Simos805 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, Brainmorf είπε Επιβεβαιώνω , χθες σε κατάστημα δεν δεχόταν ανέπαφη πληρωμή αλλά μόνο με PIN. Θεωρώ ότι είναι καλύτερα αφού υπάρχει επίπεδο ασφαλείας όταν ζητάει κωδικό για οποιαδήποτε πληρωμή. Δεν βολεύει όμως... και επειδή την χρισημοποιώ για μικροέξοδα πχ καφέδες κλπ εκεί πι αν δεν βολεύει να βάζω κάθε φορά το pin... επίσης εφόσον υποστηρίζει λειτουργία ανέπαφων πληρωμών και στην εθνική μου λένε ότι λειτουργεί κανονικά, τι φταίει και δεν την δέχονται ανέπαφα??
Dimitrakampa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στις 3/6/2018 στις 9:50 ΜΜ, Devouring69 είπε Τους πήρες τηλέφωνο και τους είπες να στην ξεμπλοκάρουν ή πήγες σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ?, και σ' εμένα μου είπαν ότι την ξεμπλόκαραν αλλά ούτε πάλι δουλεύει. Υ.Γ. Πριν και μετά που σου ξεμπλόκαραν την κάρτα είχες αλλάξει/άλλαξες PIN σε ATM ? Γιατί το PIN αναγράφεται στα χαρτιά που σου δίνουν μαζί με την κάρτα, στις θέσεις PIN, αν δεν κάνω λάθος, επειδή δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αυτό γι'αυτό ρωτάω. Εγώ τον Ιανουάριο πήγα στον Γερμανό και αγόρασα μια κάρτα COSMOTE Prepaid MasterCard γιατί η προηγούμενη έληγε τον Φεβρουάριο... Όταν την αγόρασα την φόρτισα στο κατάστημα, δεν μου έδωσαν όμως ΡΙΝ Όταν πήγα στην τράπεζα δεν μπορούσε να μου δώσει ΡΙΝ μου είπε πως έχει λήξει η κάρτα, όμως η κάρτα λήγει το 2024 και ο Γερμανός με έστελνε στην τράπεζα και η τράπεζα στον Γερμανό.... Όταν στέλνω μήνυμα για θέσεις ΡΙΝ μου έρχεται αυτό το μήνυμα συνέχεια από τον Ιανουάριο...AΠAITEITAI EΠANEKΔOΣH PIN. AΠEYΘYNΘEITE ΣE OΠOIOΔHΠOTE KATAΣTHMA ETE H ΣTO 181818. Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω;;;; Εγώ τον Ιανουάριο πήγα στον Γερμανό και αγόρασα μια κάρτα COSMOTE Prepaid MasterCard γιατί η προηγούμενη έληγε τον Φεβρουάριο... Όταν την αγόρασα την φόρτισα στο κατάστημα, δεν μου έδωσαν όμως ΡΙΝ Όταν πήγα στην τράπεζα δεν μπορούσε να μου δώσει ΡΙΝ μου είπε πως έχει λήξει η κάρτα, όμως η κάρτα λήγει το 2024 και ο Γερμανός με έστελνε στην τράπεζα και η τράπεζα στον Γερμανό.... Όταν στέλνω μήνυμα για θέσεις ΡΙΝ μου έρχεται αυτό το μήνυμα συνέχεια από τον Ιανουάριο...AΠAITEITAI EΠANEKΔOΣH PIN. AΠEYΘYNΘEITE ΣE OΠOIOΔHΠOTE KATAΣTHMA ETE H ΣTO 181818. Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω;;;;
physics Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Θα κάνεις επανέκδοση pin είτε μέσω τηλεφώνου στην τραπεζα είτε μέσω της εφαρμογής της εθνικής τράπεζας αν είσαι και εκεί χρήστης. Η επανέκδοση θέλει 2 εργάσιμες από όσο θυμάμαι. Μετά αν κάνεις υπενθύμιση pin και δεν σου έρχονται οι θέσεις με sms, θα κάνεις υπενθύμιση pin πάλι μέσω τηλεφωνου. Είχα αντιμετώπισει το ίδιο πρόβλημα το Δεκέμβρη.
Dimitrakampa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, Dimitrakampa είπε Εγώ τον Ιανουάριο πήγα στον Γερμανό και αγόρασα μια κάρτα COSMOTE Prepaid MasterCard γιατί η προηγούμενη έληγε τον Φεβρουάριο... Όταν την αγόρασα την φόρτισα στο κατάστημα, δεν μου έδωσαν όμως ΡΙΝ Όταν πήγα στην τράπεζα δεν μπορούσε να μου δώσει ΡΙΝ μου είπε πως έχει λήξει η κάρτα, όμως η κάρτα λήγει το 2024 και ο Γερμανός με έστελνε στην τράπεζα και η τράπεζα στον Γερμανό.... Όταν στέλνω μήνυμα για θέσεις ΡΙΝ μου έρχεται αυτό το μήνυμα συνέχεια από τον Ιανουάριο...AΠAITEITAI EΠANEKΔOΣH PIN. AΠEYΘYNΘEITE ΣE OΠOIOΔHΠOTE KATAΣTHMA ETE H ΣTO 181818. Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω;;;; Εγώ τον Ιανουάριο πήγα στον Γερμανό και αγόρασα μια κάρτα COSMOTE Prepaid MasterCard γιατί η προηγούμενη έληγε τον Φεβρουάριο... Όταν την αγόρασα την φόρτισα στο κατάστημα, δεν μου έδωσαν όμως ΡΙΝ Όταν πήγα στην τράπεζα δεν μπορούσε να μου δώσει ΡΙΝ μου είπε πως έχει λήξει η κάρτα, όμως η κάρτα λήγει το 2024 και ο Γερμανός με έστελνε στην τράπεζα και η τράπεζα στον Γερμανό.... Όταν στέλνω μήνυμα για θέσεις ΡΙΝ μου έρχεται αυτό το μήνυμα συνέχεια από τον Ιανουάριο...AΠAITEITAI EΠANEKΔOΣH PIN. AΠEYΘYNΘEITE ΣE OΠOIOΔHΠOTE KATAΣTHMA ETE H ΣTO 181818. Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω;;;; Και τηλέφωνα παίρνω από τον Ιανουάριο και στην τράπεζα έχω πάει 3 φορές και από την εφαρμογή της τράπεζας έχω κάνει επανέκδοση θέσεων ΡΙΝ, πάντα αυτό το μήνυμα έρχεται στο κινητό... ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΕΠΑΝΈΚΔΟΣΗ ΡΙΝ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΊΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΕΤΕ Ή ΣΤΟ 181818. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΡΙΝ ΔΕΝ ΞΈΡΩ.... 5 λεπτά πριν, Dimitrakampa είπε Και τηλέφωνα παίρνω από τον Ιανουάριο και στην τράπεζα έχω πάει 3 φορές και από την εφαρμογή της τράπεζας έχω κάνει επανέκδοση θέσεων ΡΙΝ, πάντα αυτό το μήνυμα έρχεται στο κινητό... ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΕΠΑΝΈΚΔΟΣΗ ΡΙΝ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΊΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΕΤΕ Ή ΣΤΟ 181818. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΡΙΝ ΔΕΝ ΞΈΡΩ.... Εχτές ξανά έκανα επανέκδοση ΡΙΝ μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας,να δούμε αύριο τι θα μου απαντήσουν.... Πάντως όλοι οι υπάλληλοι στην τράπεζα μου έδωσαν να καταλάβω πως ήθελαν να μου πασάρουν άλλη κάρτα και αυτή την απαξιωναν...αν δεν τους αρέσει, γιατί συνεργάζονται με την cosmote;;;;;;
physics Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Εφόσον έκανες επανέκδοση χτες δοκίμασε αύριο να κάνεις υπενθύμιση θέσεων pin. Εάν δεν έρθει sms δοκίμασε τηλεφωνικά. Μη δοκιμάσεις πολλές φορές με sms γιατί κλειδώνει στις 3 ή 4 φορές και θέλει ξανά επανέκδοση μετά.
somade Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Εχω κι εγω προβλημα με την COSMOTE prepaid. Δεν ερχονται οι θέσεις pin. Μου ειπαν υπαρχει τεχνικο προβλημα και να βγαλω αν θελω αλλη καρτα
_seleneandthebooks_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Εγώ είχα βγάλει μια κάρτα αλλά δεν την χρησιμοποιούσα στην καραντίνα και μου την απενεργοποίησαν. Επίσης, το Φεβρουάριο έληξε. Αλλά μιας και την χρειάζομαι τώρα πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός για να μου κάνουν ανανέωση. Στο ταμείο μου είπαν να ζητήσω από έναν υπάλληλο να μου εκδώσει καινούργια. Ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν την εκδίδουν και πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα Εθνικής. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ισχύει αυτό ή να προσπαθήσω και σε κατάστημα της Cosmote?
ebola75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Πήγα την Τετάρτη σε κατάστημα της cosmote γιατί και η δικιά μου έχει λήξει και μου είπαν να πάω στην τράπεζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα