Προς το περιεχόμενο

Sony-TV-55-KD55XE9005

eastend7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μεγειες αλλα απο την αποδειξη δεν βλεπω χριστο :P

Ευχαριστώ, στο κινητό κανονικά φαίνεται μόλις την ανεβάζω εδώ γίνεται χάλια .  Δεν ξέρω τι γίνεται αν μπορείτε να πείτε πως να το κάνω να το φτιάξω.

Edit: Νομίζω το έφτιαξα 😛

Επεξ/σία από leonidas777
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, leonidas777 είπε

Παρέλαβα εγώ σήμερα, λιγότερο από 24 ώρες από την ώρα της παραγγελίας. Μετά την ξενέρα με τον υπάλληλο προχθές μπράβο στο πλαίσιο και για την γρήγορη παράδοση. Ευχαριστώ και πάλι τον aris1964 και τον alexakos89 που μου είπαν τι να κάνω για να πάρω το δώρο.

20180608_115004.jpg

https://postimg.cc/image/8frreibfb/

Επίσης παρέλαβα χτές το μεσημέρι.Τέλος καλό όλα καλά φίλε Λεωνίδα,να πούμε και ένα καλό λόγο για το Πλαίσιο για την καλή προσφορά του και την ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Xίλια ευχαριστώ και στο άτυπο ts της προσφοράς wannaplay,που την ανέβασε την Δευτέρα το μεσημέρι πρώτος σε άλλη ενότητα,όπως και σε όλη την κοινότητα του insomnia που ασχολείται,βοηθάει κόσμο και κοσμάκι.

IMG_0715.jpg

• Like 4

37 λεπτά πριν, leonidas777 είπε

Ευχαριστώ, στο κινητό κανονικά φαίνεται μόλις την ανεβάζω εδώ γίνεται χάλια .  Δεν ξέρω τι γίνεται αν μπορείτε να πείτε πως να το κάνω να το φτιάξω.

Edit: Νομίζω το έφτιαξα 😛

Ναι ολα καλα, δυστυχως η αποδειξη πανω γραφει μονο ημερομηνια αποστολης, οχι ποτε μπηκε η παραγγελια (θα βολευε περισσοτερο αν σε καποιους πουν μα και μου).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με γεια μας! Για την 7096, άμα συνδεσετε usb, να ξέρετε για να δείτε ελληνικό υπότιτλο πρέπει να πάτε στο "font4". Απλά δε βρήκα πώς βγαίνει το γκριζομαύρο πλαίσιο πίσω από τον υπότιτλο. Άμα το βρει κανείς, σφυρίχτε κι από δω...

Επεξ/σία από s2117
  • Like 1

Παντως εγω που μιλησα με Πλαισιο μου ειπαν οτι κανονικα δεν επρεπε να παραλαβει κανεις με αυτο το μοντελο την 32αρα, με λιγα λογια 50% μπραβο στο Πλαισιο που την εδωσε και αναγνωρισε το λαθος τους αλλα 50% λαθος γιατι το αναγνωρισε μονο σε οσους εβαλαν την παραγγελια οσο υπηρχε το εικονιδιο επανω. Δλδ αν καποιος την εβαλε μιση ωρα πιο μετα παπαλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, s2117 είπε

Με γεια μας! Για την 7096, άμα συνδεσετε usb, να ξέρετε για να δείτε ελληνικό υπότιτλο πρέπει να πάτε στο "font4". Απλά δε βρήκα πώς βγαίνει το γκριζομαύρο πλαίσιο πίσω από τον υπότιτλο. Άμα το βρει κανείς, σφυρίχτε κι από δω...

δεν βγαινει οταν παιζεις με σκληρο δισκο.

για να βγει με σκληρο δισκο κατεβαζεις mkvtoolnix αφαιρεις τους αλλους υποτιτλους βαζεις τους κατεβασμενους το κανεις ενα encode και ολα καλα.δεν υπαρχει το πισω πλαισιο και εχει και ενσωματωμενους soft code subs

2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Παντως εγω που μιλησα με Πλαισιο μου ειπαν οτι κανονικα δεν επρεπε να παραλαβει κανεις με αυτο το μοντελο την 32αρα, με λιγα λογια 50% μπραβο στο Πλαισιο που την εδωσε και αναγνωρισε το λαθος τους αλλα 50% λαθος γιατι το αναγνωρισε μονο σε οσους εβαλαν την παραγγελια οσο υπηρχε το εικονιδιο επανω. Δλδ αν καποιος την εβαλε μιση ωρα πιο μετα παπαλα.

την εβαλα 1 μερα μετα 😎

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1

• Moderators
48 λεπτά πριν, alexakos89 είπε
  4 ώρες πριν, s2117 είπε

για να βγει με σκληρο δισκο κατεβαζεις mkvtoolnix αφαιρεις τους αλλους υποτιτλους βαζεις τους κατεβασμενους το κανεις ενα encode και ολα καλα.δεν υπαρχει το πισω πλαισιο και εχει και ενσωματωμενους soft code subs

Κατσε γιατι δεν καταλαβα τι λες. Μιλας για περιπτωση που ο υποτιτλος ειναι μεσα στο mkv; Και λες να βγαλεις αυτους που εχει και να ριξεις ξανα μεσα στο mkv "δικο σου" υποτιτλο και μετα φευγει; Αφου ειναι παλι internal. Αν εχεις χωριστο αρχειο srt, παλι εχει φοντο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Κατσε γιατι δεν καταλαβα τι λες. Μιλας για περιπτωση που ο υποτιτλος ειναι μεσα στο mkv; Και λες να βγαλεις αυτους που εχει και να ριξεις ξανα μεσα στο mkv "δικο σου" υποτιτλο και μετα φευγει; Αφου ειναι παλι internal. Αν εχεις χωριστο αρχειο srt, παλι εχει φοντο;

οι υποτιτλοι που εχει μεσα ειναι ASS. βγαζεις αυτους που εχει που ειναι hardcode μεσα και βαζεις τους δικους σου που θα γινουν softcode srt embed ομως.

ετσι δεν εχεις φοντο πισω

Επεξ/σία από alexakos89

3 ώρες πριν, alexakos89 είπε

την εβαλα 1 μερα μετα 😎

Ξερω ατομο που την εβαλε Τριτη και δεν του εδωσαν την 32αρα οποτε και δεν παρελαβε γιαυτο το λεω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα την έχει την προσφορά αποτι είδα στο πλαίσιο αλλά οι πιο καλές 65αρες είναι πανάκριβες ρε παιδιά. Αξίζει τόσο πολύ να την πάρουμε 55αρα στα 1200 ευρώ;  και γιατί ναμην την πάρει κάποιος από media markt που έχει - 20% και βγαίνει στα 960 ευρώ αν έχω καταλάβει σωστά; 

Επεξ/σία από Tresorikos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Ακόμα την έχει την προσφορά αποτι είδα στο πλαίσιο αλλά οι πιο καλές 65αρες είναι πανάκριβες ρε παιδιά. Αξίζει τόσο πολύ να την πάρουμε 55αρα στα 1200 ευρώ;  και γιατί ναμην την πάρει κάποιος από media markt που έχει - 20% και βγαίνει στα 960 ευρώ αν έχω καταλάβει σωστά; 

Καμμία σχέση πλέον,είναι μόνο για φετινά μοντέλα,αυτή που πήραμε είναι περσινό  στα 599 ευρώ με δώρο την 32 που παρεπιπτόντως είναι πολύ καλή τηλεόραση.

Επεξ/σία από aris1964

τη χτύπησα από mediamarkt  me to 20% σε yellows, πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή  αγορά  αν σκεφτεί κανείς ότι όταν βγήκε έκανε πάνω από 2000.. όλες οι κριτικές μιλάνε με καλύτερα λόγια για την τηλεόραση και ανυπομονώ να παίξω με το xbox one x. Πρόκειται για 10μπιτο πανελ με 120Hz και το σημαντικό full array backlight  local dimming πράγμα που αποδίδει φωτεινότητα που χρειάζεται για να μπορεί να αποδώσει πραγματικό HDR.. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάτι καλύτερο από αυτή .. και σίγουρα καλύτερη από  Samsung qled  για μένα.. ίσως υπερτερούν οι πολύ ακριβότερες oled αλλά και αυτό είναι σχετικό

• Like 2
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, noulakos είπε

τη χτύπησα από mediamarkt  me to 20% σε yellows, πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή  αγορά  αν σκεφτεί κανείς ότι όταν βγήκε έκανε πάνω από 2000.. όλες οι κριτικές μιλάνε με καλύτερα λόγια για την τηλεόραση και ανυπομονώ να παίξω με το xbox one x. Πρόκειται για 10μπιτο πανελ με 120Hz και το σημαντικό full array backlight  local dimming πράγμα που αποδίδει φωτεινότητα που χρειάζεται για να μπορεί να αποδώσει πραγματικό HDR.. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάτι καλύτερο από αυτή .. και σίγουρα καλύτερη από  Samsung qled  για μένα.. ίσως υπερτερούν οι πολύ ακριβότερες oled αλλά και αυτό είναι σχετικό

Με το καλό να σου έρθει κ να την χαρείς εγώ πήρα την LG OLED55B7V με - 20%  κ ανυπομονώ να την χαϊδέψω χα χα 

• Like 1

46 λεπτά πριν, noulakos είπε

Δεν υπαρχει ισως, βαση τεχνολογιας οι πραγματικα OLED υπερτερουν σε ολα.

Ωστοσο η 9005 ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση. Αν δεν σκοπευα να χτυπησω αλλη σε 2-3 χρονια και εγω εκει μαλλον θα πηγαινα. Μεγειες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...