Προς το περιεχόμενο

Sony-TV-55-KD55XE9005

eastend7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφορες στο Μουντιαλ ειχαμε πει οτι θα δουμε ΓΕΝΙΚΑ...Μερικοι κολλησατε στο 500αρικο χωρις συγκεκριμενο λογο....Δλδ αν μοντελο απο 1500ε πχ το βρουμε στα 1100ε δεν ειναι προσφορα; Η αν βαλουν μοντελο απο 1000ε στα 700ε; (και δεν αναφερομαι σε οσα εχουν "δηθεν" τιμες τις οποιες κοβουν ανα καιρους οπως τους βολευει, αναφερομαι σε πραγματικες τιμες).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Προσφορες στο Μουντιαλ ειχαμε πει οτι θα δουμε ΓΕΝΙΚΑ...Μερικοι κολλησατε στο 500αρικο χωρις συγκεκριμενο λογο....Δλδ αν μοντελο απο 1500ε πχ το βρουμε στα 1100ε δεν ειναι προσφορα; Η αν βαλουν μοντελο απο 1000ε στα 700ε; (και δεν αναφερομαι σε οσα εχουν "δηθεν" τιμες τις οποιες κοβουν ανα καιρους οπως τους βολευει, αναφερομαι σε πραγματικες τιμες).

εμεις που εχουμε μικρο πορτοφολι θελουμε μια καλη απο 800 στα 500

3 ώρες πριν, sakks80 είπε

εμεις που εχουμε μικρο πορτοφολι θελουμε μια καλη απο 800 στα 500

Βρε δεν λεω οχι, απλα λεω πως οταν καποιοι μιλουσαμε για προσφορες δεν λεγαμε για συγκεκριμενα πλαισια τιμων αλλα γενικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.Για του λόγου το αληθές , κράτησα από εχθές print screen , ώστε να έχω απάντηση σε περίπτωση αμφισβήτησης..

Βέβαια δεν θέλω να προδικάσω καταστάσεις.Μπορεί να λάβω όντως και την 32 και να πάει κατ' ευχήν το unboxing.

Screenshot_20180605-070726_Chrome.jpg

Επεξ/σία από eastend7

3 ώρες πριν, eastend7 είπε

Καλημέρα.Για του λόγου το αληθές , κράτησα από εχθές print screen , ώστε να έχω απάντηση σε περίπτωση αμφισβήτησης..

Βέβαια δεν θέλω να προδικάσω καταστάσεις.Μπορεί να λάβω όντως και την 32 και να πάει κατ' ευχήν το unboxing.

Screenshot_20180605-070726_Chrome.jpg

Δεν το βλεπω, το ιδιο ακριβως λαθος ειχαν βαλει και σε εκεινη με τα 599ε και το εβγαλαν. Τα τζιμανια του Πλαισιου ξαναχτυπησαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, antypas25 είπε

Τι λέει σαν τηλεόραση η συγκεκριμένη;

VA panel;  Local dimming? HDR.

Πως αποδίδει σε σχέση με μια QLED?

Nαι και στα τρια και αν δεν κανω λαθος εχει καλυτερο contrast απο τις Qled. Ειναι εξαιρετικη με λιγα λογια η τηλεοραση, η καλυτερη mid-range συμφωνα με πολλα μεσα.

Επεξ/σία από kostiger

12 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Δεν είναι προνόμιο του μουντιάλ είναι καθαρά ξεστοκάρισμα, μη μπερδεύεστε!

Είναι προφανές ότι μια διοργάνωση σαν το mundial αποτελεί λόγο αύξησης των πωλήσεων τηλεόρασης.
Μεγαλώνει λοιπόν η πίτα για ένα διάστημα 15 ημερών και είναι λογικό να υπάρχει πόλεμος τιμών από τις μεγάλες αλυσίδες για μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα.
Οπότε θα διαφωνήσω και θα προβλέψω και άλλες πραγματικές προσφορές σε Τv για όλα τα βαλάντια τις επόμενες 10 μέρες τουλάχιστον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλήθεια με τον όρο ΝΕΑ τι εννοεί το "σουπερ ντουπερ γουαου" μάρκετινγκ του Πλαισίου; 

(χρησιμοποιώ εκφράσεις τις οποίες συνηθίζουν στο πλαίσιο.. μην παρεξηγηθώ οτι εχω διανοητικό πρόβλημα.)

Ο καταναλωτής αντιλαμβάνεται νέα αγορά παντως .

Μήπως είναι παραπλανητικό το μπανεράκι τους;

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...