paul_10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Απεκτησα ένα προβλημα σήμερα σε Windows XP sp2. Κάνοντας διπλο κλικ δεν μου ανοιγει τον φακελο αλλα κάνει αναζήτηση,μετα πηγαίνοντας εργαλεία->επιλογες φακέλων->τύποι αρχείων και βρισκοντας τον φάκελο είδα οτι δεν υπάρχει πλεον η επιλογή ανοιγμα! Έχει να προτείνει κάποιος να δοκιμάσω κάτι? Ακόμα και από τον πίνακας ελέγχου δεν βρήκα κάποια λύση αν και έψαξα πολύ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από paul_10
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Στις ' επιλογές φακέλων' στην καρτέλα "Γενικά' είναι επιλεγμένο το 'επιλογή με μονό κλικ και άνοιγμα με διπλό κλικ'; (Έχω windows 7 αλλά νομίζω οι επιλογές πρέπει να παρέμειναν ίδιες από τα xp.)
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Περίεργο που δεν λειτουργεί. Αποεπιλεξέ το, πάτα οκ και μετά επίλεξε ξανά την επιλογή μπας και φτιάξει. Κάνε και μια επανεκκίνηση μήπως κολλήσαν τα windows.
paul_10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 τα έκανα αυτα πολλές φορές και δεν είδα κάποια αλλαγή .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Σαν τελευταία λύση θα δοκίμαζα επαναφορά συστήματος, μήπως λυθεί το πρόβλημα.
paul_10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 φοβάμαι να το κάνω αυτό γτ εχω κάποια προγράμματα που τρέχουν αρκετά παλιά και άμα μου βγάλουν κανένα error θα εχω μεγάλο πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Βρήκα αυτό το video και αναφέρει ότι πετυχαίνει η μέθοδος αυτή:
paul_10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 το video είναι αναλυτικό και το αποτέλεσμα αυτό ακριβς που θέλαμε να πετύχουμε . δουλεψε 100%. ευχαριστώ πολύ🤙
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα