daskalos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Leonida epeidi den boro na sou steilo pm an thes steile mou ena mail sto [email protected]
TheNetPoet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 an eixate ena ypologisth pou ka0etai kai einai sxetika palios kai den kanei gia kati sobaro, 0a sas xalage na ginei doryforikos dekths dhladh? Den edwsa ta 500 pou kanei o dreambox kai exw tis idies kai perissoteres leitourgies.. kai ola auta me ena PIII pou alliws 0a eixe faei sout. H mhpws einai kako na blepeis ta doryforika sthn TV sto saloni sou kai kalo na ta blepeis mono sto (xeirotero apo thn tv) monitor tou pc?
daskalos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 fadazese bre file na exeis to pc sto saloni sou??den tha einai kapos asximo theama?kai apo praktikotita den nomizo na sigrinetai me enan doriforiko dekti!!
dimip Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 an eixate ena ypologisth pou ka0etai kai einai sxetika palios kai den kanei gia kati sobaro' date=' 0a sas xalage na ginei doryforikos dekths dhladh? Den edwsa ta 500 pou kanei o dreambox kai exw tis idies kai perissoteres leitourgies.. kai ola auta me ena PIII pou alliws 0a eixe faei sout. H mhpws einai kako na blepeis ta doryforika sthn TV sto saloni sou kai kalo na ta blepeis mono sto (xeirotero apo thn tv) monitor tou pc?[/quote'] gia pes mou se parakalo ti perisotero kani o ipologistis sto salonis sou apo ton dreambox?(exi gyro sta 350-400 € τορα)
TheNetPoet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 paidia, den exww pc sto saloni. exw ftia3ei ena sassi se diastaseis enos video to opoio periexei to board, dvd player & thn doryforikh karta kai exei mpei sto epiplo katw apo thn tv...se emfanish ligo diaferei apo to dvp player h to video. oso gia to dreambox kai ti parapanw kanei to pc mou, as poume oti to pc sto saloni exei ginei multimedia server, blepei internet kai exei epanw kai web cam gia na parakolouyw to spiti mou otan leipw opote to 0elhsw.. kai apo praktikothta, opws allazw ston doryforiko dekth kanalia me thlekontrol, etsi ta allazw kai sto "pc". Apla 0elei ligo xrono parapanw apo ton doryforiko dekth mexri na kanoun boot ta xp den katakrinw to dreambox h allous dektes, to ka0e prama exei th xrhsh tou. apla mou eixe 3emeinei to pc auto kai ston eleu0ero mou xrono ekana thn plaka mou ftiaxnontas auto pou sas eipa.
dimip Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 ok kai ego ixa kapote ala den t ixa ftiaxi to case to ixa vri exoteriko kai prosthsesa ta ipolipa kali fasi ine den leo kani omos ligo thorivo to trofodotiko etsi den ine? Den mou les to mono pou den ixa vri itan remote control gia pes mas an thelis liga pragmata ti mporis na kanis me to remote kai apo pou to pires? i exis asirmato mouse kai keyboard? O DREAMBOX ektos webcam pros stigmi kani ola osa ipes kai poli perisotera logo oti trexi se linux tora pia kita
TheNetPoet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 fysika exw asyrmato keyboard me enswmatwmeno trackball gia otan xreiazetai plhktrologhsh. Remote control exw balei to infrared receiver ths pinnacle studio pou, s/w to wice kai thlekontrol apo ena sky digibox. Ektow apo to na xeirizomai to progdvb mporw na anoigw alla programmata, na anebokatebazw volume ktl....sxedon ta panta dhladh ektos apo na plhktrologw h na kinw to pontiki me to remote.. O dreambox mou aresei para poly san concept, kai 0elw sto mellon na ton agorasw, alla logw allwn anagkwn pros to paron bolebomai me to pcaki... Epishs etoimazw ena project me VIA mini-itx motherboard, wste na ejaleipsw ton 0orybo toy anemisthra kai na meiwsw akoma parapanw to mege0os toy systhmatos. O twrinos 0orybos proerxetai apo ton anemisthra toy trofodotikou kyriws.....
