leonidas777 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καλημέρα, πιστεύω θα παραλάβω. Πήρα τηλέφωνο είπα ότι θέλω αλλαγή σε αποστολή στο σπίτι, μου λέει έχει πάει στο κατάστημα πρέπει να ακυρωθεί και να κάνουμε καινούργια. Λέω έχει και δώρο μια 32αρα θα έρθει και αυτή ή τελείωσε η προσφορά. Δεν βλέπω δώρο λέει, όταν έκανα την παραγγελία έλεγε και δώρο της λέω. Μου είπε να περιμένω 2 λεπτά και μετά μου λέει Ναι υπήρχε και δώρο που για κάποιο λόγω δεν μπήκε στην παραγγελία. Έκανε νέα παραγγελία με το δώρο, τώρα πρέπει να πάω να κάνω κατάθεση. Σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να μην εχω άλλο θέμα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1964 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ωραίος ,θα παραλάβεις,εμένα με πήρε ο μεταφορέας είναι καθοδόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 ΟΤΑΝ παραλαβετε ανεβαστε φωτος με τις αποδειξεις (σβηστε ονομα πχ και διευθυνση, ημερομηνια αρκει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, aris1964 είπε Ωραίος ,θα παραλάβεις,εμένα με πήρε ο μεταφορέας είναι καθοδόν. 40 λεπτά μετα βέβαια δεν μου έχει έρθει e-mail να ξέρω τι αριθμό παραλαβής θα βάλω όταν στείλω την απόδειξη από την κατάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, leonidas777 είπε 40 λεπτά μετα βέβαια δεν μου έχει έρθει e-mail να ξέρω τι αριθμό παραλαβής θα βάλω όταν στείλω την απόδειξη από την κατάθεση. Μην αγχώνεσαι. Θα σου έρθει. Τέλεια. Είδες τέλος καλό όλα καλά. Το τηλέφωνο ήταν σωτήριο και αλλαγή παραγγελιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1-1:30 Θα πάω για κατάθεση, αν δεν μου έρθει μέχρι τότε θα τους ξαναπάρω. Επόμενη φορά έτσι με τηλέφωνο και αποστολή σπίτι. Στο καταστημα προσπαθούν να την γλιτώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, leonidas777 είπε 1-1:30 Θα πάω για κατάθεση, αν δεν μου έρθει μέχρι τότε θα τους ξαναπάρω. Επόμενη φορά έτσι με τηλέφωνο και αποστολή σπίτι. Στο καταστημα προσπαθούν να την γλιτώσουν Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από alprio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, leonidas777 είπε 1-1:30 Θα πάω για κατάθεση, αν δεν μου έρθει μέχρι τότε θα τους ξαναπάρω. Επόμενη φορά έτσι με τηλέφωνο και αποστολή σπίτι. Στο καταστημα προσπαθούν να την γλιτώσουν. Εμένα μου ήρθε σήμερα το πρωί το Mail. Οτνα κανείς κατάθεση ενημέρωσε με τηλέφωνο και θα είσαι εντάξει. 1 ώρα πριν, alprio είπε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Εμένα μου ήρθε σήμερα το πρωί το Mail. Οτνα κανείς κατάθεση ενημέρωσε με τηλέφωνο και θα είσαι εντάξει. ;;; Τότε πάω να κάνω την κατάθεση και μετά τηλέφωνο. Συγγενής μου έψαχνε 32αρα και έκατσε κουτί, θα την δώσω 200 ευρώ. 300 κάνει καινούργια δες ανάλογα πόσο μπορεί να φύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα και την κατάθεση πήρα μετά τηλέφωνο να ρωτήσω τον αριθμό παραγγελίας επειδή δεν μου έχει έρθει e-mail ξαναρώτησα θα έρθει και η 32αρα και μου είπαν Ναι. Περιμένουμε από βδομάδα λογικά! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από leonidas777 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα εγώ σήμερα, λιγότερο από 24 ώρες από την ώρα της παραγγελίας. Μετά την ξενέρα με τον υπάλληλο προχθές μπράβο στο πλαίσιο και για την γρήγορη παράδοση. Ευχαριστώ και πάλι τον aris1964 και τον alexakos89 που μου είπαν τι να κάνω για να πάρω το δώρο. https://postimg.cc/image/8frreibfb/ Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από leonidas777 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ωραιος! Καλοριζικη φιλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 αν δεν κανω λαθος επρεπε να παρεις την sony σειρας 9 κ σου εδωσαν σειρας 7; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, what_if είπε αν δεν κανω λαθος επρεπε να παρεις την sony σειρας 9 κ σου εδωσαν σειρας 7; Όχι την 7096 στα 600 ευρώ πήρα που την βάλανε και αυτή με δώρο απλά δεν έχει θέμα και τα γράφαμε εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, leonidas777 είπε Όχι την 7096 στα 600 ευρώ πήρα που την βάλανε και αυτή με δώρο απλά δεν έχει θέμα και τα γράφαμε εδώ. Μεγειες αλλα απο την αποδειξη δεν βλεπω χριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα