alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, leonidas777 είπε Και στα 4 e-mail που μου στείλανε λέει για το δώρο. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι έχουν κάνει με το site. Ακόμα άμα μπεις στο λινκ της 7096 λέει ότι έχει δώρο tv. μπηκα εγω δεν το λεει. για παρεθεσε λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sipiak1992 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 ξερετε ποια 32αρα δινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, alexakos89 είπε μπηκα εγω δεν το λεει. για παρεθεσε λινκ https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-55-KD55XE7096BAEP.htm Εμένα αυτό δείχνει πάντως. Απλη φωτογραφία ειναι, αλλά αφού δεν ισχύει πρέπει να την αλλάξουν. Έτσι παραπλανούν κόσμο. 3 λεπτά πριν, sipiak1992 είπε ξερετε ποια 32αρα δινουν? https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-32-KDL32WE610BAEP.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, leonidas777 είπε https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-55-KD55XE7096BAEP.htm Εμένα αυτό δείχνει πάντως. Απλη φωτογραφία ειναι, αλλά αφού δεν ισχύει πρέπει να την αλλάξουν. Έτσι παραπλανούν κόσμο. https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-32-KDL32WE610BAEP.htm θα παω να ζητησω και εγω το δωρο με τις φωτογραφιες.θα κανουν τους κινεζουν σιγουρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, leonidas777 είπε https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-55-KD55XE7096BAEP.htm Εμένα αυτό δείχνει πάντως. Απλη φωτογραφία ειναι, αλλά αφού δεν ισχύει πρέπει να την αλλάξουν. Έτσι παραπλανούν κόσμο. https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-32-KDL32WE610BAEP.htm Αν μπαινεις απο κινητο προφανως εχει κασαρει την φωτο, εγω απο χθες το μεσημερι εχω να την δω με δωρο την ΤΒ (κανε refresh την σελιδα). Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν μπαινεις απο κινητο προφανως εχει κασαρει την φωτο, εγω απο χθες το μεσημερι εχω να την δω με δωρο την ΤΒ (κανε refresh την σελιδα). Έκανα refresh ακόμα το δείχνει. Σε καμία ώρα θα μπω λογικά από pc να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1964 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δεν το δείχνει το δώρο, στα πρώτα 2 mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας χτες το μεσημέρι το εμφάνιζε,από το βράδυ εξαφανίστηκε και σήμερα το πρωί,και στα παλιά δια μαγείας χάθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, aris1964 είπε Δεν το δείχνει το δώρο, στα πρώτα 2 mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας χτες το μεσημέρι το εμφάνιζε,από το βράδυ εξαφανίστηκε και σήμερα το πρωί,και στα παλιά δια μαγείας χάθηκε. εγω θα παω εκει και θα τους πω οτι ειχε δωρο και εκανα παραγγελια μονο και μονο γι αυτο.αν δεν μου την δωσουν δεν αγοραζω/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 57 λεπτά πριν, leonidas777 είπε Έκανα refresh ακόμα το δείχνει. Σε καμία ώρα θα μπω λογικά από pc να δω. Αν μπαινεις με android και με Chrome πηγαινε στο Settings - Privacy - Clear Browsing Data Μετα ξαναμπες και δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ως τώρα (εννοώ για όσου περιμένουν προσφορές προ μουντιάλ), αυτή εδώ με την τηλεόραση δώρο και η 58ρα του Κότσου με το 200ευρω ήταν οι καλύτερες ευκαιρίες. Στις επόμενες μέρες σίγουρα θα δούμε και καλύτερες, οπότε όσοι ψάχνεστε μείνετε συντονισμένοι στο insomnia σαν γύπες! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 refresh στο refresh ειμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pont4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παιδιά ισχύει κανονικά (Μέχρι σήμερα τουλάχιστον) πήγα από το μαγαζί στην Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη ) και ενώ μου είπαν στην αρχή Όχι μετά ξαναπατησε κάτι στον υπολογιστή και λέει ότι ισχύει τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, pont4 είπε Παιδιά ισχύει κανονικά (Μέχρι σήμερα τουλάχιστον) πήγα από το μαγαζί στην Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη ) και ενώ μου είπαν στην αρχή Όχι μετά ξαναπατησε κάτι στον υπολογιστή και λέει ότι ισχύει τελικά. Εγω σημερα ρωτησα και μου ειπαν οχι παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αν μπαινεις με android και με Chrome πηγαινε στο Settings - Privacy - Clear Browsing Data Μετα ξαναμπες και δες Ναι από υπολογιστή δεν δείχνει τίποτα. Μικρό το κακό, δεν θα έδειχνα αυτήν την φώτο, αλλά την παραγγελία μου και αυτήν που λέει ότι για ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ 55" Sony (και όχι ΝΕΑ που το αλλάξανε μετά) δίνουν μια 32" δώρο. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από leonidas777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, leonidas777 είπε Ναι από υπολογιστή δεν δείχνει τίποτα. Μικρό το κακό, δεν θα έδειχνα αυτήν την φώτο, αλλά την παραγγελία μου και αυτήν που λέει ότι για ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ 55' Sony (και οχι ΝΕΑ που το αλλάξανε μετά) δίνουν μια 32' δώρο. Μακαρι να την παρεις, θα εβαζα και εγω παραγγελια αλλα τα τζιμανια μου ειπαν οτι η προσφορα δεν ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα