Προς το περιεχόμενο

Lenovo Legion R720 Gaming Laptop 15.6 inch - BLACK 128G SSD + 1TB HDD + GTX1050 TI 4G 675euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τιμή, γνωστό κατάστημα από Κίνα με δωρεάν μεταφορικά(priority line) συμπεριλαμβάνοντας και το τελωνείο.

Δημοσ.

Το τελωνείο είναι σίγουρα καλυμένο?? (το λέω γτ είναι αρκετά ογκώδες το δέμα)

Επίσης, με εγγύηση απο Gearbest σε περίπτωση βλάβης είναι τρέχα γύρευε η υπόθεση να φανταστώ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thomason993 είπε

Το τελωνείο είναι σίγουρα καλυμένο?? (το λέω γτ είναι αρκετά ογκώδες το δέμα)

Επίσης, με εγγύηση απο Gearbest σε περίπτωση βλάβης είναι τρέχα γύρευε η υπόθεση να φανταστώ?

Το τελωνείο είναι σίγουρα καλυμμένο ειδικά με το priority line, για την εγγύηση πολύ πιθανό να ταλαιπωριθεί κάποιος, γιατί το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν να το στείλεις πίσω να το φτιάξουν και αυτό θα πάρει καιρό. Βεβαια και εμένα μου κάηκε ο σκληρός σε acer από Ελλάδα που έχω και μου ζήτησαν πίσω όλο το λάπτοπ για να το τσεκάρουν και οτι η διαδικασία θα διαρκέσει 2-3 βδομάδες... Γενικά με τους Κινέζους αν αποδείξεις οτι το προϊόν έχει πρόβλημα μπορείς να κάνεις παζάρι για την επισκευή του, ανάλογα την περίπτωση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα κι αυτό, θέλει και ένα ssd

https://www.gearbest.com/laptops/pp_683487.html

7 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Όταν λες είναι σίγουρα καλυμμενο ,υπάρχει κάπου γραμμένο στο σάιτ τους ή το υποθέτουμε;

Από προσωπική εμπειρία και εμπειρίες άλλων(internet, forums, unboxing κλπ).

Επεξ/σία από xristoslet
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω διαβασει πολλες αντιθετες εμπειριες, ακομα και απαντησεις απο την υποστηριξη του μαγαζιου σε ερωτηματα πελατων πριν απο αγορες,  οτι ΔΕΝ καλυπτουν τελωνειο. 

Αρα πως ειναι δεδομενο;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εχω διαβασει πολλες αντιθετες εμπειριες, ακομα και απαντησεις απο την υποστηριξη του μαγαζιου σε ερωτηματα πελατων πριν απο αγορες,  οτι ΔΕΝ καλυπτουν τελωνειο. 

Αρα πως ειναι δεδομενο;

Δεν ξέρω τι απαντάει το μαγαζί πάντως όλα τα ακριβά αντικείμενα που πήρα με priority σε κανένα δεν είχα πρόβλημα τελωνείου. Απ'ότι έχω καταλάβει εκτελωνιζει σέ κάποια Ευρωπαϊκή χώρα.Τωρα για την εγγύηση ουσιαστικά δεν υπάρχει γιατί αν γίνει κάτι και πρέπει να πάει πίσω είναι και χρονοβόρο και έχει πολλά μεταφορικά που δεν ξέρω αν θέλουν να τα καλύψουν. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Το priority line δε σημαίνει αυτομάτως ότι καλύπτουν το τελωνείο ούτε ακόμα και αν σου λένε στην αγορά ότι θα σου καλύψουν τυχόν δασμούς τους δεσμεύει κάπως. Όντως υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που έκαναν το πάγωνι όπως συνηθίζουν οι Κινέζοι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή είναι καλή αλλά έχοντας αγοράσει πάρα πολλές φορές και απο GEARBEST, όσες φορές παρουσιάστηκε πρόβλημα (συγκεκριμένα 2 φορές δεν παρέλαβα ποτέ τα δέματα μου) μου έβγαλαν κυριολεκτικά το λάδι για να μου επιστρέψουν τα χρήματα και αυτά όχι στο ακέραιο την μία εκ των δύο περιπτώσεων.

Αντίθετα μια φορά που είχα αντίστοιχο θέμα με το Banggood μου έκαναν refund άμεσα χωρίς πολλά - πολλά. 

Γενικά το Gearbest είναι μαγαζί που παρακαλάς μη σου τύχει καθώς είναι φοβερά δυσκοίλιοι και μαιτρ της ασυννενοησίας. 

Δεν θα έδινα τόσα χρήματα ~700 ευρώ για αγορά laptop απο το Gearbest, όσο αφορά τη μέθοδο priority line του Gearbest δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα τελωνείου σε ότι ηλεκτρονικό παρήγγειλα. Βέβαια ποτέ δεν παρήγγειλα κάτι τόσο ογκώδες όσο ένα Laptop. Πάντως σε ενδεχόμενο τελωνείο να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουν τους Κινέζους και γενικά θα σας βγάλουν την πίστη. 

Κλείνοντας καλύτερα να δώσει κάποιος ~350 ευρώ παραπάνω (στα 1050 ευρώ με τελωνείο) και να πάρει το Acer predator* με τον 7700hq, GTX1060 6GB και 256GB ssd από το αμερικάνικο άμαζον σε άλλο νήμα. Για αυτούς που θα σχολιάσουν για την διαφορά τιμής και ορθά, σίγουρα τα ~350 ευρώ δεν είναι λίγα αλλά άλλο ο I5 7300Hq και η GTX 1050Ti 4GB και άλλο ο I7 7700Hq και η  GTX1060 6GB, χώρια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των δύο μηχανημάτων που απέχουν πολύ μεταξύ τους και κάνουν το Acer πιο future proof. 

*Άλλωστε όποιος θέλει τέτοιο μηχάνημα τον ενδιαφέρουν τα games κυρίως και μετά τα υπόλοιπα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ.

Ποτέ τόσα λεφτά για laptop από Κίνα γιατί ουσιαστικά είσαι χωρίς σοβαρή εγγύηση ακόμα και για DOA!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου τοσο εβγαινε πριν κανα μηνα, σε νημα εδω, απο το Ισπανικο Αμαζον με την προσθηκη 256 ssd, περιπου 600+80 ο m.2 pciex δισκος, το πηρα για φιλη και με μειωμενη τιμη λογω τιμολογιου (φπα στα εξοδα) και εγγυηση σουπερ, δεν βλεπω λογο να ρισκαρει οποιοσδηποτε να μπλεκει με Κινα, οταν εμφανιζονται και  εδω αλλες καλες προσφορες, εκτος αν προκειται για προιοντα με διεθνη εγγυηση, οπως τα msi παρομοια φορητα που πουλαει το gearbest (που και γι αυτα πρεπει να ζητησετε να παρετε τιμολογιο αγορας).

Σημ. Η προσφορα του αμαζον ηταν χωρις windows 10, αλλα να ξερετε οτι και αυτο λεει " Windows OS is built-in Chinese pack", η οποια εκδοση ειναι ειδικη για Κινα και δεν αλλαζει γλωσσα επισημα (υπαρχουν μαιμουδιες ανεπισημες που πετυχαινουν σε καποιες περιπτωσεις, πχ σε Lenovo notebook απο Κινα, δουλεψε ο κωδικος σε επανεγκατασταση Αγγλικης εκδοσης, νομιζα οτι συμβαινει παντου, αλλα δεν, στο MSI δεν δουλεψε κανενα κολπο απο οσα εψαξα και δοκιμασα και αναγκαστηκα να βαλω αλλα windows με αλλο κλειδι, φαινομενο αργοτερα γνωστο και σε κατοχους xiaomi notebook απο Κινα).

Επισης γραφουν στα σχολια του παροντος οτι και το bios ειναι στα κινεζικα...

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αρα πως ειναι δεδομενο;

https://gearbestgreece.com/promotions/προσφορά-gearbest-δώρο-το-τελωνείο/

βρηκα αυτό αλλά δεν ξερω κατα πόσο ισχυει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...