Προς το περιεχόμενο

windows 10 και anivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..  Έχω τα windows 10 pro και θέλω να εγκαταστήσω το Avast στο pc. Πρέπει να απενεργοποιήσω το ενσωματωμένο antivirus των windows ή δεν παίζει ρόλο?

Γενικά πρέπει να εγκαταστήσω antivirus ή επαρκεί το ενσωματωμένο?

Δημοσ.

Δεν επηρεάζει το antivirus των windows.
Αν εσύ δεν αισθάνεσαι άνετα μπορείς να το απενεργοποιήσεις (αστό, μωρέ να υπάρχει, γιατί να μπλέξεις με registry).

Antivirus.. αν δεν μπαίνεις σε "περίεργα" site ή δεν βάζεις cracks hacks ducks.. όλα καλά, δεν το χρειάζεσαι.

Καλή πρακτική είναι να έχεις.

Προσωπικά, στο σταθερό έχω avast free, ενώ στο laptop τίποτα.

Μην ξεχνάς σε zero day, όλοι είναι εκτεθειμένοι, no matter what.

Αν ενδιαφέρεσε για ασφάλεια, πρώτα δες τι extensions χρησιμοποιησείς στον browser σου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, klimac είπε

Δεν επηρεάζει το antivirus των windows.
Αν εσύ δεν αισθάνεσαι άνετα μπορείς να το απενεργοποιήσεις (αστό, μωρέ να υπάρχει, γιατί να μπλέξεις με registry).

Antivirus.. αν δεν μπαίνεις σε "περίεργα" site ή δεν βάζεις cracks hacks ducks.. όλα καλά, δεν το χρειάζεσαι.

Καλή πρακτική είναι να έχεις.

Προσωπικά, στο σταθερό έχω avast free, ενώ στο laptop τίποτα.

Μην ξεχνάς σε zero day, όλοι είναι εκτεθειμένοι, no matter what.

Αν ενδιαφέρεσε για ασφάλεια, πρώτα δες τι extensions χρησιμοποιησείς στον browser σου.

Δεν μπαίνω σε περίεργα site αλλά μπαίνω σε τράπεζες και θέλω να έχω μια προστασία..

όταν λες extension στον browser τι εννοείς?

Δημοσ.

Αυτο που σου ποσταρε ο dhmak το ειδες καθολου? Κατσε με των windows καλυτερα. Αλλιως avira free, kaspersky free με προτιμηση στο δευτερο επειδη σου παρακολουθει και τους browsers.

Ο φιλος εννοει μην εχεις καποιο περιεργο extension και σου στελνει data εξω χωρις να το γνωριζεις. Βασικα να εχεις μονο ublock origin και τπτ αλλο αν δεν χρειαζεσαι κατι. Τα σβηνεις τα υπολοιπα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Αυτο που σου ποσταρε ο dhmak το ειδες καθολου? Κατσε με των windows καλυτερα. Αλλιως avira free, kaspersky free με προτιμηση στο δευτερο επειδη σου παρακολουθει και τους browsers.

Ο φιλος εννοει μην εχεις καποιο περιεργο extension και σου στελνει data εξω χωρις να το γνωριζεις. Βασικα να εχεις μονο ublock origin και τπτ αλλο αν δεν χρειαζεσαι κατι. Τα σβηνεις τα υπολοιπα.

Δεν έχω κάτι περασμένο εκτός απο το adblock .. Να περάσω το unblock origin? Είναι καλύτερο?

Το μόνο που έχεις στις επεκτάσεις είναι το Έγγραφα και έγγραφα google εκτός σύνδεσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, pavloa είπε

Δεν έχω κάτι περασμένο εκτός απο το adblock .. Να περάσω το unblock origin? Είναι καλύτερο?

Το μόνο που έχεις στις επεκτάσεις είναι το Έγγραφα και έγγραφα google εκτός σύνδεσης.

Το Ublock origin είναι ελαφρύτερο από το Adblock 😎

Επεξ/σία από ss13
Δημοσ.

ublock οχι unblock, ναι αυτο βαλε ή τελος παντων ασε ενα ad blocker, οποιο θες εσυ. Τα google δεν ενοχλουν, μπορεις να τα αφησεις.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

ublock οχι unblock, ναι αυτο βαλε ή τελος παντων ασε ενα ad blocker, οποιο θες εσυ. Τα google δεν ενοχλουν, μπορεις να τα αφησεις.

Ναι λάθος το έγραψα , είναι το ελαφρύτερο απ' όλα γενικά 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...