alexharalam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Παιδιά καλησπέρα, Θέλω να βάλω σε Bridge mode το ZTE H168N v3 που έχω ώστε να συγχρονίζει αυτό, και στην συνέχεια να συνδέσω όλες τις συσκευές μου πάνω στο H108L. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην εν λόγω διαδικασία;
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 On 04/06/2018 at 18:26, alexharalam said: Παιδιά καλησπέρα, Θέλω να βάλω σε Bridge mode το ZTE H168N v3 που έχω ώστε να συγχρονίζει αυτό, και στην συνέχεια να συνδέσω όλες τις συσκευές μου πάνω στο H108L. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην εν λόγω διαδικασία; καταρχην γραψε απο ποιον παροχο το εχεις γιατι υπαρχει περιπτωση χωρις τα admin στοιχεια(root)να μην σε αφηνει να το κανεις bridge
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 On 06/06/2018 at 12:13, alexharalam said: Και τα 2 είναι Απο WIND αν και παλιο θεμα το αναφερω τυπικα.θα πρεπει το ενα να γυρισει σε bridge και το 108 να παιξει σαν router αν μπορει να το κανει.τα στοιχεια θα μπουν στο 108.ετσι ολη η κινηση θα περναει στο 108 το οποιο το θεωρω χαλια modem/router οποτε δεν θα το εκανα.εκτος αν θες να κανεις κατι αλλο πχ να εχεις παραπανω ethernet οποτε εκει δεν υπαρχει λογος για bridge και απλα το βαζεις σαν access point ωστε να μπορεις και να χρησιμοποιησεις τις ethernet του αλλα και το wireless του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα