Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα και καλο μηνα, εχω ενα προβλημα απο χθες το βραδυ.

Ανοιγω τον υπολογιστη μου και ενα ακουγετε ο ανεμιστηρας να δουλευει κανονικα, δεν κανει το χαρακτρηριστικο ''τικ'' που κανει λιγο πριν αναψει η οθονη και μπει στα windows, πρεπει να το ανοιγοκλεισω πολλες φορες για να ανοιξει κανονικα, και οταν ανοιγει κανονικα μετα απο λιγο κολλάει. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mido7 είπε

Καλημερα στην παρεα και καλο μηνα, εχω ενα προβλημα απο χθες το βραδυ.

Ανοιγω τον υπολογιστη μου και ενα ακουγετε ο ανεμιστηρας να δουλευει κανονικα, δεν κανει το χαρακτρηριστικο ''τικ'' που κανει λιγο πριν αναψει η οθονη και μπει στα windows, πρεπει να το ανοιγοκλεισω πολλες φορες για να ανοιξει κανονικα, και οταν ανοιγει κανονικα μετα απο λιγο κολλάει. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Εχεις εξωτερική καρτα γραφικών ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Εχεις εξωτερική καρτα γραφικών ?

οχι, λες να εχει να κανει με αυτο? για καμια μητρικη φοβαμαι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mido7 είπε

οχι, λες να εχει να κανει με αυτο? για καμια μητρικη φοβαμαι

Πολλα μπορει να ειναι , απλα αν ηταν εξωτερικη θα μπορουσαμε να αρχίσουμε απο εκει :( οταν λες μετα απο λιγο σου κολλάει το κανει μεσα στα windows ? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkman είπε

Πολλα μπορει να ειναι , απλα αν ηταν εξωτερικη θα μπορουσαμε να αρχίσουμε απο εκει :( οταν λες μετα απο λιγο σου κολλάει το κανει μεσα στα windows ? 

ναι μπενω κανονικα και παω πχ να μπω στο ιντερνετ και μετα απο λιγο παγωνει η οθονη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mido7 είπε

ναι μπενω κανονικα και παω πχ να μπω στο ιντερνετ και μετα απο λιγο παγωνει η οθονη

Για καρτα γραφικών μου κανει :( σε safe mode σου κολλαει ? ποσα dim μνημης εχεις πανω ? 

Δημοσ.

ειμαι λιγο ασχετος και δεν τα ξερω αυτα, η καρτα δεν νομιζω γιατι την αλλαξα τον οκτωμβρη, εχω βαλει αυτην (

MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB LP (GeForce GTX 1050 TI 4GT LP) που ειναι σχετικα καλη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mido7 είπε

ειμαι λιγο ασχετος και δεν τα ξερω αυτα, η καρτα δεν νομιζω γιατι την αλλαξα τον οκτωμβρη, εχω βαλει αυτην (

MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB LP (GeForce GTX 1050 TI 4GT LP) που ειναι σχετικα καλη

Αρα εχεις εξωτερικη καρτα ρε συ τι μου λες οχι :P  για κοιτα την motherbord απο πισω εχει και αυτη πανω της καρτα αν εχει να βγαλεις αυτην που εχεις τωρα και να το συνδεσεις με αυτην της motherboard να δεις αν σου κανει τα ιδια :)

Δημοσ.

παιδια δεν αντεξα, το πηγα σε τεχνικο, μιας και ειχα ρεπο σημερα, εφταιγε η RAM, η μια καρτα ειχε καει με αποτελεσμα να βραχυκυκλωνει οταν το ανοιγα και για αυτο να ειχα αυτο το προβλημα, την αλλαξα και ολα οκ. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερων σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...