Προς το περιεχόμενο

Audigy 2

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon pedes exo mia aporia. Exo kanei install mesw ths epiloghs "drivers only" apo to cd me tous drivers. Parola afta dhmiourgithike fakelos creative sto c:\program files. Mporw na sviso afto to fakelo?Epishs, kata thn ekkinish tou pc, vlepo apo to msconfig oti trexoun ta programmata cthelper, adgjdet.exe, kai UpdReg. Poia apo afta mporw na apenergopoiiso xwris na iparksi epiptwsh sthn apodosh tou ipologisth toso se epidoseis oso kai se apodosh hxou?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να σβήσεις το folder γιατί πολλά τμήματα του driver είναι γραμμένα εκεί. Όσο αφορά τα προγράμματα που τρέχουν, αναγνωρίζω μόνο το cthelper που εγώ προσωπικά το έχω κλειστό, αν και έχω διαβάσει διάφορες απόψεις για το αν χρειάζεται ή όχι. Για τα αλλά δυο δεν μπορώ να βοηθησω.

Δημοσ.

Και το updreg σβηστο. Είναι για UPDates του REGistration σου. Καμμία σχέση με ακουστική απόδοση. Ποτέ σε θα το χρειαστείς εκτός και αν θες να λαμβάνεις email και ειδοποιήσεις για τα νέα τους προιόντα και υπηρεσίες όταν είσαι online. Το updreg τρώει πόρους και είναι αφάνταστα άχρηστο σε εμένα οπότε σε καμία έκδοση λογισμικού δεν το άφηνα ενεργοποιημένο! ( θεωρώ ότι ξέρεις πως να το απενεργοποιείς έτσι; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...