Docoptik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Νιώθω noob με το παρακάτω θέμα αλλά δεν βρίσκω την λύση. Στα windows 7 όταν τύχαινε να πας να ανοίξεις το ίδιο παράθυρο σε μια θέση στο σκληρό, που ήδη ήταν ανοιγμένο από πριν στο έβγαζε κατευθείαν στην οθόνη και στην μπάρα κάτω (task bar - file explorer) με τους φακέλους που σου δίνει το preview ήταν μια φορά ο ίδιος φάκελος. Από τότε που έβαλα windows 10 αν ανοίξεις π.χ 6 φορές το D : τότε στο preview θα έχεις 6 παράθυρα. Για να καταλάβετε επισυνάπτω εικόνα. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ Έχω Windows 10 64bit ver. 1803
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Docoptik είπε Νιώθω noob με το παρακάτω θέμα αλλά δεν βρίσκω την λύση. Στα windows 7 όταν τύχαινε να πας να ανοίξεις το ίδιο παράθυρο σε μια θέση στο σκληρό, που ήδη ήταν ανοιγμένο από πριν στο έβγαζε κατευθείαν στην οθόνη και στην μπάρα κάτω (task bar - file explorer) με τους φακέλους που σου δίνει το preview ήταν μια φορά ο ίδιος φάκελος. Από τότε που έβαλα windows 10 αν ανοίξεις π.χ 6 φορές το D : τότε στο preview θα έχεις 6 παράθυρα. Για να καταλάβετε επισυνάπτω εικόνα. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ Έχω Windows 10 64bit ver. 1803 Για δοκίμασε.. Πάνε πίνακας ελέγχου πάτα επιλογές εξερεύνησης αρχείων μετά προβολή και δες αν η πρώτη επιλογή δεν είναι τσεκαρισμένη. αν είναι βγάλε την. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από pavloa
Docoptik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μάλλον έχεις windows 7. Εμένα μου βγάζει αυτό: (εικόνα)
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα windows 10 pro έχω.. Ποια version έχεις? Δες μήπως έχει πιο κάτω την επιλογή ποθ σου είπα. Αυτά που σου βγάζει πάνω εμένα τα έχει πιο κάτω. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από pavloa
Docoptik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Windows 10 Home ver. 1803. Τί διάολο λες να υπάρχει σε αλλού; Δεν το βρίσκω. Λες να είναι μόνο στην Pro version; Βάζω και τις υπόλοιπες επιλογές
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Docoptik είπε Windows 10 Home ver. 1803. Τί διάολο λες να υπάρχει σε αλλού; Δεν το βρίσκω. Λες να είναι μόνο στην Pro version; Βάζω και τις υπόλοιπες επιλογές Τι να πω.. Και εγώ την 1803 αλλά τα pro έχω.. Απο οτι θυμάμαι και στα 7 home υπήρχε αυτή η επιλογή. Θα το ψάξω και αν βρω κατι να σου πω. Πάντως αυτο που σου λέω πρέπει να ειναι γιατι μόλις στεκάρω την επιλογή εκείνη, μου ανοίγει τον ίδιο φάκελο σε πολλά παράθυρα. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από pavloa
Docoptik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Και εγώ έτσι θυμάμαι στα 7, αλλά πάνε χρόνια και το επειδή είπα κάτι κάνω λάθος είπα να το ποστάρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Αν βρεις ή κάποιος ξέρει ας γράψει
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 58 λεπτά πριν, Docoptik είπε Και εγώ έτσι θυμάμαι στα 7, αλλά πάνε χρόνια και το επειδή είπα κάτι κάνω λάθος είπα να το ποστάρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Αν βρεις ή κάποιος ξέρει ας γράψει αν και δε καταλαβα ακριβως η επιλογη αυτη ειναι εκει στα general...
Docoptik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, Ghost007 είπε αν και δε καταλαβα ακριβως η επιλογη αυτη ειναι εκει στα general... Όπως βλέπεις η επιλογή είναι εκεί εξαρχής αλλά αυτό το χαβά του
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 δοκιμασε την αλλη...ισως δεν ειναι ακριβως αυτο που θελεις γιατι ετσι ανοιγει ολους τους φακελους αλλα μια φορα αν ξαναπας...δοκιμασε και θα καταλαβεις τι εννοω... 1
Docoptik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Ghost007 είπε δοκιμασε την αλλη...ισως δεν ειναι ακριβως αυτο που θελεις γιατι ετσι ανοιγει ολους τους φακελους αλλα μια φορα αν ξαναπας...δοκιμασε και θα καταλαβεις τι εννοω... Έχεις δίκιο!! Τώρα στο task bar είναι όπως παλιά αλλά όποτε πάω σε υποφάκελο το ανοίγει ξεχωριστά, οπότε δεν γεμίζει το task bar αλλά η επιφάνεια εργασίας. Τόσα χρόνια η microsoft με καταπλήσσει ακόμα!! Στα Windows 7 θυμάμαι όμως ότι γινόταν και τα 2.
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Docoptik είπε Έχεις δίκιο!! Τώρα στο task bar είναι όπως παλιά αλλά όποτε πάω σε υποφάκελο το ανοίγει ξεχωριστά, οπότε δεν γεμίζει το task bar αλλά η επιφάνεια εργασίας. Τόσα χρόνια η microsoft με καταπλήσσει ακόμα!! Στα Windows 7 θυμάμαι όμως ότι γινόταν και τα 2. τι να σου πω δε το θυμαμαι αυτο αλλα νταξ δε βλεπω και γιατι σε απασχολει τοσο πολυ.. τοσες πολλες φορες πατας τα ιδια και τα ιδια... ισως αμα το ψαξεις κανα google να βρεις τπτ ακρη δε ξερω...
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Για κάνε restore defaults στο general και στο view. Μήπως άλλαξε κάτι και επανέλθει με την επαναφορά.
gtajunkie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 δοκίμασε στο Folder Options - View να τσεκάρεις το "Launch folder windows in a separate process"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα