Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, toniloco3 είπε

Καλησπέρα , ενδιαφερομαι για λαπτολ για επαγγελματικη χρηση.

μπατζετ: εως 800 ευρω μαξ ( που δεν χρειαζεται να εξαντληθει)

χρηση: δουλεια γραφειου μεσω teamviewer ( αρα φανταζομαι χρειαζομαστε πολυ καλο επεξεργαστη) - καθολου gaming ( αρα δεν μας πειραζει να μην εχει καρτα γραφικων)

απαραιτητα : ssd 

ποιο πανελ οθονης ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια? (μιλαμε για 8-10 ωρες την μερα χρησης)

γλυκοκοιταζω αυτο σημερα : https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-inspiron-5570-intel-core-i7-8550u-8gb-128gb-ssd-1tb-hdd-full-hd-1209660.html

υπαρχει καποια καλυτερη προταση σε αυτα τα λεφτα? ειναι overkill? μπορουμε και κατι φθηνοτερο χωρις μεγαλες εκπτωσεις?

Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Ενημέρωσε αν το πάρεις.

Και αυτό το ίδιο

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-inspiron-3576-intel-core-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-radeon-520-2gb-full-hd-1209656.html

Επεξ/σία από pral13
  • Απαντ. 30,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αν μπορείτε να τα δείτε από κοντά γιατί η οθόνη, που την είδα χθες σε ένα mediamarkt που πηγα, προσωπικά εμένα δεν με ενθουσίασε...

Επεξ/σία από jobous
Δημοσ.
18 hours ago, toniloco3 said:

Καλησπέρα , ενδιαφερομαι για λαπτολ για επαγγελματικη χρηση.

μπατζετ: εως 800 ευρω μαξ ( που δεν χρειαζεται να εξαντληθει)

χρηση: δουλεια γραφειου μεσω teamviewer ( αρα φανταζομαι χρειαζομαστε πολυ καλο επεξεργαστη) - καθολου gaming ( αρα δεν μας πειραζει να μην εχει καρτα γραφικων)

απαραιτητα : ssd 

ποιο πανελ οθονης ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια? (μιλαμε για 8-10 ωρες την μερα χρησης)

γλυκοκοιταζω αυτο σημερα : https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-inspiron-5570-intel-core-i7-8550u-8gb-128gb-ssd-1tb-hdd-full-hd-1209660.html

υπαρχει καποια καλυτερη προταση σε αυτα τα λεφτα? ειναι overkill? μπορουμε και κατι φθηνοτερο χωρις μεγαλες εκπτωσεις?

Δεν ξέρω πόσο απαιτητικό μπορεί να γίνει το TeamViewer, λογικά ένας i5 8250u είναι αρκετός. Βρες λαπτοπ με IPS οθόνη αφού το θες για πολλές ώρες.  Δες τις πίσω σελίδες έχουν προταθεί πολλά λαπτοπ με αυτά τα χαρακτηριστικά.... Το ποιο κλασικό είναι το Acer Aspire E από Amazon (το βάζει συνέχεια ο zacharis), αυτό έχει ότι θες. Αυτές τις μέρες θα βγουν νέα μοντέλα και θα γίνου και ανανέωσεις σε κάποια άλλα οπότε μπορεί να γίνει και κανένα price drop. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, VaggD είπε

Αυτά που βάζεις είναι πολύ ακριβά για αυτα που σου παρέχουν επίσης είναι όλα περσινά μοντέλα.  Με τα ίδια χαρακτηριστικά υπάρχουν πολλές επιλογές στα ~800 +, αν δεις κάποιες σελίδες πίσω ο ζακαρις έχει βάλει πολλές επιλογές ιδικά αν κάνεις αγορά από αμαζόν και δεν υπάρχει κάποιος λόγος που να σε περιορίζει σε ελληνικά καταστήματα. Οπότε αρχικά πες μας τι χρήση κάνεις, γιατί με 1400 έχεις πολλές επιλογές μοντέλων που βγήκαν πριν λίγους μήνες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις τόσα πολλά. 

Όπως είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση μου. Από την στιγμή που αγόρασα το λάπτοπ από το συγκεκριμένο eshop μετά την επιστροφή του στην Asus ως ελαττωματικού είμαι υποχρεωμένος εφόσον εκδοθεί και η απόφαση της πίστωσης από την Asus να ξαναγοράσω από τους ίδιους διότι οι άνθρωποι πολύ απλά έχουν πληρώσει ΦΠΑ μου είπαν... Γι αυτό φίλε σου επισύναψα τα συγκεκριμένα λάπτοπ από το ίδιο eshop. 

Δημοσ.
Στις 27/8/2018 στις 11:44 ΠΜ, Sacurtele είπε

Καλημέρα σας ,

Πρώην κάτοχος Lenovo Y700 15.6 I7-6700HQ 8GB 1TB NVIDIA GTX960M 4GB 128+1  ( κλάπηκε πριν λίγες μέρες ) και ευχαριστημένος από την επιλογή μου πριν ενάμιση χρόνο με την βοήθειά σας  , ψάχνω να γεμίσω το κενό σιγά σιγά! Οπότε ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο!

Autocad , Autocad Civil 3D , Diablo 3 , Hearthstone , Bluestacks , Browsing , Netflix , Γενικά ταινίες .

Budget προτιμώ να μην ανεβώ πάνω από 800 άλλα άμα χρειαστεί γίνεται. 

Ευχαριστώ πολύ! 

Μιας και δεν πήρα κάποια απάντηση είπα να επανέλθω με μια πρόταση για να δω γνώμες και αντιπροτάσεις! 
https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-g3-15-3579-intel-core-i5-8300h-8gb-1tb-hdd-geforce-gtx-1050-4gb-full-hd-1213108.html#_CE_B1_CE_BE_CE_B9_CE_BF_CE_BB_CE_BF_CE_B3_CE_AE_CF_83_CE_B5_CE_B9_CF_82

Τι λέτε για αυτό ? (προφανώς θα προσθέσω και έναν ssd)

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Φορητός για φίλο, στα 1000 με 1200 ευρώ περίπου ταβάνι, με καλή 17αρα οθόνη ως πρωταρχική απαίτηση.

Η χρήση είναι word και excel (πολλά φύλλα ανοικτά), autocad, πολλές καρτέλες στον Chrome ανοικτές, ταινίες σε 1080p με media player classic και madvr (θα συνδέεται σε home cinema), ελαφρύ casual gaming (Counter Strike, Doom, Street Fighter V, Mortal Kombat XL, τέτοιου επιπέδου γραφικά γενικά) και emulators μέσω retroarch μαζί με το launchbox.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για τις προτάσεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Τοιοῦτος said:

Όπως είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση μου. Από την στιγμή που αγόρασα το λάπτοπ από το συγκεκριμένο eshop μετά την επιστροφή του στην Asus ως ελαττωματικού είμαι υποχρεωμένος εφόσον εκδοθεί και η απόφαση της πίστωσης από την Asus να ξαναγοράσω από τους ίδιους διότι οι άνθρωποι πολύ απλά έχουν πληρώσει ΦΠΑ μου είπαν... Γι αυτό φίλε σου επισύναψα τα συγκεκριμένα λάπτοπ από το ίδιο eshop. 

Δεν το είχα διαβάσει... Τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές. Στα 800 ευρώ το μόνο που αξίζει είναι το Dell G3, έχει IPS Panel δυνατό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών (και ας μην την χρειάζεσαι). Θέλει έναν ssd βέβαια αλλά μικρό το κακό, ανοίγει εύκολα για ότι upgrade χρειάζεται. 

5 hours ago, nikolakiskon said:

Η γνώμη σας για αυτό; 

https://www.mgmanager.gr/notebooks/68744-hp-250-g6-i3-6006u1564gb500gb-hdddvd-rwwebcamfreedos-black.html

Η χρήση θα αφορά το office (word, excel, power point) για εργασίες στο πανεπιστήμιο και browsing (καθόλου παιχνίδια).

