Προς το περιεχόμενο

Bitdefender Total Security 2018 [6 Months License]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου βγαζει οτι εχω χρησιμοποιησει ηδη δωρεαν εφαρμογη τους τι κανω για να το εγκαταστησω?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, alkerath είπε

"Try again later"
και αν ξανα πατησω
"Incorrect verification code"
μαλλον το καψαμε το site.

Και εμένα μία από τα ίδια. Μήπως δώσαν όσα κλειδιά ήταν να δώσουν και τελείωσε; 🤔

Δημοσ.

Μόλις τώρα έκανα μία προσπάθεια μήπως και δουλέψει, και τελικά δούλεψε. Όσοι δεν πρόλαβαν, δουλεύει πλέον. Και το mail ήρθε  σε δευτερόλεπτα...

Δημοσ.

@studiokristo    thanks!

Μόλις τσίμπησα δυο πακετάκια απο άδειες και δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα. Εκανα μάλιστα και μια δοκιμαστική εγκατάσταση σε εάν virtual μηχανάκι και όλτα πήγαν οκ.

Στα υποψη οτι η προσφορά 6 μηνών είναι μεχρι τις 12 Ιουλίου για να την καβατζώσετε

Δημοσ.
Στις ‎20‎/‎6‎/‎2018 στις 7:18 ΜΜ, iliasmach είπε

Και σε μένα που είχα βάλει την τρίμηνη η οποία δεν έληξε ακόμα δεν το δέχεται.

Επανέρχομαι για να ενημερώσω ότι δούλεψε αμέσως όταν τελείωσε η προγούμενη συνδρομή που είχα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο promo, διαφορετικό link, η διαδικασία απόκτησης συνδρομής είναι η ίδια. Δωρεάν 6 μήνες για 5 συσκευές. Θέλει νέο μέιλ για να σας στείλει link. Στο mail που θα λάβετε, αν κάνετε log in με προηγούμενο λογαριασμό bitdefender, θα σας ζητήσει να μηδενίσει τον προηγούμενο (δεν συγχωνεύονται - αθροίζονται οι συνδρομές). Αν και το mail που σας στέλνει γράφει "συγχαρητήρια για την 6μηνη συνδρομή Bitdefender Total Security 2018",  από το download link κατεβάζετε το Internet Security 2019.

Επεξ/σία από FKLDS
  • Thanks 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...