Προς το περιεχόμενο

Sony-TV-55-KD55XE9005

eastend7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Salvation81 είπε

Μακαρι να την  παρεις, θα εβαζα και εγω παραγγελια αλλα τα τζιμανια μου ειπαν οτι η προσφορα δεν ισχυει.

Θα πάω το απόγευμα και ελπίζω να μην έχω θέματα. Θα ενημερώσω τι έγινε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιο ενδιαφέρουσα προσφορα ειναι αυτη του  Mediamarkt για την XE9005. Θέλω να την παραγγείλω αλλά δεν ξέρω τι προϊόν παίρνω. Έχω ακούσει κάτι διάφορα κακα για το σερβις της Sony. Τι λετε;

32 λεπτά πριν, antypas25 είπε

Πιο ενδιαφέρουσα προσφορα ειναι αυτη του  Mediamarkt για την XE9005. Θέλω να την παραγγείλω αλλά δεν ξέρω τι προϊόν παίρνω. Έχω ακούσει κάτι διάφορα κακα για το σερβις της Sony. Τι λετε;

Κοίταξε τα κακά που ακους για το service της Sony είναι δυστυχώς πραγματικότητα . Αγόρασα 3 ίδιες τηλεοράσεις προ διετίας η μία βγήκε ελλατωματική . Ε μόνο με φασαρίες και παρέμβαση δικηγόρου έγινε η αλλαγή..  

Σαν τηλεόραση φαίνεται καλή αλλά είναι να μη σου κάτσει η στραβή με την Sony.  Γενικά εχει ρίξει πολύ την ποιότητα κατασκευής της και το μόνο που την σώζει πιστεύω είναι το όνομα που είχε χτίσει στο παρελθόν. Γι αυτό και τόσος ντόρος οταν βγαίνει προσφορά Sony. Ο κόσμος δεν γνωρίζει το μαθαίνει με τον άσχημο τρόπο..

• Like 3
  • Thanks 1

Εδω που τα λεμε ΚΑΛΟ και ΣΩΣΤΟ Service δεν υπαρχει σε εταιρεια τηλεορασης στο Ελλαντα.....Και δεν φταινε τοσο οι εταιρειες (κεντρικα) οσο τα Τζιμανια που εχουμε στις τοπικες αντιπροσωπειες.

23 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Εγω κατάφερα και πήρα για την κοπέλα μου την 55xe7096 με την τηλεόραση δώρο. Παρασκευή έρχεται. Όλα καλά. 

Σκεφτομουν να εβαζα και εγω μια αλλα το θεμα ειναι πως ετσι οπως το παμε θα εχουμε τηλεορασεις ακομα και απεναντι απο την λεκανη :)

12 ώρες πριν, leonidas777 είπε

Θα πάω το απόγευμα και ελπίζω να μην έχω θέματα. Θα ενημερώσω τι έγινε.

Ωραιότατο άκυρο με δικαιολογία ότι ήταν λάθος του πενταλεπτου και δεν φαινόταν το δώρο στο σύστημα τους στην παραγγελία μου.

3 λεπτά πριν, leonidas777 είπε

Ωραιότατο άκυρο με δικαιολογία ότι ήταν λάθος του πενταλεπτου και δεν φαινόταν το δώρο στο σύστημα τους στην παραγγελία μου.

Αν ο Αλεξακος μπορει να σου στειλει μια φωτο της παραγγελιας ΜΕΤΑ αφοτου την παραλαβει βεβαια ωστε να τους την τριψεις στα μουτρα (εκει να δω τι θα σου πουν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλα περιεργο ρε συ.εμενα το δεχτηκαν κανονικα.

ναι αμε γιατι οχι.μολις παραλαβω.

Επεξ/σία από alexakos89

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν ο Αλεξακος μπορει να σου στειλει μια φωτο της παραγγελιας ΜΕΤΑ αφοτου την παραλαβει βεβαια ωστε να τους την τριψεις στα μουτρα (εκει να δω τι θα σου πουν).

Μπορεσα και μίλησα με τον aris1964 και είδαν την παραγγελία του ότι θα παραλάβει κανονικά την 32αρα αλλά στην δικιά μου παραγγελία δεν την είχε. Μου λέει επειδή ο υπάλληλος που μίλησε ο Άρης προχθές έκανε λάθος και έβαλε και το δώρο δεν μπορεί να το κάνει και σε μένα που έκανα ηλεκτρονική παραγγελία και το σύστημα δεν την έβαλε αφού δεν υπήρχε προσφορά. Βέβαια ο Άρης μου είπε ότι έκανε παραγγελία 12:15, σε εμένα το πρώτο μήνυμα ήρθε 13:40. Μάλλον όταν έκανα εγώ παραγγελία δεν υπήρχε η προσφορά απλά μάλλον δεν είχε ανανεωθεί η σελίδα. 

2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

ναι αμε γιατι οχι.μολις παραλαβω.

Πότε και πώς έκανες την παραγγελία;

Επεξ/σία από leonidas777

1 λεπτό πριν, leonidas777 είπε

Μπορεσα και μίλησα με τον aris1964 και είδαν την παραγγελία του ότι θα παραλάβεις κανονικά την 32αρα αλλά στην δικιά μου παραγγελία δεν την είχε. Μου λέει επειδή ο υπάλληλος που μίλησε ο Άρης προχθές έκανε λάθος και έβαλε και το δώρο δεν μπορεί να το κάνει και σε μένα που έκανα ηλεκτρονική παραγγελία και το σύστημα δεν την έβαλε αφού δεν υπήρχε προσφορά. Βέβαια ο Άρης μου είπε ότι έκανε παραγγελία 12:15, σε εμένα το πρώτο μήνυμα ήρθε 13:40. Μάλλον όταν έκανα εγώ παραγγελία δεν υπήρχε η προσφορά απλά μάλλον δεν είχε ανανεωθεί η σελίδα. 

εχθες την εκανα το απογευμα. εβαλα παραλαβη απο κατάστημα. σημερα εστειλα mail οτι την θελω σπιτι.με πηραν τηλεφωνο και τους ειπα οτι υπαρχει και δωρο. μου ζητησαν της φωτο.τις εστειλα και με ξαναπηρε και μου ειπε οκ θα παραλαβεις και το δωρο.

• Moderators
3 λεπτά πριν, leonidas777 είπε

...μου είπε ότι έκανε παραγγελία 12:15, σε εμένα το πρώτο μήνυμα ήρθε 13:40. ..

Αυτες οι ωρες ειναι ποιας ημερας; Δευτερας, Τριτης, καποιας αλλης;

1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

εχθες την εκανα το απογευμα. εβαλα παραλαβη απο κατάστημα. σημερα εστειλα mail οτι την θελω σπιτι.με πηραν τηλεφωνο και τους ειπα οτι υπαρχει και δωρο. μου ζητησαν της φωτο.τις εστειλα και με ξαναπηρε και μου ειπε οκ θα παραλαβεις και το δωρο.

Θα το κάνω και εγώ αυτο . Δεν είπα στον υπάλληλο να την ακυρώσει ελπίζω να μην το εκανε μόνος του. Πώς θα πληρώσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, leonidas777 είπε

Μπορεσα και μίλησα με τον aris1964 και είδαν την παραγγελία του ότι θα παραλάβεις κανονικά την 32αρα αλλά στην δικιά μου παραγγελία δεν την είχε. Μου λέει επειδή ο υπάλληλος που μίλησε ο Άρης προχθές έκανε λάθος και έβαλε και το δώρο δεν μπορεί να το κάνει και σε μένα που έκανα ηλεκτρονική παραγγελία και το σύστημα δεν την έβαλε αφού δεν υπήρχε προσφορά. Βέβαια ο Άρης μου είπε ότι έκανε παραγγελία 12:15, σε εμένα το πρώτο μήνυμα ήρθε 13:40. Μάλλον όταν έκανα εγώ παραγγελία δεν υπήρχε η προσφορά απλά μάλλον δεν είχε ανανεωθεί η σελίδα. 

Τα πράγματα είναι απλά επειδή εδώ υπάρχει ξεκάθαρα παραπλάνηση και μεταχείριση 2 ταχυτήτων, αν έστω και ένας παρέλαβε την 32άρα δώρο τότε θα πρέπει να παραλάβουν όλοι.

Προσωπικά και μόνο για τον εμπαιγμό δεν θα παραλάμβανα την τηλεόραση, ακόμα και αν ήταν η καλύτερη ευκαιρία της χρονιάς! 

Μόνο έτσι θα καταλάβουν και θα κόψουν το δούλεμα, τα υπόλοιπα που λένε είναι απλά δικαιολογίες να χαμε να λέγαμε! 

Edit: Φυσικά το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και οι υπόλοιποι, όχι 1-2 άτομα. 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...