Είναι αρχαία μοντέλο... Διάβασε λίγες σελίδες πίσω έχουν προταθεί επιλογές για τις ανάγκες σου. 

5 hours ago, ChristinaKon said:

Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το λάπτοπ;Αξίζει τον κόπο;

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Dell-Laptop-Inspiron-5565-0436.htm

Δεν αξίζει, διάβασε σελίδες πίσω έχουν προταθεί επιλογές για τις ανάγκες σου. 

4 hours ago, cmour79 said:

14" μόνο για βασικη χρήση browsing και multimedia, τι μπάτζετ απαιτείται αυτή τη περίοδο; Κάποια πρόταση;;

Το ίδιο και εσύ διάβασε κάποιες σελίδες πίσω... 

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.

Σίγουρα το Dell g3 είναι μια άκρως ανταγωνιστική και συμφέρουσα πρόταση αν και δεν γνωρίζω για το build quality του, καθώς δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Δυστυχώς όμως και αυτό δεν το έχει το eshop!..Έχει περιορισμένα μοντέλα σίγουρα υπερτιμημένα και με εφάμιλλες αν όχι κατώτερες δυνατότητες με αυτά που μου πρότεινες. Είμαι σε αδιέξοδο και γι αυτό σκέφτομαι να τους πιέσω όσο γίνεται μήπως και υπάρξει πιθανότητα να μου κάνουν έστω παραγγελία υπολογιστή από τις μάρκες που ούτως ή άλλως δουλεύουν. 

Τι λες μπορεί να πιάσει? 

Δημοσ.

φιλη περασε στην σχολη γραφιστικης και θα χρειαστει λαπτοπ. Υπάρχει καποιο αξιολογο απο ελλαδα γυρω στα 600? ευχαριστω :D

Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 3:20 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Καλημέρα, το φιλαρακι μου τελικα αγορασε αυτο το λαπτοπ και εχει απορια για να μπει ο ssd πρεπει να βγει ο σκληρος που χει μεσα ή μπορει να δεχτει και τους 2 ταυτοχρονα?

Δημοσ.
3 hours ago, Τοιοῦτος said:

Σίγουρα το Dell g3 είναι μια άκρως ανταγωνιστική και συμφέρουσα πρόταση αν και δεν γνωρίζω για το build quality του, καθώς δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Δυστυχώς όμως και αυτό δεν το έχει το eshop!..Έχει περιορισμένα μοντέλα σίγουρα υπερτιμημένα και με εφάμιλλες αν όχι κατώτερες δυνατότητες με αυτά που μου πρότεινες. Είμαι σε αδιέξοδο και γι αυτό σκέφτομαι να τους πιέσω όσο γίνεται μήπως και υπάρξει πιθανότητα να μου κάνουν έστω παραγγελία υπολογιστή από τις μάρκες που ούτως ή άλλως δουλεύουν. 

Τι λες μπορεί να πιάσει? 

Φιλε γράφεις από 2 διαφορετικά account και δημιουργείτε  μπέρδεμα . .. Πάρε τηλ την προστασία του καταναλωτή πες τη έγινε και ρώτησε τι μπορείς να διεκδικήσεις.  Μεταξύ μας μετά από 1,5 χρόνο το πιστωτικό είναι μια χαρά επιλογή. Να κάνουν ειδική παραγγελιά για εσένα δεν..... Βγήκε πιστωτικό μέχρι πότε πρέπει να γίνει η αγορά? Ίσως αξίζει να περιμείνεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AllNatural είπε

Καλημέρα, το φιλαρακι μου τελικα αγορασε αυτο το λαπτοπ και εχει απορια για να μπει ο ssd πρεπει να βγει ο σκληρος που χει μεσα ή μπορει να δεχτει και τους 2 ταυτοχρονα?

Καλημέρα. Και τα 2 γίνεται , η αντικατάσταση είναι πιο απλή , η προσθήκη δεύτερου ssd απαιτεί άνοιγμα του λάπτοπ για να μπει ένας M2 που κουμπώνει στην μητρική

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...