Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

θα ηθελα εαν μπορει να με βοηθησεις καποιος .
το pc μου στο γραφειο εδω και 3 εβδομαδες μου κανει τρελα και σβηνει αποτομα  μονο του.
Και κυριως οταν ακουω τραγουδια στο you tube .
Μηπως ειναι θεμα τροφοδοτικου?

Screenshot_13.jpg

Screenshot_11.jpg

Screenshot_10.jpg

Screenshot_9.jpg

Screenshot_8.jpg

Screenshot_7.jpg

Επεξ/σία από BIGJOHN
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BIGJOHN είπε

Καλημερα,

θα ηθελα εαν μπορει να με βοηθησεις καποιος .
το pc μου στο γραφειο εδω και 3 εβδομαδες μου κανει τρελα και σβηνει αποτομα  μονο του.
Και κυριως οταν ακουω τραγουδια στο you tube .
Μηπως ειναι θεμα τροφοδοτικου?

οταν λες σβηνει ...παφ τελος ...τερματιζει .. μπλε οθονες..τι ακριβως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

παφ τελος ετσι ακριβως ουτε μπλε οθονες ουτε τιποτα,

31 λεπτά πριν, nik0laus είπε

ναι απο σκονες ειναι πεντακαθαρο και εχει γινει αλλαγη και παστας στην cpu

Επεξ/σία από BIGJOHN
Δημοσ.

πολυ πιθανον το τροφοδοτικο τοτε...

μετα ανοιγει κατευθειαν η θελει να ανοιγωκλεισεις το διακοπτη του τροφοδοτικου τπτ τετοιο..

μηπως και φταιει κανα πολυμπριζο τπτ τετοιο και κλεινει το τροφοδοτικο για να μη στα καψει ολα 

Δημοσ.

κατευθειαν ανοιγει και κλεινει μονο οταν ακουω τραγουδια στο youtube ,σε διαφορετικη περιπτωση  δεν κλεινει ομως,εαν ηταν το πολυπριζο δεν θα εκλεινε;;;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BIGJOHN είπε

κατευθειαν ανοιγει και κλεινει μονο οταν ακουω τραγουδια στο youtube ,σε διαφορετικη περιπτωση  δεν κλεινει ομως,εαν ηταν το πολυπριζο δεν θα εκλεινε;;;

χμμ... χρηση cpu θερμοκρασιες κλπ εχεις τσεκαρει οταν εισαι στο utube. ?

ναι δεν νομιζω να φταιει μπριζα τπτ..πιθανων τροφοδοτικο εκτος αν βραζουν τπτ πραγματα κλπ 

κατεβασε αυτο και τσεκαρε θερμοκρασιες και χρηση..ανεβασε και κανα screenshot αν θες να τα δουμε..

https://www.hwinfo.com/download.php

Δημοσ.
Στις 3/6/2018 στις 1:37 ΜΜ, Ghost007 είπε

χμμ... χρηση cpu θερμοκρασιες κλπ εχεις τσεκαρει οταν εισαι στο utube. ?

ναι δεν νομιζω να φταιει μπριζα τπτ..πιθανων τροφοδοτικο εκτος αν βραζουν τπτ πραγματα κλπ 

κατεβασε αυτο και τσεκαρε θερμοκρασιες και χρηση..ανεβασε και κανα screenshot αν θες να τα δουμε..

https://www.hwinfo.com/download.php

Screenshot_13.jpg

Screenshot_11.jpg

Screenshot_10.jpg

Screenshot_9.jpg

Screenshot_8.jpg

Screenshot_7.jpg

Δημοσ.

To ποιό πιθανό είναι να είναι στα τελευταία του το τροφοδοτικό, ζόρισε το με ένα aida64 η κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα να δείς εάν κλείσει, ο q6600 είναι δεκαετίας έχεις αλλάξει ποτέ psu?.

• Like 1
Δημοσ.

οτι ειπε ο cpc επισης οι δισκοι σου εχουν σχετικα ανεβασμενες θερμοκρασιες...μηπως δεν εχεις ανεμιστηρα μπροστα στο κουτι αν οχι βαλε ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα μερικές φορές (κάποτε το έκανε και 1-2 φορές την ημέρα, τώρα πιο αραιά) και νομίζω είναι bug windows 10 - explorer. Κάποιες φορές απλά κολλάει, άλλες σβήνει παφ τελείως. Το παθαίνει μόνο όταν υπάρχει κάποιος internet explorer ανοιχτός, πχ ο Opera που χρησιμοποιώ. Σε παιχνίδια η monte-carlo simulations κλπ με 100% χρήση CPU η GPU, RAM για ώρες, δεν προκαλούν πρόβλημα. Phenom x4 955 στην περίπτωση μου. 

Επεξ/σία από Whargoul

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...