dimip Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Remote control exw balei to infrared receiver ths pinnacle studio pou, s/w to wice kai thlekontrol apo ena sky digibox me pio programa exis kani tis rithmisis?to remote control tis pinnacle den ekane kali doulia? Epishs etoimazw ena project me VIA mini-itx motherboard, wste na ejaleipsw ton 0orybo toy anemisthra kai na meiwsw akoma parapanw to mege0os toy systhmatos Ayto an den kano lathos den mporouse na pexi divx. Diladi mia pou ginete i doulia na mpori na pexi kai ayto to fromat ektos apo doriforika
VKostas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά,νομίζω ότι ξεφύγατε από το θέμα του post. Η απάντηση στο αρχικό ερώτημα,είναι.....και ναί και όχι.Ναί γιατί μπορείς να βλέπεις κλειδωμένα κανάλια,όχι γιατί δεν μπορείς να βλέπεις Nova kai Sky Italia
dvsat Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Φιλαρακια εχει τοσα πολλα ελευθερα καναλια στον αερα που να θελει να οληρωνει(καλως) πακετα το θεωρω και λιγο βιτσιο.Τα πακετα το μονο που προσφερουν παραπανω ειναι μπαλλα και τσοντα,επομενως οι λατυρεις του ειδους νομιμοποιουντε να βαλουν. Απο κει και περα ενα μονο μηχανημα υπαρχει DREAM STREAM.
japetus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δηλ. ο dreambox παίζει πια με softcam όπως το pc; Δεν χρειαζεται πια καρτες και προγραμματιστες; Εξωτερικούς υποτιτλους δεχεται αλήθεια;
TheNetPoet Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Remote control exw balei to infrared receiver ths pinnacle studio pou' date=' s/w to wice kai thlekontrol apo ena sky digibox [/quote'] me pio programa exis kani tis rithmisis?to remote control tis pinnacle den ekane kali doulia? Epishs etoimazw ena project me VIA mini-itx motherboard, wste na ejaleipsw ton 0orybo toy anemisthra kai na meiwsw akoma parapanw to mege0os toy systhmatos Ayto an den kano lathos den mporouse na pexi divx. Diladi mia pou ginete i doulia na mpori na pexi kai ayto to fromat ektos apo doriforika to remote ths pinnacle den to exw.. apla enas gnwstos eixe kapote pinnacle kai tou emeine to infrared receiver.. to remote to xrhsimopoiei.. ta via paizoun mia xara divx xwris kanena problhma, afou trexoun windows paizoun oti yposthrizetai. Malista gia dvd ktl exoun enswmatwmeno hardware mpeg decoder .
dimip Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 to remote ths pinnacle den to exw.. apla enas gnwstos eixe kapote pinnacle kai tou emeine to infrared receiver.. to remote to xrhsimopoiei pes kai to programa...... ta via paizoun mia xara divx xwris kanena problhma, afou trexoun windows paizoun oti yposthrizetai. Malista gia dvd ktl exoun enswmatwmeno hardware mpeg decoder . Den xero pados otan ixan protoygi eno ixan ton decoder oloi egrafan oti ixan provlima me to divx isos na ta exoun veltiosi makari ps.an vro to site tha sto doso
dimip Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δηλ. ο dreambox παίζει πια με softcam όπως το pc; Δεν χρειαζεται πια καρτες και προγραμματιστες; Εξωτερικούς υποτιτλους δεχεται αλήθεια; ayta ta ekane apo tin arxi tora kani poli perisotera
TheNetPoet Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 to remote ths pinnacle den to exw.. apla enas gnwstos eixe kapote pinnacle kai tou emeine to infrared receiver.. to remote to xrhsimopoiei pes kai to programa...... ta via paizoun mia xara divx xwris kanena problhma' date=' afou trexoun windows paizoun oti yposthrizetai. Malista gia dvd ktl exoun enswmatwmeno hardware mpeg decoder . [/quote'] Den xero pados otan ixan protoygi eno ixan ton decoder oloi egrafan oti ixan provlima me to divx isos na ta exoun veltiosi makari ps.an vro to site tha sto doso exei parei enas synadelfos moy to board me to nehemiah M10000, mia xara ta paizei ta divx... to programma gia to remote einai to winlirc kai eixa dokimasei kai to Cice h kapws etsi legotan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.