kostiger Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μηπως εννοει μοντελα 2018... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pont4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ανεξηγητη φραση για το Πλαισιο..Μαλλον ο καταναλωτης πρεπει να εχει το προβλημα ..(Χωρις να εχω καποιο προβλημα με το Πλαισιο, μην παρεξηγηθουμε και απο φιλοΠλαισιτες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kostiger είπε Μηπως εννοει μοντελα 2018... το πιο πιθανό. Αλλά να βάζει προσφορά με τίτλο που μπορεί να έχει πολλές εννοιες είναι παραπλανητικό. Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα το δικό μου μυαλό αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα τον τίτλο ηταν νέα αγορά - τηλεόραση.. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να σκεφτεί ο καταναλωτής; Μήπως το πλαίσιο εννοεί; α) Νέα μοντέλα β) Νεα τεχνολογία γ) Νεα παραλαβή δ) Νεα γουινέα; ε) ή το πιο απίθανο Νεα αγορά..; Απλά προσπαθεί να μπαλώσει έμμεσα το λάθος που έκανε εχθές και μάλιστα ερασιτεχνικά. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Εγώ έχω βάλει για αύριο παραλαβή από κατάστημα για την 55xe7096. Θα πάω με αυτές τις δύο φωτο. Θέλω να δω τι δικαιολογίες θα βρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1964 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Εγώ έκανα κατάθεση για την sony kdxe-7096 στα 599 ,και με διαβεβαίωσαν 3 φορές ότι μαζί με αυτή θα παραλάβω και την 32 smart. Bέβαια στα 15 email επιβεβαίωσης που μου έστειλαν από χθές το απόγευμα το banner δωρο 32 smart εξαφανίστηκε. Δεν παίζει πάντως να μην την δώσουν,απλώς από σήμερα το δώρο πάει σε μοντέλα 2018 55αρες, κάτι που ίσως εξαρχής θέλαν να κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Themos3 είπε Είναι προφανές ότι μια διοργάνωση σαν το mundial αποτελεί λόγο αύξησης των πωλήσεων τηλεόρασης. Μεγαλώνει λοιπόν η πίτα για ένα διάστημα 15 ημερών και είναι λογικό να υπάρχει πόλεμος τιμών από τις μεγάλες αλυσίδες για μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα. Οπότε θα διαφωνήσω και θα προβλέψω και άλλες πραγματικές προσφορές σε Τv για όλα τα βαλάντια τις επόμενες 10 μέρες τουλάχιστον. Mακάρι να γίνουν πραγματικές προσφορές για όλα τα βαλάντια και να μην εξακολουθούν να προσφέρουν αποκλειστικά τις γνωστές φασονιάρικες στην κατηγορία των 400 - 500 ευρώ! Υπάρχει και η κατηγορία των πελατών, η μεγαλύτερη κατ εμέ, που δεν μπορεί ή δεν θέλει να διαθέσει πάνω από 500 ευρώ για τηλεόραση. Εδώ θα είμαστε λοιπόν να δούμε κατά πόσο και άν θα καλυφθεί και αυτή η κατηγορία αγοραστών τις τελευταίες 10 μέρες που έμειναν για την έναρξη. 1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε αλήθεια με τον όρο ΝΕΑ τι εννοεί το "σουπερ ντουπερ γουαου" μάρκετινγκ του Πλαισίου; (χρησιμοποιώ εκφράσεις τις οποίες συνηθίζουν στο πλαίσιο.. μην παρεξηγηθώ οτι εχω διανοητικό πρόβλημα.) Ο καταναλωτής αντιλαμβάνεται νέα αγορά παντως . Μήπως είναι παραπλανητικό το μπανεράκι τους; Με οποιαδήποτε νέα εννοεί "νέα αγορά" διαφορετικά θα ανέφερε ξεκάθαρα για μοντέλα 2018. Επομένως αν δεν παραλάβετε την 32άρα μαζί με την τηλεόραση ... απλά μην παραλάβετε τίποτα! Σε κάθε περίπτωση θα είναι παραπλάνηση του καταναλωτή και σηκώνει και καταγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, aris1964 είπε Εγώ έκανα κατάθεση για την sony kdxe-7096 στα 599 ,και με διαβεβαίωσαν 3 φορές ότι μαζί με αυτή θα παραλάβω και την 32 smart. Bέβαια στα 15 email επιβεβαίωσης που μου έστειλαν από χθές το απόγευμα το banner δωρο 32 smart εξαφανίστηκε. Δεν παίζει πάντως να μην την δώσουν,απλώς από σήμερα το δώρο πάει σε μοντέλα 2018 55αρες, κάτι που ίσως εξαρχής θέλαν να κάνουν. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα . Εγώ δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους. Θα πάω εκεί και θα κάνω τον ανηξερο και αν αρχίσουν τις δικαιολογίες θα κάνω θέμα και θα το τραβήξω όσο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eastend7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Παίδες ηρεμία. Μόλις παρέλαβα μετά από πρωινή αλλαγή τιμολογίου..2 κιλά ιδρώτα έσταξα μέχρι να παραλάβω.. 😰😓😱😨😨 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, eastend7 είπε Παίδες ηρεμία. Μόλις παρέλαβα μετά από πρωινή αλλαγή τιμολογίου..2 κιλά ιδρώτα έσταξα μέχρι να παραλάβω.. 😰😓😱😨😨 Έρχομαι να παραλάβω την μεγάλη. Ευχαριστώ 😂😂 Έχεις κανείς φωτό από την παραγγελία θα της 7096 με δώρο την τβ; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1964 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, eastend7 είπε Παίδες ηρεμία. Μόλις παρέλαβα μετά από πρωινή αλλαγή τιμολογίου..2 κιλά ιδρώτα έσταξα μέχρι να παραλάβω.. 😰😓😱😨😨 Στην φωτογραφία η μεγάλη ποιά είναι?,δεν είναι η πάντως η 7096. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Η 55αρα 9005 ειναι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ειναι ο TS παιδια, η 9005 του τιτλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Έρχομαι να παραλάβω την μεγάλη. Ευχαριστώ 😂😂 Έχεις κανείς φωτό από την παραγγελία θα της 7096 με δώρο την τβ; Εμένα ήρθε αυτό πριν λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 εμενα δεν λεει με το δωρο απο πανω. αλλα θα παω εκει με τις φωτο να δω τι θα γινει. 3 λεπτά πριν, leonidas777 είπε Εμένα ήρθε αυτό πριν λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas777 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε εμενα δεν λεει με το δωρο απο πανω. αλλα θα παω εκει με τις φωτο να δω τι θα γινει. Και στα 4 e-mail που μου στείλανε λέει για το δώρο. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι έχουν κάνει με το site. Ακόμα άμα μπεις στο λινκ της 7096 λέει ότι έχει δώρο tv. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από leonidas777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα