Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα μέχρι προχτές το samsung galaxy a5 2016 αλλά λόγω πτώσης απευθείας σε πλακάκι έσπασε η εξωτερική οθόνη(το γυαλί),η εσωτερική(το lcd panel) καθώς σταμάτησε vα λειτουργεί και το home button.Παρ' όλα αυτά το κινητό λειτουργεί κανονικά στο εσωτερικό και δεν φαίνεται να υπάρχει ζημιά.Η επισκευή υπολογίζω ότι θα κοστίσει γύρω στα 150.

Βάση αυτού πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να αγοράσω καινούρια συσκευή.Βρίσκομαι ανάμεσα στο samsung galaxy a5 2017(213), Huawei P10 lite(209)ή Huawei P Smart(219).

(Η χρήση που κάνω είναι κυρίως social media αλλά θέλω μια ικανοποιητική κάμερα, ένα καλό ηχείο και αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 32 gb.Δεν έχω θέμα με τηv μπαταρία αφού βγάζω φυσιολογικά μια μέρα.Επίσης αραιά και που ίσως παίξω κάτι σε pubg αλλά γενικά όχι βαρύ gaming)

Τι μου προτείνετε?(Δεν θέλω xiaomi)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις να καταλαβαινω γιατι βγαζεις εξω τα Xiaomi που ειναι μια προφανης επικογη, θα ελεγα απο αυτα που παραθετεις το Huawei P Smart. Αν εχεις καποιο δευτερο κινητο για εξυπηρετηση και μπορεις να περιμενεις τοτε μπορεις να δεις και το εξαιρετικο για τα λεφτα του Meizu Pro 6 Plus (δεν εχει την 800αρα μπαντα). Επεξεργαστης exynos του S7, καμερα Sony με OIS, DAC & WiFi chip, 3400mAh μπαταρια με fast charge, USB-C

https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?cur_warehouse=HK&utm_source=google&utm_medium=cpc_elc&utm_content=serene&utm_campaign=sh-sp-meizu-pro-6-plus&gclid=EAIaIQobChMIrtP6xYm52wIVidKyCh0tygMfEAAYASAAEgI5rfD_BwE

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

121€ μόλις τελείωσα επισκευή σε α5 16 για πλάτη και οθόνη. Ορθά υπολογίζεις στα 150 αν χρειαστεί και το κεντρικό πλήκτρο αλλιώς κάπου στα 120-125€ παίζεις. Το σασί έχει πάθει ζημιά?

Δημοσ.
Στις 4/6/2018 στις 2:22 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε

121€ μόλις τελείωσα επισκευή σε α5 16 για πλάτη και οθόνη. Ορθά υπολογίζεις στα 150 αν χρειαστεί και το κεντρικό πλήκτρο αλλιώς κάπου στα 120-125€ παίζεις. Το σασί έχει πάθει ζημιά?

Η επισκευή τελικά θα μου κοστίσει 100, σχετικά φτηνότερα από όσο υπολόγιζα λόγω γνωστού😄Επίσης δεν υπάρχει ζημιά στο home button οπότε είμαι κομπλέ.Κατέληξα στην επισκευή αφού βγαίνει φθηνότερα από όσο υπολόγιζα και το κινητό ήταν πριν απο 1 χρόνο αγορασμένο αρα δεν καίγομαι για αλλαγή.Παρ' όλα αυτά ευχαριστώ για τη βοήθεια😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geopats11 είπε

Η επισκευή τελικά θα μου κοστίσει 100, σχετικά φτηνότερα από όσο υπολόγιζα λόγω γνωστού😄Επίσης δεν υπάρχει ζημιά στο home button οπότε είμαι κομπλέ.Κατέληξα στην επισκευή αφού βγαίνει φθηνότερα από όσο υπολόγιζα και το κινητό ήταν πριν απο 1 χρόνο αγορασμένο αρα δεν καίγομαι για αλλαγή.Παρ' όλα αυτά ευχαριστώ για τη βοήθεια😉

Εχε υπόψιν σου οτι χάνεις την εγγυηση με την επισκευή σε γνωστό. 

Δημοσ.

Εκτος αν ειναι τερμα μαγκας και στα βαλει ολα samsung ακομα και φλατζες οποτε εχεις μια πιθανοτητα να περασει 

Δημοσ.

Μου είπε ότι όλα τα ανταλλακτικά θα είναι Samsung γιατί στο παρελθόν που έκανε επισκευές ως χόμπι μόνο για φίλους(τώρα έχει μαγαζί) δεν έβαζε μανίσια ανταλλακτικά και συνήθως σε κανα 3μηνο δημιουργούσαν πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε φιλο φιλος ελεγε τα ιδια ,και ηταν ανταλλακτικα ιμιτασιον.Του τα πουλησαν ετσι .Δεν μπορεις να το ελεγξεις

Επεξ/σία από Diskimpex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...