BIGJOHN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα, θα ηθελα εαν μπορει να με βοηθησεις καποιος . το pc μου στο γραφειο εδω και 3 εβδομαδες μου κανει τρελα και σβηνει αποτομα μονο του. Και κυριως οταν ακουω τραγουδια στο you tube . Μηπως ειναι θεμα τροφοδοτικου? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από BIGJOHN
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, BIGJOHN είπε Καλημερα, θα ηθελα εαν μπορει να με βοηθησεις καποιος . το pc μου στο γραφειο εδω και 3 εβδομαδες μου κανει τρελα και σβηνει αποτομα μονο του. Και κυριως οταν ακουω τραγουδια στο you tube . Μηπως ειναι θεμα τροφοδοτικου? οταν λες σβηνει ...παφ τελος ...τερματιζει .. μπλε οθονες..τι ακριβως...
BIGJOHN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Ghost007 είπε παφ τελος ετσι ακριβως ουτε μπλε οθονες ουτε τιποτα, 31 λεπτά πριν, nik0laus είπε ναι απο σκονες ειναι πεντακαθαρο και εχει γινει αλλαγη και παστας στην cpu Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από BIGJOHN
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 πολυ πιθανον το τροφοδοτικο τοτε... μετα ανοιγει κατευθειαν η θελει να ανοιγωκλεισεις το διακοπτη του τροφοδοτικου τπτ τετοιο.. μηπως και φταιει κανα πολυμπριζο τπτ τετοιο και κλεινει το τροφοδοτικο για να μη στα καψει ολα
BIGJOHN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 κατευθειαν ανοιγει και κλεινει μονο οταν ακουω τραγουδια στο youtube ,σε διαφορετικη περιπτωση δεν κλεινει ομως,εαν ηταν το πολυπριζο δεν θα εκλεινε;;;
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, BIGJOHN είπε κατευθειαν ανοιγει και κλεινει μονο οταν ακουω τραγουδια στο youtube ,σε διαφορετικη περιπτωση δεν κλεινει ομως,εαν ηταν το πολυπριζο δεν θα εκλεινε;;; χμμ... χρηση cpu θερμοκρασιες κλπ εχεις τσεκαρει οταν εισαι στο utube. ? ναι δεν νομιζω να φταιει μπριζα τπτ..πιθανων τροφοδοτικο εκτος αν βραζουν τπτ πραγματα κλπ κατεβασε αυτο και τσεκαρε θερμοκρασιες και χρηση..ανεβασε και κανα screenshot αν θες να τα δουμε.. https://www.hwinfo.com/download.php
LambisElef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 τρέξε ένα stress test και δες αν θα κλείσει, πχ OCCT PSU Test
BIGJOHN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Στις 3/6/2018 στις 1:37 ΜΜ, Ghost007 είπε χμμ... χρηση cpu θερμοκρασιες κλπ εχεις τσεκαρει οταν εισαι στο utube. ? ναι δεν νομιζω να φταιει μπριζα τπτ..πιθανων τροφοδοτικο εκτος αν βραζουν τπτ πραγματα κλπ κατεβασε αυτο και τσεκαρε θερμοκρασιες και χρηση..ανεβασε και κανα screenshot αν θες να τα δουμε.. https://www.hwinfo.com/download.php
cpc464 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 To ποιό πιθανό είναι να είναι στα τελευταία του το τροφοδοτικό, ζόρισε το με ένα aida64 η κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα να δείς εάν κλείσει, ο q6600 είναι δεκαετίας έχεις αλλάξει ποτέ psu?. 1
Ghost007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 οτι ειπε ο cpc επισης οι δισκοι σου εχουν σχετικα ανεβασμενες θερμοκρασιες...μηπως δεν εχεις ανεμιστηρα μπροστα στο κουτι αν οχι βαλε ...
Whargoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα μερικές φορές (κάποτε το έκανε και 1-2 φορές την ημέρα, τώρα πιο αραιά) και νομίζω είναι bug windows 10 - explorer. Κάποιες φορές απλά κολλάει, άλλες σβήνει παφ τελείως. Το παθαίνει μόνο όταν υπάρχει κάποιος internet explorer ανοιχτός, πχ ο Opera που χρησιμοποιώ. Σε παιχνίδια η monte-carlo simulations κλπ με 100% χρήση CPU η GPU, RAM για ώρες, δεν προκαλούν πρόβλημα. Phenom x4 955 στην περίπτωση μου. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Whargoul
Ghost007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 δοκιμασε να αλλαξεις το hardware acceleration απο τα settings του explorer σου...
BIGJOHN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 δεν νομιζω γιατι τωρα ανοιγει και σε 2 λεπτα κλεινει ενω αλλαξα και τροφοδοτικο και μνημες
cpc464 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Τι τροφοδοτικό έβαλες?, κανα καλό η απο αυτά που λένε 500w και έχουν πραγματική 180?, μάρκα?.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα