Προς το περιεχόμενο

Fiat grande pundo diesel

pavlito125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες! Έχω ένα θέμα με το αμαξι! Μήπως ξέρεις κάνεις τη παίζει.. Από τις 1500 μέχρι 2000 στροφές κάνει σας ψιλό διακοπές με σταθερό το γκάζι. Δεν με έχει ανάψει καμία ένδειξη τίποτα. Και πριν από ένα χρόνο είχα κάνει σέρβις τα μπεκ πετρέλαιου! Τι μπορεί να είναι?

Επεξ/σία από pavlito125
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο μου κάνει και το δικό μου (grande Punto van ) ,μόνο όταν είναι κρύο .το έψαξα και μου  είπαν ότι τα μπεκ κάπου παίρνουν αέρα . δυστυχώς όμως δεν βγαίνουν εύκολα .έχουν κολλήσει από τα χρόνια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Έλα φίλε μου εγώ τα είχα καθαρίσει πέρσυ! Και τώρα γίνονται οι διακοπές πολύ ποιο έντονα χαμηλά! Εσύ το έφτιαξες ήθελαν μονο καθαρισμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα σε 308. Αρχικά σε κάποιο σωλινάκι που μετέφερε το καύσιμο στο μοτέρ είχε χαλαρώσει ένας σφυγκτήρας και έπερνε αέρα. Έπειτα άρχισε να το εμφανίζει πιο αραιά, αλλάχτηκε και το φίλτρο καυσίμου και πλέον δε το ξανάκανε. Από ένα σημείο και μετά βέβαια σταμάτησα να αφήνω και το ρεζερβουάρ να μένει με πολύ λίγο καύσιμο. Πιθανόν να τραβούσε και τίποτα επικαθίσεις από τον πάτο και να βούλωνε το φίλτρο.

Επεξ/σία από 1988panos2171

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...