bill27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Καλησπερα στην παρεα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και καμποσο καιρο με τον σταθερο μου, εχει windows απο ebay και στα ξαφνικα χωρις να κανω κατι εγω δεν μου κανει τα update, βγαζει και ενα error το οποιο δεν μπορω να το γραψω τωρα γιατι δεν τον εχω ανοιχτο, googlara στο νετ το λαθος αλλα οσες λυσεις και να βρηκα δεν δουλεψε με καμια, εχει κανεις παρομοιο προβλημα και αν ναι πως το ελυσε??
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, bill27 είπε Καλησπερα στην παρεα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και καμποσο καιρο με τον σταθερο μου, εχει windows απο ebay και στα ξαφνικα χωρις να κανω κατι εγω δεν μου κανει τα update, βγαζει και ενα error το οποιο δεν μπορω να το γραψω τωρα γιατι δεν τον εχω ανοιχτο, googlara στο νετ το λαθος αλλα οσες λυσεις και να βρηκα δεν δουλεψε με καμια, εχει κανεις παρομοιο προβλημα και αν ναι πως το ελυσε?? Μήπως κλειδώθηκε το κλειδί?
bill27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 πως το καταλαβαινω αυτο?? μια χαρα μου εμφαιζει πως τα windows ειναι ενεργοποιημενα
bill27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 οχι,καθαρη εγκατασταση με windows media creator tool,τωρα εβαλα να κανω την αναβαθμιση του Απριλιου Οταν προσπαθουσα να κανω καποιο update Μου γραφει αυτο: Παρουσιάστηκαν ορισμένα προβλήματα κατά την εγκατάσταση των ενημερώσεων, αλλά θα πραγματοποιηθεί ξανά απόπειρα. Αν εξακολουθεί να εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα και θέλετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο web ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για πληροφορίες, ενδεχομένως να σας βοηθήσουν τα εξής: (0x8007042c)
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Οκ τοτε είχες και αλλον δίσκο πάνω που τώρα δεν τον έχεις αποθηκευτικό π.χ ?
darkman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, bill27 είπε ναι Δεν κανεις τιποτα εχει κολλήσει μονο με format :( το εχω και εγω το πρόβλημα και εχω κανει τα παντα .
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Το έπαθα και εγώ πρόσφατα το απέδωσα στην μ@λακια που κάνουν τα Win 10 να μην χρησιμοποιούν αποκλειστικά τον δίσκο λειτουργικου αλλά να αφήνουν και ενα σκουπίδι ουσιαστικά στα EFI των άλλων δίσκων,, ετσι όταν κανουμε εγκατάσταση η μεγάλο update στα win καλό είναι να βγάζουμε τους υπόλοιπους δίσκους. ..και εγώ έκανα τα πάντα,και κατέληξα στο φορματ,εμένα ηταν και clone αρα ακομα χειρότερα.
bill27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 παρολο που εκανα και το update του απριλιου το προβλημα παραμενει... δηλαδη ο μονος τροπος ειναι το φορματ??
imblish Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 δες την διαχειρηση δισκων ποσο είναι το κομματι που λεει δεσμευμενο από το συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα