Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, orck είπε

Τελικα αυριο ξεκιναει το Μουντιαλ και καλη προσφορα δεν ειδαμε. Ευτηχως που πηρα την 58αρα αλλιως θα εμενα με την παλια.

Η Sony είχε δώρο τβ. Όλα τα κατάστημα μείον 20% με κάρτες είτε Eurobank είτε Πειραιώς, Εθνική. Είχαν δώρο 5ετες εγγύηση, είχαν πτώση τιμών και -20%. Τι περίμενες; oled των 2000 ευρώ στα 700 ;

Επεξ/σία από alexakos89
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, orck είπε

Τελικα αυριο ξεκιναει το Μουντιαλ και καλη προσφορα δεν ειδαμε. Ευτηχως που πηρα την 58αρα αλλιως θα εμενα με την παλια.

Περα απο το οφτοπικ του σχολιου, ειναι και ακρως αντιφατικο. Πηρες 58αρα samsung 4K με 450€ αν αφαιρεσεις την δωροεπιταγη και λες οτι δεν ειδες καλη προσφορα! :D Πολλες προσφορες ειδαμε, το μουντιαλ δεν εχει τελειωσει, ακομα δεν αρχισε καν, πιθανοτατα θα δουμε και αλλες προσφορες.

Μεγειες!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Περα απο το οφτοπικ του σχολιου, ειναι και ακρως αντιφατικο. Πηρες 58αρα samsung 4K με 450€ αν αφαιρεσεις την δωροεπιταγη και λες οτι δεν ειδες καλη προσφορα! :D Πολλες προσφορες ειδαμε, το μουντιαλ δεν εχει τελειωσει, ακομα δεν αρχισε καν, πιθανοτατα θα δουμε και αλλες προσφορες.

Μεγειες!

Ευτηχως που πηρα την 58αρα λεω γιατι αλλη καλυτερη προσφορα ΔΕΝ ΕΙΔΑ. Λεγανε διαφορες φωνες να περιμενουμε θα βγουν καλυτερες κλπ

Ολα offtopic ειναι

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.

Συγγνώμη (και για το οφτοπικ) αλλά όλοι εσείς που λέτε δεν είδαμε προσφορές τι περιμένατε; 55'' με 250 ευρώ ας πούμε; και Black Friday να ήταν πάλι το ίδιο θα γινότανε, βγαίνουνε 6-7 μοντέλα σε πολύ δελεαστικές τιμές και όποιος νομίζει ότι τον συμφέρει αγοράζει. Δεν υπάρχει η "σούπερ προσφορά", υπάρχουν μερικά μοντέλα στη χαμηλότερη τιμή που πήγανε ποτέ. Επίσης βλέπω κόσμο να βιάζεται για πολύ φθηνές 65'', είναι σχετικά νωρίς ακόμη, νομίζω εκεί γύρω στο φετινό Black Friday θα το δούμε κι αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια προς ενημέρωση σχετικά με τις τηλεοράσεις PHILIPS, αγόρασα την 32PFS6402 με Android λειτουργικό, και ειλικρινα στην απόδοση χρωμάτων και εικόνας δεν έχω δεί κάτι χειρότερο εδώ και χρόνια. Saturation full και χρώματα πολύ θολά.

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 1
Δημοσ.

Μιας και είναι λίγο σχετικό με το θέμα λόγω επιπλέον έκπτωσης με yellows θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η SAMSUNG UE43MU6122KXXH (panel ktlp) καθώς θέλω 43αρα για χρηση σε υπνοδωμάτιο/γραφείο.

Βγαίνει στα 400ευρώ με αμεση πιστωση των πόντων(yellows)?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Poison6 είπε

Μιας και είναι λίγο σχετικό με το θέμα λόγω επιπλέον έκπτωσης με yellows θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η SAMSUNG UE43MU6122KXXH (panel ktlp) καθώς θέλω 43αρα για χρηση σε υπνοδωμάτιο/γραφείο.

Βγαίνει στα 400ευρώ με αμεση πιστωση των πόντων(yellows)?

Πήρα την 55αρα 500 ευρώ και τη χαίρομαι σχεδόν 2 μήνες ήδη. 

Άποψη μου...δεν είναι απαραίτητο το 4Κ σε αυτή τη διάσταση και αν επιμένεις σε 4Κ ίσως να τολμήσεις 

https://www.skroutz.gr/s/13911046/Hisense-H43N5300.html

Αν θέλεις σώνει και καλά samsung, καλή μεν, λίγο τσιμπημένη η τιμή δε...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Πήρα την 55αρα 500 ευρώ και τη χαίρομαι σχεδόν 2 μήνες ήδη. 

Άποψη μου...δεν είναι απαραίτητο το 4Κ σε αυτή τη διάσταση και αν επιμένεις σε 4Κ ίσως να τολμήσεις 

https://www.skroutz.gr/s/13911046/Hisense-H43N5300.html

Αν θέλεις σώνει και καλά samsung, καλή μεν, λίγο τσιμπημένη η τιμή δε...

Επανέρχομαι με μια "προσφορά" τελικά πήρα την SAMSUNG UE43MU6122KXXH  απο mediamarkt καθώς έξτρα από τους πόντους yellow ειχε και δωροεπιταγη 50eurw.

Με αποτέλεσμα να την παίρνεις έμμεσα 350.

Χθες πήγα και ειδα την εν λογο προσφορά στα mediamarkt του γέρακα και ηθελα να το σκεφτώ. Σημερα πήγα στο μαρουσι και δεν ειχαν πουθενα την προσφορα με την εξτρα δωροεπιταγη. Αλλα καλεσαν  το καταστημα και το επιβεβαιωσαν πως ειχε ερθει ενα εσωτερικο μαιλ-προσφορας με την δψροεπιταγη επομενως κανονικα την πήρα.  :)

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Θα την βλεπεις στο 1 μετρο;

υπάρχει καλύτερη επιλογή στις 40-43 ιντζες με 1080p δλδ και δεν άξιζε να πάρω αυτή?

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω έχει ξεφύγει λίγο το θέμα με την απόσταση και τις ίντσες. Δηλαδή πριν 10-15 χρόνια βλέπαμε στα 10 εκατοστά TV? Ή αν βλέπω στα 3.5 μέτρα πρέπει να τα σκάσω για να πάρω 65+? Ο καθένας παίρνει ότι είναι στο budget του τη δεδομένη στιγμή. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alex_man είπε

Νομίζω έχει ξεφύγει λίγο το θέμα με την απόσταση και τις ίντσες. Δηλαδή πριν 10-15 χρόνια βλέπαμε στα 10 εκατοστά TV? Ή αν βλέπω στα 3.5 μέτρα πρέπει να τα σκάσω για να πάρω 65+? Ο καθένας παίρνει ότι είναι στο budget του τη δεδομένη στιγμή. 

Συμφωνώ! Budget και επιλογές γιατί στην δικιά μου περίπτωση η τηλεόραση αυτή είναι συμπληρωματική για χώρο κρεβατοκάμαρας-γραφείου και οι 43’ είναι υπέρβαση και άκρως ικανοποιητικές (και είμαι φαν των πολλών ιντσών.. 120’ στο σαλόνι με τον προβολέα και 31.5 στο Pc στο μέτρο)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Poison6 είπε

Συμφωνώ! Budget και επιλογές γιατί στην δικιά μου περίπτωση η τηλεόραση αυτή είναι συμπληρωματική για χώρο κρεβατοκάμαρας-γραφείου και οι 43’ είναι υπέρβαση και άκρως ικανοποιητικές (και είμαι φαν των πολλών ιντσών.. 120’ στο σαλόνι με τον προβολέα και 31.5 στο Pc στο μέτρο)

Γουστα ειναι αυτα παιδες μην αρπαζεστε, εγω στην κρεβατοκαμαρα εχω αλλαξει τρεις 55αρες απο το 2007 μεχρι και σημερα ενω στο σαλονι ειχα 42αρες και τωρα 49αρα.......Ο λογος ειναι οτι περισσοτερες ταινιες βλεπω στην κρεβατοκαμαρα (μαζι με το εκαστοτε αισθημα) παρα στο σαλονι......Μονος μου παντως βλεπω ταινιες ειτε στην 30αρα ειτε σε μια απο τις 2 curved (40/35) που εχω για τα PC μου (θεμα ευκολιας περισσοτερο).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Γουστα ειναι αυτα παιδες μην αρπαζεστε, εγω στην κρεβατοκαμαρα εχω αλλαξει τρεις 55αρες απο το 2007 μεχρι και σημερα ενω στο σαλονι ειχα 42αρες και τωρα 49αρα.......

Δηλαδη αμα σκασει καμια 25αρα θα την πεταξεις στην κουζινα...!

Να μεινουμε στο θεμα της philips ή αλλιως να το κλειδωσουμε. Αν καποιος ηθελε να αναφερει 40-43αρες θα μπορουσε να το κανει ψιλο-καταχρηστικα αφου ειναι πιο "κοντα",  στο θεμα της 49αρας του ΜΜ αφου προκειται για yellows περιπτωση, οχι σε θεμα 55αρας. Σαν να γραφουμε σε θεμα για μηχανες οτι πηραμε ενα ποδηλατο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δηλαδη αμα σκασει καμια 25αρα θα την πεταξεις στην κουζινα...!

Να μεινουμε στο θεμα της philips ή αλλιως να το κλειδωσουμε. Αν καποιος ηθελε να αναφερει 40-43αρες θα μπορουσε να το κανει ψιλο-καταχρηστικα αφου ειναι πιο "κοντα",  στο θεμα της 49αρας του ΜΜ αφου προκειται για yellows περιπτωση, οχι σε θεμα 55αρας. Σαν να γραφουμε σε θεμα για μηχανες οτι πηραμε ενα ποδηλατο.

Εχω 26αρα στην κουζινα, κοντα επεσες παντως :)

Περα απο αυτο εγω απλα δεν βλεπω λογο να συμφωνουν ολοι με ολους στο θεμα των ιντσων , ο καθενας οτι θελει κανει, δεν υπαρχει σωστο και λαθος σε αυτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...