Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα πολλοι miners βρισκονται κινα και ειδικα κοντα σε υδροηλεκτρικα εργοστασια, οποτε το ρευμα που παραγεται ειναι ανανεωσιμο και δεν ειναι απο ορυκτα καυσιμα
Ναι σιγουρα χαλανε ρευμα αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι περισσοτερο απο οσο χαλαει πχ μια μεγαλη τραπεζα και ολο το infastructure της

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tryxx1 είπε

διάβασα ένα άρθρο του Gates σήμερα και προβληματίστηκα

https://www.capital.gr/forbes/3531338/o-gkeits-xtupaei-kampanaki-gia-to-bitcoin

ας μας πούνε πόσο καει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα. Σε αυτό δεν προβληματίζεται καθόλου ο Gates 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και αβεβαιότητες για το μέλλον είναι ότι πολλά projects πια δημιουργούνται ΚΙΝΑ μεριά και το υπόλοιπο μεγάλο κομμάτι προς Ρωσία. Επαγωγικά λοιπόν ο πλούτος θα πάει εκεί. Είτε ψηφιακός είτε όχι. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, RedYonko είπε

Για ποιο πράγμα;

Λέω να ασχοληθώ με το mining ετσι να δώ τι παίζει να περνάει η ωρα μέχρι να τελειώσει η καραντίνα και ισος το συνεχίσω.

Εχω αρκετά pc που κάθονται λόγο δουλειάς (internet cafe) 

προσπάθησα να τρέξω το etherminer αλλά δεν βγάζω ακρη οτι αρχειο κατεβάζω δεν υπάρχει πουθενα το .exe 

Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα τον βάλω στο referred 

Δέν ξέρω αν παιζει κάποιο ρόλο απλά το αναφέρω γιατί κάπου μου το εβγαλε σαν επιλογή 

Δημοσ.
Στις 14/3/2021 στις 7:53 ΜΜ, mastoras007 είπε

Λέω να ασχοληθώ με το mining ετσι να δώ τι παίζει να περνάει η ωρα μέχρι να τελειώσει η καραντίνα και ισος το συνεχίσω.

Εχω αρκετά pc που κάθονται λόγο δουλειάς (internet cafe) 

προσπάθησα να τρέξω το etherminer αλλά δεν βγάζω ακρη οτι αρχειο κατεβάζω δεν υπάρχει πουθενα το .exe 

Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα τον βάλω στο referred 

Δέν ξέρω αν παιζει κάποιο ρόλο απλά το αναφέρω γιατί κάπου μου το εβγαλε σαν επιλογή 

Καλύτερα ρώτα εδώ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!
Ποια ελληνικά sites έχουν νέα και προβλέψεις των κρυπτονομισμάτων;

• Δημιουργία νέου...