gasab Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου! 😄 Έκανα σήμερα την διαδικασία κλωνοποίησης όλου του σκληρού δίσκου HDD που είχε το laptop μου στον SSD μέσω ενός αξιόπιστου προγράμματος. Κατά την διάρκεια την αντιγραφής και της μεταφοράς των αρχείων αντιλήφθηκα ότι δεν είχα πατήσει ''system clone'' αλλά ''clone'' για να γίνει μεταφορά και κλωνοποίηση του λειτουργικού των windows αλλά μόνο των αρχείων, με αποτέλεσμα να μην έχουν περάσει τα windows στον SSD αλλά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι έχω απλά ένα μισογεμάτο δίσκο SSD στο PC μου, έχω κάνει μια τρύπα στο νερό δηλαδή! Όποιος μπορεί να με συμβουλεύσει τι να κάνω θα με βοηθήσει πολύ γιατί δεν έχω ιδέα! Αν υπήρχε κάποιος τρόπος να αδείασω τον SSD και να ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή θα με διευκόλυνε πολύ αλλά αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη λύση ας μου πείτε!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
gasab Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, penny_gr είπε Γιατι δε κάνεις φορμάτ; Καλημέρα. Εξ αρχής ήθελα να περάσω ολο το λειτουργικό και τα προγράμματα που είχα στο HDD στον SSD απευθείας για να μην χάσω τιποτα. Οπότε επέλεξα την μέθοδο της αντιγραφής. Ψάχνω μια λύση για να μην τα χάσω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, gasab είπε Καλημέρα. Εξ αρχής ήθελα να περάσω ολο το λειτουργικό και τα προγράμματα που είχα στο HDD στον SSD απευθείας για να μην χάσω τιποτα. Οπότε επέλεξα την μέθοδο της αντιγραφής. Ψάχνω μια λύση για να μην τα χάσω Εφόσον κάνεις κλονοποιηση δεν τα έσβησε από τον hdd απλά τα αντέγραψε (λογικά) άρα κάνεις format τον ssd και ξανά ξεκινάς την διαδικασία κλωνοποίησης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα