Προς το περιεχόμενο

Sony-TV-55-KD55XE9005

eastend7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, leonidas777 είπε

Θα το κάνω και εγώ αυτο . Δεν είπα στον υπάλληλο να την ακυρώσει ελπίζω να μην το εκανε μόνος του. Πώς θα πληρώσεις;

πληρωσα ηδη μεσω e banking.εστειλα και το αποδεικτικο μεσω mail το δεχτηκαν και ολα ενταξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, alexakos89 είπε

πληρωσα ηδη μεσω e banking.εστειλα και το αποδεικτικο μεσω mail το δεχτηκαν και ολα ενταξει.

Θα ήταν καλύτερο να τους πάρω τηλέφωνο και αν μου ζητήσουν φωτο να τις στείλω με email ή να επικοινωνήσω μαζί τους μόνο με email ;

Δευτέρα 12 και τέταρτο το μεσημέρι έγινε η παραγγελία ,το απόγευμα που την άλλαξα σε παράδοση στο σπίτι ,ο υπάλληλος που μίλησα έβλεπε κανονικά και το δώρο στο σύστημα.

3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Τα πράγματα είναι απλά επειδή εδώ υπάρχει ξεκάθαρα παραπλάνηση και μεταχείριση 2 ταχυτήτων, αν έστω και ένας παρέλαβε την 32άρα δώρο τότε θα πρέπει να παραλάβουν όλοι.

Προσωπικά και μόνο για τον εμπαιγμό δεν θα παραλάμβανα την τηλεόραση, ακόμα και αν ήταν η καλύτερη ευκαιρία της χρονιάς! 

Μόνο έτσι θα καταλάβουν και θα κόψουν το δούλεμα, τα υπόλοιπα που λένε είναι απλά δικαιολογίες να χαμε να λέγαμε! 

Edit: Φυσικά το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και οι υπόλοιποι, όχι 1-2 άτομα. 

Μπορει ανετα ο καθενας να παρει την προστασια καταναλωτη αν και 1 ατομο παραλαβει την 32αρα, το θεμα ειναι πως ο κοσμος βαριεται να ασχοληθει με τετοια πραγματα και για αυτο τον λογο υπαρχει το δουλεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, leonidas777 είπε

Θα ήταν καλύτερο να τους πάρω τηλέφωνο και αν μου ζητήσουν φωτο να τις στείλω με email ή να επικοινωνήσω μαζί τους μόνο με email ;

ελα ντε.οτι σε φωτησει ο θεος. εγω και ο Αρης απο τι βλεπω καναμε αλλαγη τελευταιας στιγμης για το σπιτι.εκεινου την ειδαν την παραγγελια εμενα οχι. και γι αυτο μου ζητησαν αποδεικτικο.

εστειλα 2 φωτο και με πηρε πισω η κοπελα και μ λεει οκ θα παραλαβεις και τις 2.απλα πρεπει να γινει καταθεση του ποσου.εκανα καταθεση και μ λενε παρασκευη θα ειναι στον χωρο σ

Επεξ/σία από alexakos89

2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

ελα ντε.οτι σε φωτησει ο θεος. εγω και ο Αρης απο τι βλεπω καναμε αλλαγη τελευταιας στιγμης για το σπιτι.εκεινου την ειδαν την παραγγελια εμενα οχι. και γι αυτο μου ζητησαν αποδεικτικο.

εστειλα 2 φωτο και με πηρε πισω η κοπελα και μ λεει οκ θα παραλαβεις και τις 2.απλα πρεπει να γινει καταθεση του ποσου.εκανα καταθεση και μ λενε παρασκευη θα ειναι στον χωρο σ

Από τη στιγμή που όμως παραλάβουνε 2-3 άτομα με όποιο τρόπο και να έγινε η παραγγελία θα πρέπει και εγώ να παραλάβω. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο. 

Από τη στιγμή που όμως παραλάβουνε 2-3 άτομα με όποιο τρόπο και να έγινε η παραγγελία θα πρέπει και εγώ να παραλάβω. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο. 

Περιμεντε να παραλαβουν πρωτα και μετα, μην γινει καμια στραβη και τους αρχισουν τα μα και τα μου.

• Like 2

9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μπορει ανετα ο καθενας να παρει την προστασια καταναλωτη αν και 1 ατομο παραλαβει την 32αρα, το θεμα ειναι πως ο κοσμος βαριεται να ασχοληθει με τετοια πραγματα και για αυτο τον λογο υπαρχει το δουλεμα.

Θα το κοιτάξω τι μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω καμία ιδέα. Δεν ξανα χρειάστηκα να πάρω την προστασία.

Θα το κοιτάξω τι μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω καμία ιδέα. Δεν ξανα χρειάστηκα να πάρω την προστασία.

κατσε να παραλαβουμε πρωτα να δουμε οτι οντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, leonidas777 είπε

Να μην τους πάρω τότε ούτε για απλή αλλαγή από παραλαβή σε αποστολή; 

παρε τους και πες θελω αλλαγη σε αποστολή.οταν σου πει θα σταλει στον χωρο σας πες ηταν 2 τηλεοασεις και μια δωρο.και μετα απο εκει και περα κανε τα κουμαντα σου.

αν αρχιζεις και λες ειμαι σε ενα φορουμ που αλλοι την πηραν και αλλοι οχι δεν νομιζω να βγαλεςι και κατι.πες και ολας αν σου πουν τιποτα περιεργο οτι θα επικοινωνησεις με προστασια καταναλωτή με φωτογραφιες και κατι θα γινει

Επεξ/σία από alexakos89

20 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Εγω σημερα ρωτησα και μου ειπαν οχι παντως.

Εχεις δικιο και γω πηγα να την αγορασω σημερα και μου ειπε αλλος που δουλευε εκει οτι δεν ισχυει τελικα. ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ....

Μέχρι το απόγευμα  η προσφορά έπαιζε σίγουρα,από το βράδυ  της Δευτέραςκαι μετά άλλαξε στο σύστημα τους,για αυτό και το βραδινό email που μου εστειλαν ,δεν είχε το μπάνερ με το δώρο.

Φίλε Λεωνίδα ,εάν όντως έχεις κάνει παραγγελία 2 παρά είκοσι το μεσημέρι της Δευτέρας,και έχεις τα 2 πρώτα mail επιβεβαίωσης,περιμένε να παραλάβουμε πρώτα εμείς (μην γίνει καμμία στραβή ,και άντε βγάλε άκρη γιατί την έχουμε ξοφλήσει κιόλας),και μετά ότι βοήθεια θέλεις από εμάς δεκτή.,έτσι και αλλιώς δεν βλέπω κάποιον άλλο να έκανε παραγελία την Δευτέρα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

παρε τους και πες θελω αλλαγη σε αποστολή.οταν σου πει θα σταλει στον χωρο σας πες ηταν 2 τηλεοασεις και μια δωρο.και μετα απο εκει και περα κανε τα κουμαντα σου.

αν αρχιζεις και λες ειμαι σε ενα φορουμ που αλλοι την πηραν και αλλοι οχι δεν νομιζω να βγαλεςι και κατι.πες και ολας αν σου πουν τιποτα περιεργο οτι θα επικοινωνησεις με προστασια καταναλωτή με φωτογραφιες και κατι θα γινει

Αυτό θα κάνω Αύριο το πρωί.

17 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Μέχρι το απόγευμα  η προσφορά έπαιζε σίγουρα,από το βράδυ  της Δευτέραςκαι μετά άλλαξε στο σύστημα τους,για αυτό και το βραδινό email που μου εστειλαν ,δεν είχε το μπάνερ με το δώρο.

Φίλε Λεωνίδα ,εάν όντως έχεις κάνει παραγγελία 2 παρά είκοσι το μεσημέρι της Δευτέρας,και έχεις τα 2 πρώτα mail επιβεβαίωσης,περιμένε να παραλάβουμε πρώτα εμείς (μην γίνει καμμία στραβή ,και άντε βγάλε άκρη γιατί την έχουμε ξοφλήσει κιόλας),και μετά ότι βοήθεια θέλεις από εμάς δεκτή.,έτσι και αλλιώς δεν βλέπω κάποιον άλλο να έκανε παραγελία την Δευτέρα.

Ναι μέχρι να παραλαβεται δεν θα σας αναφέρω.  Αύριο απλά θα ζητησω να γίνει αποστολή σπίτι μου και αν αρχίσει τα νούμερα για το δώρο θα το αφήσω στον αέρα και θα ξαναεπικοινωνησω την Παρασκευή που θα εχετε παραλάβει.

Επεξ/σία από leonidas777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...