alex253947 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο θεμα αυτο. Εχω μια εταιρια και θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα οχι εγω εννοειτε γιατι δεν το κατεχω αλλα απο επαγγελματια. Μενω στην Γερμανια και η εταιρια ειναι εκει. Η ερωτηση ειναι πρεπει να βρω απο Γερμανια εναν δημιουργο ιστοσελιδας ή μπορω και απο Ελλαδα; Θελω να εχει την καταλληξη com και να ειναι κυριως στα αγγλικα γερμανικα κ ελληνικα.
Predatorkill Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Οπουδηποτε μπορει να ειναι η εταιρια, καλυτερα κατα την αποψη μου να βρεις καποιον τοπικα να εχεις και προσωπικη επαφη μαζι του.
alex253947 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Predatorkill είπε Οπουδηποτε μπορει να ειναι η εταιρια, καλυτερα κατα την αποψη μου να βρεις καποιον τοπικα να εχεις και προσωπικη επαφη μαζι του. Και με τα πνευματικα δικαιωματα copyright τι παιζει γνωριζεις; τι πρεπει να κανω και τι μου καλυπτει;
Predatorkill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, alex253947 είπε Και με τα πνευματικα δικαιωματα copyright τι παιζει γνωριζεις; τι πρεπει να κανω και τι μου καλυπτει; Μιλα με καποιον δικηγορο, συναπτεις συμφωνητικο με την εκαστοτε εταιρια, δεν μενετε στα λογια μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα