Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Με τις δωροεπιταγές δεν γίνεται αν την θέλουν πολλοί να, την αγοράσει ένας, πουλάει την δωροεπιταγή 150 ευρώ στον δεύτερο, την χρησιμοποιεί για να πάρει την τιβι 200 ευρώ λιγότερα, πουλάει την δωροεπιταγή του 150 στον τρίτο κοκ. Μας εμποδίζει κάτι; 2
aris1964 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Αποστολή στο χώρο σας δεν έχει η Samsung στον Κώτσο,υποψιάζομαι μόνο εκθεσιακές πλέον.
s2117 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δε νομίζω ότι η παραλαβή από κατάστημα συνεπάγεται εκθεσιακό στοκ. Αλλά σε προηγούμενη περίπτωση, μου είχαν πει ότι το online στοκ διαφέρει από το στοκ καταστημάτων, οπότε λογικά αυτή θα είναι η φάση και τώρα...
hasiotis_john Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις πήρα τηλέφωνο μιας και έκανα κράτηση μια στην περιοχή μου και είναι σφραγισμένη (μου είπε η κοπέλα πως εφόσον το σύστημα σε αφήνει να την δεσμεύσεις ηλεκτρονικά, τότε ΔΕΝ είναι εκθεσιακή)! Μου έκανε και κατευθείαν έκπτωση στην 5ετή εγγύηση -20% και κατεβαίνει στα 80 ευρώ που θα τα αφαιρέσω από την επιταγή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τέλος καλοκαιριού. (δεν την άκουσα σίγουρη γι' αυτό αλλά τόσο μου είπε περίπου πως διαρκεί) Απ' ότι θυμάμαι όμως η επιταγή έρχεται μετά από ένα 24ωρο στο mail ή στο κινητό, οπότε θα πάρω την επέκταση την επόμενη μέρα! Αν και έψαχνα 65ρα, αλλά με έψησε το 200ευρω, αλλά και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έχει αξιοπρεπή εικόνα (χρώματα/μαύρο) και ενδεικνύεται για gaming (input lag 19.4 ms ) μιας και έχω σκοπό να του βάλω ένα PS4 pro. Περισσότερα εδώ --->> https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu6100 Αν καταφέρω από κοντά και τσιμπήσω και 15.000 πόντους από την μπόνους card τότε θα είναι ακόμα καλύτερη η προσφορά. Βλέπω πως ξεκινάει η προσφορά από 699 ευρώ και πάνω, οπότε θα δω αν γίνετε να είναι η απόδειξη κομμένη μαζί με την επέκταση εγγύησης ώστε να είμαι μέσα στο όριο για τους πόντους. Θα πάω από κοντά και θα ενημερώσω αν γίνετε. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από hasiotis_john
KoreanW Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 51 minutes ago, Sheogorath said: Με τις δωροεπιταγές δεν γίνεται αν την θέλουν πολλοί να, την αγοράσει ένας, πουλάει την δωροεπιταγή 150 ευρώ στον δεύτερο, την χρησιμοποιεί για να πάρει την τιβι 200 ευρώ λιγότερα, πουλάει την δωροεπιταγή του 150 στον τρίτο κοκ. Μας εμποδίζει κάτι; εκτός αν οι δωροεπιταγές είναι ονομαστικές . θα μπορούσε να υπάρξει ολόκληρο σχετικό θρεντ στο οποίο ο πωλήτής της δωροεπιταγής θα έχει λόγο να πουλάει τη δωροεπιταγή γιατί δεν έχει άλλως να τη χρησιμοποιήσει, και ο αγοραστής της δωροεπιταγής θα έχει λόγο να αγοράσει μια δωροεπιταγή σε μικρότερη ονομαστική αξία πάντα με το ρίσκο να καταργηθεί από το κατάστημα η δυνατότητα χρήσης της δωροεπιταγής
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Μόλις πήρα τηλέφωνο μιας και έκανα κράτηση μια στην περιοχή μου και είναι σφραγισμένη (μου είπε η κοπέλα πως εφόσον το σύστημα σε αφήνει να την δεσμεύσεις ηλεκτρονικά, τότε ΔΕΝ είναι εκθεσιακή)! Μου έκανε και κατευθείαν έκπτωση στην 5ετή εγγύηση -20% και κατεβαίνει στα 80 ευρώ που θα τα αφαιρέσω από την επιταγή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τέλος καλοκαιριού. (δεν την άκουσα σίγουρη γι' αυτό αλλά τόσο μου είπε περίπου πως διαρκεί) Απ' ότι θυμάμαι όμως η επιταγή έρχεται μετά από ένα 24ωρο στο mail ή στο κινητό, οπότε θα πάρω την επέκταση την επόμενη μέρα! Αν και έψαχνα 65ρα, αλλά με έψησε το 200ευρω, αλλά και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έχει αξιοπρεπή εικόνα (χρώματα/μαύρο) και ενδεικνύεται για gaming (input lag 19.4 ms ) μιας και έχω σκοπό να του βάλω ένα PS4 pro. Περισσότερα εδώ --->> https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu6100 Μην βαζεις το χερι σου στην φωτια φιλε, το συστημα δεν "ξεχωριζει" εκθεσιακες και μη, κοιταει απλα τι υπαρχει σε στοκ. Και 1 να υπαρχει τηλεοραση (εκθεσιακη) θα την δεσμευσει. Τωρα τι λενε οι κοπελες του τηλεφωνικου κεντρου δλδ τι περιμενες να πουν; Ασε που ισως και να μην ξερουν καποιες τι γινεται. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Salvation81 1
orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Έκανα παραγγελία χθες (την μοναδική προσφορά που είδα εδώ και κάμποσο καιρό που κοιτάζω την 58 Samsung) και το κόβω ότι θα έχουμε τρεξίματα κατά την πάγια τακτική του κοτσοβολο "δίνουμε ότι να 'ναι σε όποιον να 'ναι και ακυρώνουμε όσους θέλουμε" 1
di maria kun Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Αν καταφέρω από κοντά και τσιμπήσω και 15.000 πόντους από την μπόνους card τότε θα είναι ακόμα καλύτερη η προσφορά. Βλέπω πως ξεκινάει η προσφορά από 699 ευρώ και πάνω, οπότε θα δω αν γίνετε να είναι η απόδειξη κομμένη μαζί με την επέκταση εγγύησης ώστε να είμαι μέσα στο όριο για τους πόντους. Θα πάω από κοντά και θα ενημερώσω αν γίνετε για να καταλαβω -παιρνεις μια 58 4k ψιλοτιμια αν ισχυει το va με καλη εκπτωση εκκινησης στην τελικη 649 -αυτοματα παιρνεις πισω 200 σε επιταγη -δινεις 100 για την πενταετη εγγυηση(χωρις την εκπτωση εστω) -παιρνεις 15000 ποιντς απο alphabank τριπλ κομπο φαινεται καλο δεν ξερω παντως αν μπορεις να τα συνδυασεις ολα μαζι συνηθως εχουν περιορισμους
s2117 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, di maria kun είπε για να καταλαβω -παιρνεις μια 58 4k ψιλοτιμια αν ισχυει το va με καλη εκπτωση εκκινησης στην τελικη 649 -αυτοματα παιρνεις πισω 200 σε επιταγη -δινεις 100 για την πενταετη εγγυηση(χωρις την εκπτωση εστω) -παιρνεις 15000 ποιντς απο alphabank τριπλ κομπο φαινεται καλο δεν ξερω παντως αν μπορεις να τα συνδυασεις ολα μαζι συνηθως εχουν περιορισμους Τα 15.000 bonus points δεν παιζουν. Πρέπει να έχει η τηλεόραση 699 και πάνω.
wannaplay Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-55-KD55XE7096BAEP.htm αυτη στα 599 με δωρο μια τιβι λεει,λετε να ισχυει? εαν το δωρο ειναι αυτο νομιζω αξιζει https://www.skroutz.gr/s/8603027/Sony-KDL-32WD600.html Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από wannaplay ενημερωση
overpower Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, hasiotis_john είπε ... http://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=11&nid=452
baskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Το θέμα έχει ξεφύγει τελείως πάντως.. Μήπως να βάζαμε ξεχωριστά τις υπόλοιπες σε άλλα θέματα , μαζί με τους τρόπους επιπλέον έκπτωσης μέσω πχ πόντων bonus, γιατί έτσι άκρη δε βγαίνει; Η Philips τελικά είναι καλή; 3
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, wannaplay είπε https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-55-KD55XE7096BAEP.htm αυτη στα 599 με δωρο μια τιβι λεει,λετε να ισχυει? εαν το δωρο ειναι αυτο νομιζω αξιζει https://www.skroutz.gr/s/8603027/Sony-KDL-32WD600.html Το αλλαξαν, ειχαν κανει λαθος τα τζιμανια του Πλαισιου. 1
deadp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Αξίζει τα 400€ της η philips του θέματος, ή να κοιτάξουμε αλλού;
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 πλαισιο και κοτσοβολος alltime classic εχουν βγαλει τις επιταγες/προσφορες απο τα περισσοτερα προιοντα μεσα σε λιγες ωρες και στα υπολοιπα τα μειωσαν αλλο ενα πραγματακι να προσεξετε περα των εκθεσιακών 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις