Προς το περιεχόμενο

Bitdefender Total Security 2018 [6 Months License]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα επειδή έχω την προσφορά από πέρσι.Τι μπορώ να κάνω ώστε να την ενεργοποιήσω ξανά;

Activation code

This code is a promotional code and can't be used to extend your current subscription 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, leftpc είπε

Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα επειδή έχω την προσφορά από πέρσι.Τι μπορώ να κάνω ώστε να την ενεργοποιήσω ξανά;

Activation code

This code is a promotional code and can't be used to extend your current subscription 

εγω ειχα 3μηνη και ειχαν μεινει 60 μερες και μου πηρε και την εξαμηνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, leftpc είπε

Ίδιο mail έβαλες κανονικά;

ναι το ιδιο που ειχα ηδη λογαριασμο και περασμενο ενα 3μηνο μεσα

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν περνάει ούτε σε εμένα ... και εγώ είχα την προηγούμενη προσφορά .

Έβαλα και εγώ το ίδιο email.

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

μπηκα και στην σελιδα να δω και κανονικα μου εχει περασει 180 μερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Τελικά το πέρασα αλλά έκανα απεγκατάσταση,έβαλα άλλο mail,έφτιαξα 2ο account στο bitdefender με το ίδιο mail που είχα βάλει πριν και μετά πάλι εγκατάσταση.

Επεξ/σία από leftpc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, leftpc είπε

Τελικά το πέρασα αλλά έκανα απεγκατάσταση,έβαλα άλλο mail και μετά πάλι εγκατάσταση.

δεν χρειαζεται απεγκατασταση νομιζω.αν πηγαινες στο πρόγραμμα μετα στο εικονιδιο με το avatar και πατουσες switch account θα γινοταν και ετσι πιθανον.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

δεν χρειαζεται απεγκατασταση νομιζω.αν πηγαινες στο πρόγραμμα μετα στο εικονιδιο με το avatar και πατουσες switch account θα γινοταν και ετσι πιθανον.

καλού κακού είπα να ακολουθήσω όλη αυτή τη διαδικασία για σιγουριά

Δημοσ.

Πολύ καλό anti virus ΑΛΛΑ όταν θέλησα κάποια στιγμή να κάνω απεγκατάσταση και να γυρίσω στον defender (γιατί απλά έτσι μου γούσταρε) διαπίστωσα πως δεν με άφηνε με καμία δύναμη... ("δείχνει" πως γίνεται απεγκατάσταση αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως "κάτι" παραμένει και δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις τον defender). Τελικά αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση (fresh start) των windows 10 για να το ξεφορτωθώ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, attanasio είπε

Πολύ καλό anti virus ΑΛΛΑ όταν θέλησα κάποια στιγμή να κάνω απεγκατάσταση και να γυρίσω στον defender (γιατί απλά έτσι μου γούσταρε) διαπίστωσα πως δεν με άφηνε με καμία δύναμη... ("δείχνει" πως γίνεται απεγκατάσταση αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως "κάτι" παραμένει και δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις τον defender). Τελικά αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση (fresh start) των windows 10 για να το ξεφορτωθώ...

δοκιμασες το tool τους?

https://www.bitdefender.com/site/view/uninstall_consumer_paid.html

3 λεπτά πριν, leftpc είπε

καλού κακού είπα να ακολουθήσω όλη αυτή τη διαδικασία για σιγουριά

καλα εκανες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...