orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Αναμενομενο, για την Samsung UE58MU6122 58" εχω κρατησει screenshot εαν πουνε οτι εγω κανω λαθος και δεν ειδα καλα.
aris1964 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Salvation81 είπε Το αλλαξαν, ειχαν κανει λαθος τα τζιμανια του Πλαισιου. Εγώ παράγγειλα μέσω internet και το άλλαξα τηλεφωνικά για παράδοση στον χώρο μου,και με διαβεβαίωσαν ότι θα πάρω και την 32 δώρο. Πρίν κάνω κατάθεση θα το ξανά ρωτήσω.
primeragt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, orck είπε Έκανα παραγγελία χθες (την μοναδική προσφορά που είδα εδώ και κάμποσο καιρό που κοιτάζω την 58 Samsung) και το κόβω ότι θα έχουμε τρεξίματα κατά την πάγια τακτική του κοτσοβολο "δίνουμε ότι να 'ναι σε όποιον να 'ναι και ακυρώνουμε όσους θέλουμε" Eτσι ειναι ακομα περιμενω το nacon pro απο την προσφορα (πληρωμενο online απο 24/5). Τεταρτη λενε θα ερθει γιατι δεν βρισκανε στοκ αφου πρωτα με διαβεβαιωσαν σε προυγουμενη επικοινωνια οτι θα ερθει σημερα!!! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από primeragt
orck Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολως παραδοξος ο Κωτσοβολος παρεδωσε την τηλεοραση (Samsung 58") και μολις μου εστειλε κωδικο για την δωροεπιταγη με ημερομηνια 31/08/2018, οποτε κραταω στο μυαλο μου οτι πληρωσα 450ευρω για 58ιντσες. Φαινεται οτι ειναι enry level απο το τηλεχειριστηριο (πιο απλο απο το χειριστηριο που ειχε το μοντελο 5 πριν απο 6 χρονια). Επειδη ομως δεν επρεπε να μεινω με μια θετικη εικονα απο το συγκεκριμενο καταστημα φροντισαν οταν πηγα για μια βαση που εχουν σε προσφορα στα 6ευρω (ναι 6ευρω και την εχει διαθεσιμη στην Συγγρου) να μην με απογοητευσουν ΞΑΝΑ οπως μονο αυτοι ξερουν. Φυσικα ψαχναμε μεσα στο καταστημα να δουν που ειναι η βαση, και καταληξαμε οτι ειναι περασμενη σε μια τηλεοραση στην εισοδο του καταστηματος, λειπουν οι βιδες και θα επρεπε να ξαναπερασω το απογευμα για να την βγαλουν, και αυτο το προιον το εχουν στην σελιδα προς πωληση με διαθεσιμοτητα μονο σε κατα τοπους καταστηματα. Ξερω οτι ο τιτλος λεει αλλο προιον αλλα καλως η κακως εδω μεσα αναφερθηκε η συγκεκριμενη προσφορα που πηρα, δεν βλεπω να εχει καποιο αλλο θεμα να μπορω να γραψω οτι παρεδωσαν προιον και επιταγη. Ξαναλεω οτι σε οποιον του κανουν νουμερα εχω screenshot για το banneraki της δωροεπιταγης, το οποιο ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ηταν επανω μεχρι και δευτερα πρωι στις 9πμ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από orck 2
hasiotis_john Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πάω και γω αργότερα να την παραλάβω. Μην σε χαλάει το τηλεκοντρόλ, μιας και από τα εκατοντάδες σχόλια που είδα σε ξένες αξιολογήσεις, μόνο θετικά έλεγαν για εικόνα-ήχο και ένα μόνο μικρό μείον για το απλό κοντρόλ. Όχι ότι δεν είναι καλό ή εύχρηστο, απλά σχολιάζουν πως θα μπορούσε να ήταν κάποιο smart. Αν πρόλαβες να την στήσεις πες ένα πρώτο σχόλιο. Κοίτα το πρώτο που να κάνεις πριν την σετάρεις, να συνδεθείς στο δίκτυό σου και να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού. (αν δεν κάνω λάθος πρέπει η τελευταία να είναι του 18 / Μαρτίου) Μεγειές και ...... σιδερένια! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από hasiotis_john 1
s2117 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Από τις 2 που παίζουν σε προσφορά, πιστεύετε είναι καλύτερη η SONY KD55XE7096 ή η Samsung UE58MU6122 ?
hasiotis_john Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Φόρτωσα και γω... Δεν το πίστευε με τίποτα ο υπάλληλος εκεί μιας και ήδη έχουν την 55ρα στα ίδια λεφτά και χωρίς δωροεπιταγή! Θα την στήσω αργότερα ή αύριο και θα επανέλθω μ' εντυπώσεις.
di maria kun Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, orck είπε Ολως παραδοξος ο Κωτσοβολος παρεδωσε την τηλεοραση (Samsung 58") και μολις μου εστειλε κωδικο για την δωροεπιταγη με ημερομηνια 31/08/2018, οποτε κραταω στο μυαλο μου οτι πληρωσα 450ευρω για 58ιντσες. Φαινεται οτι ειναι enry level απο το τηλεχειριστηριο (πιο απλο απο το χειριστηριο που ειχε το μοντελο 5 πριν απο 6 χρονια). Επειδη ομως δεν επρεπε να μεινω με μια θετικη εικονα απο το συγκεκριμενο καταστημα φροντισαν οταν πηγα για μια βαση που εχουν σε προσφορα στα 6ευρω (ναι 6ευρω και την εχει διαθεσιμη στην Συγγρου) να μην με απογοητευσουν ΞΑΝΑ οπως μονο αυτοι ξερουν. Φυσικα ψαχναμε μεσα στο καταστημα να δουν που ειναι η βαση, και καταληξαμε οτι ειναι περασμενη σε μια τηλεοραση στην εισοδο του καταστηματος, λειπουν οι βιδες και θα επρεπε να ξαναπερασω το απογευμα για να την βγαλουν, και αυτο το προιον το εχουν στην σελιδα προς πωληση με διαθεσιμοτητα μονο σε κατα τοπους καταστηματα. Ξερω οτι ο τιτλος λεει αλλο προιον αλλα καλως η κακως εδω μεσα αναφερθηκε η συγκεκριμενη προσφορα που πηρα, δεν βλεπω να εχει καποιο αλλο θεμα να μπορω να γραψω οτι παρεδωσαν προιον και επιταγη. Ξαναλεω οτι σε οποιον του κανουν νουμερα εχω screenshot για το banneraki της δωροεπιταγης, το οποιο ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ηταν επανω μεχρι και δευτερα πρωι στις 9πμ. πως ρε μαν εγω σε ενα καταστημα στην θεσσαλονικη που πηγα μου απαντησαν οτι δεν ισχυει η προσφορα βαση συστηματος,οπως δηλ στην σελιδα που πλεον δεν βγαζει την επιταγη]] τι να πω με κουρασαν με αυτα τα τρικ μια ζωη κοτσος/πλαισιο/παμπλικ
orck Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, di maria kun είπε πως ρε μαν εγω σε ενα καταστημα στην θεσσαλονικη που πηγα μου απαντησαν οτι δεν ισχυει η προσφορα βαση συστηματος,οπως δηλ στην σελιδα που πλεον δεν βγαζει την επιταγη]] τι να πω με κουρασαν με αυτα τα τρικ μια ζωη κοτσος/πλαισιο/παμπλικ Εαν παρακολουθεις εδω θα διαβασεις οτι καποια στιγμη το banneraki για την δωροεπιταγη κατεβηκε και εμεινε μονο η τιμη τηλεορασης στα 650, ειτε καναν λαθος, ειτε ηταν προσφορα σαββατοκυριακου (αυτο πιστευω εγω) μεχρι δευτερα πρωι που πηγα σε καταστημα για να την δω απο κοντα η προσφορα ισχυε ακεραιη. Μαλιστα ο υπαλληλος μου ελεγε οτι η συγκεκριμενη εχει 800+ εγω του ειπα για την προσφορα και φυσικα δεν ηξερε τιποτα για την δωροεπιταγη ενω το εβλεπε στο συστημα του. Ναι ειναι κουραστικες αυτες οι σαχλαμαρες.
Kenny McCormick Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Για απόσταση θέασης 2 - 2,10 μ κάνει ή είναι too much?
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Για απόσταση θέασης 2 - 2,10 μ κάνει ή είναι too much? https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship 1
antypas25 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Καλοριζικη οσοι παραλάβατε παιδιά. Πολύ καλή τιμή η 58αρα με τη δωροεπιταγη
Dimg19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue55mu6642uxxh-1196363.html Συγνωμη για το σχετικο off-topic παιδια, αλλα μου φενεται καλη περιπτωση με την επιστροφη και δεν βρισκω πολλες πληροφοριες για τυπο πανελ κλπ Αν εχει καποιος αποψη θα με βοηθουσε...
s2117 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω κρατημένο στο όνομα μου τη Samsung 58" για παραλαβή από κωτσοβολο νέα Ερυθραία ως σήμερα το βράδυ.Η παραγγελία είχε γίνει την Κυριακή όταν είχε ακόμα το banner Της δωροεπιταγης 200 € και με διαβεβαίωσαν σήμερα τηλεφωνικά ότι θα τη δώσουν τη δωροεπιταγη κανονικά . Αν τη θέλει κάποιος, ας μου στείλει πμ γιατί δε θα μπορέσω να πάω εγώ Τελικά. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από s2117 1
orck Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Τελικα αυριο ξεκιναει το Μουντιαλ και καλη προσφορα δεν ειδαμε. Ευτηχως που πηρα την 58αρα αλλιως θα εμενα με την παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις