Ekzema043 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Γειά χαρά Χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου που να έχει psvita και τα παιχνίδια Unit 13 και Resistance Burning Skies για co-op... Βοήθεια παίδες μου λείπουν δυο trophies στο Unit 13 και ένα στο Resistance για να γίνουν platinum. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο περίεργο ως θέμα και ως "βοήθεια". Έχω ήδη ψάξει για παίκτες αλλά δεν υπάρχει κανείς οπότε είπα να δοκιμάσω εδώ μήπως μπορεί κάποιος να κάνει την καλή Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
fytotech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δε νομίζω πως σε έγραψαν. Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν το παιχνίδι. (ούτε εγώ το έχω) Μήπως να ψάξεις στο forum της PlayStation;
Greygore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 2 hours ago, Ekzema043 said: για πες......δηλαδή? Υπάρχει community συγκεκριμένα για το trophy system της Sony (PS3, PS4, Vita) στο www.playstationtrophies.com , μπορείς να ρωτήσεις στα forum των συγκεκριμένων παιχνιδιών (συνήθως είναι η κατηγορία "Trophy Boosting", βλέπεις αν κάποιος απο εκεί ψάχνει να βρει κόσμο για να παίξει, αν δεν βρεις φτιάχνεις δικό σου reply και περιμένεις ) 1
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Έχω και τους 2 τίτλους αλλά δε ρισκάρω να μπω online μέχρι να πάρω επιπλέον PS Vita. Με την ευκαιρία, το Resistance εχει κλεισει τους server οπότε ξεχνάς το Platinum.
Ekzema043 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Έχω και τους 2 τίτλους αλλά δε ρισκάρω να μπω online μέχρι να πάρω επιπλέον PS Vita. Με την ευκαιρία, το Resistance εχει κλεισει τους server οπότε ξεχνάς το Platinum. Πωωωωω ξενέρωσα στο full τώρα. Πολύ κρίμα να χάσω την πλατίνα. Πριν από λίγες μέρες με έβαλε κανονικά στο μενού για να διαλέξω κατηγορία παιχνιδιού στο multiplayer και έκανε αναζήτηση παικτών... 11 ώρες πριν, Greygore είπε Υπάρχει community συγκεκριμένα για το trophy system της Sony (PS3, PS4, Vita) στο www.playstationtrophies.com , μπορείς να ρωτήσεις στα forum των συγκεκριμένων παιχνιδιών (συνήθως είναι η κατηγορία "Trophy Boosting", βλέπεις αν κάποιος απο εκεί ψάχνει να βρει κόσμο για να παίξει, αν δεν βρεις φτιάχνεις δικό σου reply και περιμένεις ) Έκανα και ακόμη περιμένω να μου στείλει mail για να κανω verify τον λογαριασμό
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το αναφέρει και στο εξώφυλλο πλέον "ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ" Το PSNProfiles λειτουργεί πολύ καλύτερα για τέτοια sessions. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από xaerialtwistx
Ekzema043 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μόλις προσπάθησα να μπω και με βάζει κανονικά στην κατηγορία "Multiplayer" Ελάτε να μαζευτούμε 4-6-8 άτομα για ένα γρήγορο round
Ekzema043 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Update: Έγιναν platinum τα Resistance Burning Skies και Unit 13, πάμε για άλλα τώρα Όποιος θέλει βοήθεια μου στέλνει πρώτα εδώ και κανονίζουμε να μπούμε για να πάρει το online trophy
xaerialtwistx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Πως το εκανες platinum το Resistance? Δεν εχουν κλεισει οι server? Το αναφερει και στο εξωφυλλο. Εγω ψαχνω ατομα για να παρω το Platinum στο Dynasty Warriors Next. Θελω 2-3 συμπαικτες για Ad Hoc Multiplayer.
Ekzema043 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Με βοήθησε ένας παίκτης από το εξωτερικό οπότε κι εγώ με την σειρά μου όφειλα να ανταποδώσω. Η διαδικασία έγινε μέσω party στο psvita
fytotech Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 3:27 ΜΜ, xaerialtwistx είπε Πως το εκανες platinum το Resistance? Δεν εχουν κλεισει οι server? Το αναφερει και στο εξωφυλλο. Εγω ψαχνω ατομα για να παρω το Platinum στο Dynasty Warriors Next. Θελω 2-3 συμπαικτες για Ad Hoc Multiplayer. Αν έχεις καμιά κόπια, στο αγοράζω! Όλο και καμιά δεκαριά θα έχεις.
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Ειπαμε μαζευω διπλα και τριπλα αλλα δεν εχω φτασει ακομα σε αυτο το σημειο!! Το Dynasty Warriors Next παντως το εχω μονο μια φορα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα