studiokristo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Οδηγίες: Επισκεφτείτε the promo page εδώ, βάζετε το e-mail σας Τσεκάρετε το κουτάκι: “I am not a robot”, Κάνετε κλικ στο “GET IT NOW” Ελέγξτε το inbox σας! 5 12
leftpc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα επειδή έχω την προσφορά από πέρσι.Τι μπορώ να κάνω ώστε να την ενεργοποιήσω ξανά; Activation code This code is a promotional code and can't be used to extend your current subscription
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, leftpc είπε Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα επειδή έχω την προσφορά από πέρσι.Τι μπορώ να κάνω ώστε να την ενεργοποιήσω ξανά; Activation code This code is a promotional code and can't be used to extend your current subscription εγω ειχα 3μηνη και ειχαν μεινει 60 μερες και μου πηρε και την εξαμηνη
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, leftpc είπε Ίδιο mail έβαλες κανονικά; ναι το ιδιο που ειχα ηδη λογαριασμο και περασμενο ενα 3μηνο μεσα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από alexakos89
maxdore217 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν περνάει ούτε σε εμένα ... και εγώ είχα την προηγούμενη προσφορά . Έβαλα και εγώ το ίδιο email. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από maxdore217
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Δεν περνάει ούτε σε εμένα ... και εγώ είχα την προηγούμενη προσφορά . Έβαλα και εγώ το ίδιο email. μπηκα και στην σελιδα να δω και κανονικα μου εχει περασει 180 μερες.
leftpc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Δεν περνάει ούτε σε εμένα ... και εγώ είχα την προηγούμενη προσφορά . Έβαλα και εγώ το ίδιο email. Τελικά το πέρασα αλλά έκανα απεγκατάσταση,έβαλα άλλο mail,έφτιαξα 2ο account στο bitdefender με το ίδιο mail που είχα βάλει πριν και μετά πάλι εγκατάσταση. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από leftpc
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, leftpc είπε Τελικά το πέρασα αλλά έκανα απεγκατάσταση,έβαλα άλλο mail και μετά πάλι εγκατάσταση. δεν χρειαζεται απεγκατασταση νομιζω.αν πηγαινες στο πρόγραμμα μετα στο εικονιδιο με το avatar και πατουσες switch account θα γινοταν και ετσι πιθανον. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από alexakos89
leftpc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε δεν χρειαζεται απεγκατασταση νομιζω.αν πηγαινες στο πρόγραμμα μετα στο εικονιδιο με το avatar και πατουσες switch account θα γινοταν και ετσι πιθανον. καλού κακού είπα να ακολουθήσω όλη αυτή τη διαδικασία για σιγουριά
attanasio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Πολύ καλό anti virus ΑΛΛΑ όταν θέλησα κάποια στιγμή να κάνω απεγκατάσταση και να γυρίσω στον defender (γιατί απλά έτσι μου γούσταρε) διαπίστωσα πως δεν με άφηνε με καμία δύναμη... ("δείχνει" πως γίνεται απεγκατάσταση αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως "κάτι" παραμένει και δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις τον defender). Τελικά αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση (fresh start) των windows 10 για να το ξεφορτωθώ...
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, attanasio είπε Πολύ καλό anti virus ΑΛΛΑ όταν θέλησα κάποια στιγμή να κάνω απεγκατάσταση και να γυρίσω στον defender (γιατί απλά έτσι μου γούσταρε) διαπίστωσα πως δεν με άφηνε με καμία δύναμη... ("δείχνει" πως γίνεται απεγκατάσταση αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως "κάτι" παραμένει και δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις τον defender). Τελικά αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση (fresh start) των windows 10 για να το ξεφορτωθώ... δοκιμασες το tool τους? https://www.bitdefender.com/site/view/uninstall_consumer_paid.html 3 λεπτά πριν, leftpc είπε καλού κακού είπα να ακολουθήσω όλη αυτή τη διαδικασία για σιγουριά καλα εκανες.
minim3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 ευχαριστω το τσιμπησα. οτι τελειωνει το καρπεσκι σε κανα μηνα. θα βαλω αυτο για 6 μηνες.
attanasio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, alexakos89 είπε δοκιμασες το tool τους? https://www.bitdefender.com/site/view/uninstall_consumer_paid.html καλα εκανες. Ναι, το δικό τους uninstall χρησιμοποίησα -ίσως αυτό να'ταν το λάθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα