Προς το περιεχόμενο

Sony-TV-55-KD55XE9005

eastend7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, noulakos είπε

τη χτύπησα από mediamarkt  me to 20% σε yellows, πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή  αγορά  αν σκεφτεί κανείς ότι όταν βγήκε έκανε πάνω από 2000.. όλες οι κριτικές μιλάνε με καλύτερα λόγια για την τηλεόραση και ανυπομονώ να παίξω με το xbox one x. Πρόκειται για 10μπιτο πανελ με 120Hz και το σημαντικό full array backlight  local dimming πράγμα που αποδίδει φωτεινότητα που χρειάζεται για να μπορεί να αποδώσει πραγματικό HDR.. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάτι καλύτερο από αυτή .. και σίγουρα καλύτερη από  Samsung qled  για μένα.. ίσως υπερτερούν οι πολύ ακριβότερες oled αλλά και αυτό είναι σχετικό

Τρομερη επιλογη και οχι μονο για τα λεφτα της, αλλά γενικα.Την εχω απο 5 του Μήνα και δεν υπαρχει η tv.Οργώνει.. 😀

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, eastend7 είπε

Τρομερη επιλογη και οχι μονο για τα λεφτα της, αλλά γενικα.Την εχω απο 5 του Μήνα και δεν υπαρχει η tv.Οργώνει.. 😀

Ευχαριστώ σίγουρα ακόμα και έτσι παραμένει μια ακριβή τηλεόραση όμως είμαι της άποψης ότι καλύτερα κάποιος να πάρει ή ένα από τα φτηνά μοντέλα σαν  entry level στο 4Κ , ή μετά θα πάει σε κάτι πολύ καλό.. οι μέσες λύσεις δεν θα προσφέρουν κάτι εξαιρετικό

με προβληματίζει λίγο το λειτουργικό android  και οι εφαρμογές που κατεβάζεις... και από που.. θα ήθελα την αποψή σας

• Like 1

38 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν υπαρχει ισως, βαση τεχνολογιας οι πραγματικα OLED υπερτερουν σε ολα.

Ωστοσο η 9005 ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση. Αν δεν σκοπευα να χτυπησω αλλη σε 2-3 χρονια και εγω εκει μαλλον θα πηγαινα. Μεγειες :)

Σε 2-3 χρόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες 8κ.

1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Σε 2-3 χρόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες 8κ.

Ακριβως αν και δεν περιμενω αυτο, περιμενω καλη OLED 65αρα (τουλαχιστον) γυρω στο 1000αρικο.

8k δεν παιζει να δουμε κατω απο 2000ε (καποιοι λενε 3000ε αλλα ελπιζω να πεφτουν εξω) οταν βγουν τα πρωτα μοντελα.

8 ώρες πριν, noulakos είπε

τη χτύπησα από mediamarkt  me to 20% σε yellows, πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή  αγορά  αν σκεφτεί κανείς ότι όταν βγήκε έκανε πάνω από 2000.. όλες οι κριτικές μιλάνε με καλύτερα λόγια για την τηλεόραση και ανυπομονώ να παίξω με το xbox one x. Πρόκειται για 10μπιτο πανελ με 120Hz και το σημαντικό full array backlight  local dimming πράγμα που αποδίδει φωτεινότητα που χρειάζεται για να μπορεί να αποδώσει πραγματικό HDR.. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάτι καλύτερο από αυτή .. και σίγουρα καλύτερη από  Samsung qled  για μένα.. ίσως υπερτερούν οι πολύ ακριβότερες oled αλλά και αυτό είναι σχετικό

Καλοριζικη φιλε μου !

Ποτε την περιμενεις?

Μολις ερθει κανε ενα κοπο να γραψεις εντυπωσεις και συγκεκριμενα πως παει με το xbox γιατι ειμαι κ εγω ετοιμος να την παρω αλλα κολλαω λιγο που εχει 34ms input lag.

Επειδη εχω κ εγω xbox και εχω διαβασει απειρες αποψεις, αλλοι λενε οτι ειναι ενταξει αμα παιζεις σε game mode και αλλοι οχι κ τοσο ευχαριστημενοι

4 ώρες πριν, kostiger είπε

Μονο εκθεσιακη σε αυτα τα χρηματα και ίντσες..

Και αν..

Μα γιαυτο λεω σε 2-3 χρονια.

Προς το παρον εχω 4 LCD τηλεορασεις στο σπιτι (55-55-49-32) καλα ειμαι για τα επομενα 2-3 χρονια.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μα γιαυτο λεω σε 2-3 χρονια.

Προς το παρον εχω 4 LCD τηλεορασεις στο σπιτι (55-55-49-32) καλα ειμαι για τα επομενα 2-3 χρονια.

Tι να σου πω μακαρι. Και εγω στην ιδια αναζητηση ειμαι παρεμποπτοντως, με τη διαφορα πως αν βρω μια τιμη περιπου στα 1000 ευρω σε midrange 65αρα, μαλλον δεν θα κρατηθω.

1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Tι να σου πω μακαρι. Και εγω στην ιδια αναζητηση ειμαι παρεμποπτοντως, με τη διαφορα πως αν βρω μια τιμη περιπου στα 1000 ευρω σε midrange 65αρα, μαλλον δεν θα κρατηθω.

Αν δεν εχεις μεγαλη τηλεοραση ηδη οκ το καταλαβαινω, αν εχεις ομως πχ 55αρα(ες) οπως εγω απλα δεν υπαρχει λογος βιασυνης.

Ναι οι 10 ιντσες παραπανω λενε αλλα θα λενε πολυ περισσοτερο σε OLED :)

λοιπόν μετά από μία μέρα με την TV πρώτες εντυπώσεις

τα ψηφιακά κανάλια παίζουν μάλλον όσο καλύτερα γίνεται αλλά θέλει κάποιο ψάξιμο στις ρυθμίσεις,.. πχ έβαλα το mode αθλητικά στο πρώτο ματσ του μουντιάλ και μου άρεσε αρκετά

το ίδιο και ote tv θέλει ψάξιμο στις ρυθμίσεις ανάλογα με το τι βλέπεις.. πάντως η εικόνα είναι από αρκετά καλή μέχρι πολύ καλή

σε παιχνίδια το game mode  στο fifa 18 και το forza horizon 3 δεν με ικανοποίησε πλήρως αλλά μάλλον και αυτό θέλει ψάξιμο σε περαιτέρω ρυθμίσεις, δεν υπάρχει θέμα input lag πάντως

το 4K hdr σε βίντεο από youtube είναι φανταστικό

έχοντας συνηθίσει χρόνια σε Samsung tvs το android interface μου φαίνεται κάπως

αν κάποιος έχει κάποιες καλές ρυθμίσεις είτε για τηλεόραση ταινίες ή παιχνίδι ας τις παραθέσει αν θέλει..

αυτά μέχρι στιγμής

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...