Προς το περιεχόμενο

Tivi Hisense H55N5700 550euro experthellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι τίμια προσφορά. Στας Ευρώπας παίζει σε αυτή την τιμή (της προσφοράς). Διαβάζω ότι οι γωνίες θέασης δεν είναι και οι καλύτερες (λογικό λόγω VA πάνελ) και ότι στο smart κομμάτι είναι αρκετά αργή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν αξιζει.. εχει μεγαλο input lag,μικρη φωτεινοτητα,λειτουργικο ενας θεος ξερει τι ειναι,δεν εχει dts.

εχει καλη αντιθεση ομως , va , direct led.

καλυτερα μια sammy η μια sony.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Κ εγώ είμαι στην αναζήτηση, η σαμσουνκ που πήρα   όχι για μένα στα 499 από λάθος που είχε γίνει με το you μου φάνηκε μια χαρά. Η 65 άρα η hisense που έχει στα 899 λέει τίποτα η μια από τα ιδια??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλυτερη φωτεινοτητα,dts,wide color gamut που ειναι πολυ + για το hdr.

μεγαλο lag στα games.στα 50ms.

τωρα το smart τβ δεν γνωριζω.

καλυτερα να την δεις απο κοντα να δεις αν σου κανει.

πχ εγω ειχα και σαμμυ και lg.καμια δεν μου εκανε και μου εκανε η σονυ.

σε αλλους δεν κανει η σονυ.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

καπου διαβασα πωϛ λεει 50ms αλλα ειναι καπου στα 28... Σε ενα απο τα μεγαλα site..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greed είπε

καπου διαβασα πωϛ λεει 50ms αλλα ειναι καπου στα 28... Σε ενα απο τα μεγαλα site..

Αμα είναι έτσι μια χαρά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αν ισχυει.Αλλά γενικά σε όλα τα μοντέλα της τόσο λέει 50ms.Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου πριν μια δυο εβδομάδες που έψαχνα για τηλεόραση.Τώρα βέβαια Κλάιν.Αφού σου γράφω με τη φωνή μου από το χειριστήριο της LG :P

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, greed είπε

Ναι αν ισχυει.Αλλά γενικά σε όλα τα μοντέλα της τόσο λέει 50ms.Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου πριν μια δυο εβδομάδες που έψαχνα για τηλεόραση.Τώρα βέβαια Κλάιν.Αφού σου γράφω με τη φωνή μου από το χειριστήριο της LG :P

αφου τελικα δεν ευχαριστιεσαι ταινιες ειπες να το γυρισεις στην υπαγορευση?😜🤨

καλη φαση παντως να μιλας και να γραφει.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.

η τηλεοραση πρεπει να ειναι καλη ,τουλαχιστον στα reviews ειναι οκ κ vfm

αλλα οταν εχει παιξει αντιστοιχη sony στα 560 για να πουλησει η hisense θα επρεπε να ειναι στα 500

• Like 2
Δημοσ.

Είδα χθες στο Κότσο μια Hisense τηλεόραση σε λειτουργία και εντυπωσιάστηκα από την εικόνα / design / ποιότητα κατασκευής!

Σου βγάλει κάτι premium και όχι κάτι πλαστικούρες καβούκια της lg / samsung.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι γίνετε με όλα τα άλλα, τι μενού έχει , τι λειτουργικό, πως παίζει τα επίγεια, αν έχει καλό media player, αν έχει κολλήματα, αν έχει υποστήριξη στη Ελλάδα και κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βγαζουμε ακρη ποτε απο την εικονα στα μαγαζια γιατι ειναι του κουτιου. ΑΝ τις καλιμπραριζαν και εβαζαν να παιζουν κατι της προκοπης ναι οκ αλλα αυτα μονο στα παραμυθια (μονο οι QLED της Samsung παιζουν καλα demo και αυτο επειδη τις σεταρουν ατομα απο την Samsung).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...