Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική-Κάποιες διευκρινίσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα αρκετά posts και θα ήθελα να μου ξεκαθαρίσει, όποιος μπορεί, δυο-τρία πράγματα.

Με τα...κατάλληλα προγράμματα θα μπορώ να βλέπω και τα κανάλια που προσφέρει το Nova, Sky digital, Sky italia,κλπ.?

Είδα σε κάποιο post ότι κάποιος είχε την (φοβερή) ιδέα να βάλει το tower της cpu στο έπιπλο...Προφανώς, φεύγει ένα καλώδιο από υποδοχή της skystar για την τηλεόραση, και εγώ μετά το βλέπω σαν ένα κανάλι (όπως με τον αποκωδικοποιητή filmnet).

Επίσης, πείτε μου τις τελευταίες τιμές στις οποίες παίζουν τα...συστατικά,

καθώς και ποια καταστήματα (offline) προτείνεται για το καθένα:

- Κάρτα skystar

- Κάτοπτρο

- LNB

- Εγκατάσταση (καλύτερη εξυπηρέτηση/οικονομική)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

καπως ετσι ειναι τα πραγματα.

εγώ έχω φτιάξει ένα pc σε σασί μεταλικό μικρών διαστάσεων με την skystar1 μέσα και συνδεδεμένο στην tv στο σαλόνι μου. Έρχεται ένα καλώδιο από το δορυφορικό πιάτο και φεύγουν 3 καλώδια, ένα προς την tv για εικόνα και 2 προς το home theater για ήχο.

Η skystar1 έχει από 100-160€, η skystar2 από 50-80€

Κάτοπτρο εξαρτάται από τον/τους δορυφόρους που θέλεις να στοχεύσεις, γενικά με 1.20 είσαι καλά, γύρω στα 40-60€ κάνει, lnb από 15€, εγκατάσταση δεν ξέρω γιατί την κάνω μόνος μου και εξαρτάται και από τις απαιτήσεις που έχεις και ειδικές παραμέτρους για κάθε σπίτι.

Κατάστημα συγκεκριμένο είναι λίγο υποκειμενικό, εγώ ψωνίζω από ένα στην Ν.Σμύρνη δίπλα στο δημαρχείο, αν σου βολεύει ως περιοχή πες μου να σου στείλω pm για ακριβή διεύθυνση.

Δημοσ.

A, και κάτι άλλο...Πόση φασαρία είναι η εγκατάσταση και απεγκατάσταση της κεραίας; Εννοώ, έχει τίποτα βιδώματα στο δάπεδο, κλπ., γιατί σκέφτομαι αν θα πρέπει να την εγκαταστήσω τώρα ή σε δύο μήνες που θα πάω σε καινούριο σπίτι...

Δημοσ.

na baleis rodes sti basi na tin kaneis kiniti!!

xaxaxaxaxaxaxaaxa!!!kalo e!!!

re paidia min trelathoume kiolas!!

tha ftiaxete pateda me ypologisti gia na blepete sat tv?

kalitera den einai na agorasete ena dekti ?

eidika tora oi times einai poli xamiles kai me 200 -300 euro eiste koble!!

Δημοσ.

Εγώ πάντως ούτε στον υπολογιστή βλέπω ΝΟVA ούτε SKY Italia.(για Digital Sky δεν ξέρω).Οτι βλέπω με τον δέκτη βλέπω και στο PC με την SS1,επομένως θα έλεγα καλύτερα να αγοράσεις ένα δορυφορικό δέκτη.Εκτός και αν κάποιος εδώ μέσα γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμένα......που θα ήθελα να μάθω και εγώ. :D

Δημοσ.

Paidia, ayto rwtousa apo tin arxh: An mporouse kapoios na mou epibebaiwsei oti me kapoia programmata tha mporousa na dw ta syndromhtika.

An oxi, pera apo to capture, yparxei kati allo pou kanei parapanw ena skystar sto PC, apo ton dekth?

Δημοσ.

Εκτός από το capture,το οποίο γίνεται και με δορυφορικό δέκτη που έχει σκληρό δίσκο,με την Skystar και το pc δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.

Δημοσ.
Εκτός από το capture,το οποίο γίνεται και με δορυφορικό δέκτη που έχει σκληρό δίσκο,με την Skystar και το pc δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.

mporeis na kaneis auto aupdate ta keys poy se merika kanalia allazoun ka8e mera,mesa se 10-12 sec enw me ton kanoniko dekth 8elei wra kai douleia...

pantws genika h xrhsh ths kartas typou skystar den einai oti pio eykolo kai eyxrhsto,kyta kai thn lysh enos dreambox pou kanei ta panta(~450 euro omws..)

Δημοσ.

Epeidh exw arxisei na skeftomai th lysh tou dekth pia, kai psaxnw kai apo kapoies prosfores/aggelies gia metaxeirismena mhxanhmata (px.epoxhs Alpha digital, pou mas afhse xronous) yparxei kati poy tha prepei na prosexoume se kapoia tetoia agora, oson afora thn poiotita h' th symbatothta h' kati tetoio?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...