημίσεις φεύγουν με κάποιο τρόπο στο ios 11? https://itunes.apple.com/gr/app/weblock-adblock-proxy/id558818638?mt=8 το εχω απο οταν βγηκε. Δεν περναει τιποτα και πουθενα, σε κανενα app και browser. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Predatorkill 2
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ωραια τα νεα χαρακτηριστικα , προσωπικα αυτο που θα με διευκολυνει πολυ ειναι το facetime group call .
deceit Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Και εγω θα το ήθελα.αλλα με βολεύει και όλας που δεν χρειάζεται να το συνδέσω με υπολογιστή για να δω φωτό,μουσική και το κάνει με WiFi αυτόματα. Εντάξει, το ότι μπορείς να κάνεις το ένα δεν σημαίνει πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει το άλλο 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ελπιζω φετος ή του χρονου να δουμε ωραια πραγματα και βελτιωσεις προς το καλυτερα στα phone μπας και γυρισω ξανα πισω . Με αυτα τα animoji γιατι το παλευουν ακομα δεν μπορω να καταλαβω(καλα ειδικα τα αντιστοιχα σε android ειναι κυριολεκτικα για γελια).
Jimmy08 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Εννοείται πως δεν είναι ίδιο. Γιατί δεν θέλει η Apple να είναι ίδιο. Γιατί δεν θέλει να πειραζει ο κάθε ένας το λειτουργικό της και γιατί έτσι είναι ασφαλές και δεν μπάζει από παντού με ένα adb. Κανείς φακέλους σβήνεις γραφεις περνάς ταινίες μουσική φωτογραφίες. Τι άλλο θες δηλαδή να κάνει ; Το ξέρω ότι δεν θα βάλει ποτέ πραγματικό file manager. Αλλά να μη με κοροϊδεύει πλασαροντας και αυτό το πραμα σαν τέτοιο όμως.. Μόλις τώρα, Fulgore είπε Ελπιζω φετος ή του χρονου να δουμε ωραια πραγματα και βελτιωσεις προς το καλυτερα στα phone μπας και γυρισω ξανα πισω . Τι είδους βελτιώσεις; Τα highlights του 12 είναι τα notifications, τα app usage και τα memoji... Απο iOS 13 βλέπουμε για κάτι διαφορετικό...
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Το ξέρω ότι δεν θα βάλει ποτέ πραγματικό file manager. Αλλά να μη με κοροϊδεύει πλασαροντας και αυτό το πραμα σαν τέτοιο όμως.. Τι είδους βελτιώσεις; Τα highlights του 12 είναι τα notifications, τα app usage και τα memoji... Απο iOS 13 βλέπουμε για κάτι διαφορετικό... Μιλαω για τα ιδια τα κινητα αυτα καθαυτα,γιατι απο αλλαγες στο Ios δεν περιμενω πολλα πραγματα. Και καλυτερα κιολας αν ειναι να εχουμε τα θεματα που ειχε το Ios 11 τοσο καιρο. Θελω να δω βελτιωσεις στα φθηνοτερα μοντελα(κοινως τα απλα 4.7ιντσα κινητα που ειχαμε ως τωρα)και κυριως να βαλουν μεγαλυτερες μπαταριες γιατι για τα χρηματα που ζητανε ειναι το λιγοτερο απαραδεκτες οσο καλη διαχειριση και να εχουν οπως και παραπανω μνημη ram(3gb minimum και 4 το ακριβοτερο μοντελο).
Mazinga Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Σταθερο λογισμικο στο κινητό, πραγματικό file manager.με μεγαλυτερες μπαταριες με καλη διαχειριση : Μια ειναι η λυση μετα την μιτσουμπισι ΝΟΚΙΑ
Chocobo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Το θεμα ειναι να τρεχει στα παλια μοντελα.Το 6s εμενα και της κοπελας μου τρεχει πολυ καλα με 10.2.1 και 11.3.1 αντιστοιχα.( για την ακριβεια το 11.3.1 φαινεται ταχυτερο στα menu) αλλα δε κανω update περισσοτερο για ψυχολογικους λογους Δεν τολμω αν βγει αλλο update να το κανω ομως. Απο προσωπικη εμπειρια το 5S ειχε χειροτερη εμπειρια με 11.3 παροτι 5C με 10.2. Πραγμα που με κανει να σκεφτομαι πως 2 μεγαλα updates ειναι οριακα για μια συσκευη. Ξερω μιλαμε για συσκευη 3-5 ετων αλλα δεν εχει να λεει.Το 5C παει μπαλα , τη διαφορα τη βλεπεις μονο στο χρονο που ανοιγουν μερικα apps και παιχνιδια. Αλλα οπως και να εχει το να περνεις ενα τηλ και 3-4 χρονια μετα να δουλευει ταχυτατα ειναι πολυ καλο + η εμπειρια τουυ ios ετσι γιατι και ενα andro πλεον με καλο customization καλα τρεχει και βγαζει 3-4 χρονια.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 13 minutes ago, Albilosha said: Δεν τολμω αν βγει αλλο update να το κανω ομως. Έχει βγει το 11.4
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 τα πετάω έτσι γιατί μ'αρέσει γιατί κολλάτε σε άσχετες εφαρμογές , έχει σημασία αν έχει μπλέ ή κόκκινο πειραγμένο youtube ; αλλά επειδή το έχω ξαναδεί αυτό το μπέρδεμα ..... κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε κιόλας ότι όταν κάποιος σας αναφέρει "αυτοματοποίηση" να μην σκέφτεστε "α ναι έχει ifttt" είναι αντίστοιχο του "έχεις εργαλεία;" και απαντάς "ναι έχω ένα κατσαβίδι"
Snolly Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Cell_7 said: @Federer Μέχρι στιγμής βλέπω 4-5 ψαρωμένους, ωραίος! μόνο για αυτό μπαίνω πλέον στα σχόλια. να δω πόσα σετ πήρε ο @Federer επίσης Waze & Google Maps στο CarPlay μόλις το είπε άνοιξα σαμπάνιες Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Snollygoster 3
Zus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, Snollygoster είπε επίσης Waze & Google Maps στο CarPlay μόλις το είπε άνοιξα σαμπάνιες Είπαν τέτοιο πράγμα; 😮
Jimmy08 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Μιλαω για τα ιδια τα κινητα αυτα καθαυτα,γιατι απο αλλαγες στο Ios δεν περιμενω πολλα πραγματα. Και καλυτερα κιολας αν ειναι να εχουμε τα θεματα που ειχε το Ios 11 τοσο καιρο. Θελω να δω βελτιωσεις στα φθηνοτερα μοντελα(κοινως τα απλα 4.7ιντσα κινητα που ειχαμε ως τωρα)και κυριως να βαλουν μεγαλυτερες μπαταριες γιατι για τα χρηματα που ζητανε ειναι το λιγοτερο απαραδεκτες οσο καλη διαχειριση και να εχουν οπως και παραπανω μνημη ram(3gb minimum και 4 το ακριβοτερο μοντελο). Α οκ εσύ μιλάς για hardware βελτιώσεις.. Μαζί σου σε όλα, απλά δεν ξέρω πλέον αν η κατάσταση μπορεί να μαζευτεί από τα 999$ για τα κορυφαία μοντέλα. Εγώ πάντως τόσα λεφτά για κινητό δεν ξαναδινω.
Chocobo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Έχει βγει το 11.4 Το γνωριζω αλλα χρειαζομαι καποιον να το βαλει στο δικο του κινητο πρωτα κι να το δουλεψω λιγο. Το 11.3.1 το ειχε ο αδελφος μου οποτε ηταν safe , παρολο που στο δικο μου οπως ειπα εξακολουθω να τρεχω 10.2
peronoforos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 αααα τι ωραια τωρα θα μπορώ να ειμαι στην καφετερια και αν μαρεσει καμία να κουνάω τη γλωσσα μου σαν σαλιάρης........ αν παρεξηγηθεί θα τις δειξω τα memoji. αν οχι και με γουστάρει τοτε μια χαρα.... 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα