LIGHT1NG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Dimitris4445 είπε Μάλιστα εγώ ασχολούμαι με γραφιστικά δηλαδή photoshop και illustrator αλλά δεν με παίρνει να πάρω surface pro ή mac book και επειδή παίζω και παιχνίδια κοιτούσα αυτο Κοίτα έχει πάντως δυνατότητα να ρυθμίσεις τα χρώματα όπως σε βολεύει κλπ τώρα τι να σου πω εμένα πχ δεν με καίνε τόσο τα χρώματα.. 😕 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από LIGHT1NG
Dimitris4445 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Κοίτα έχει πάντως δυνατότητα να ρυθμίσεις τα χρώματα όπως σε βολεύει κλπ τώρα τι να σου πω εμένα πχ δεν με καίνε τόσο τα χρώματα.. 😕 και μπορεις να πετυχεις να φανταστω 100% με ενα καλο καλιμπραρισμα? συγνωμη αλλα δεν ειμαι γνωστης σε αυτο το θεμα.
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Dimitris4445 είπε και μπορεις να πετυχεις να φανταστω 100% με ενα καλο καλιμπραρισμα? συγνωμη αλλα δεν ειμαι γνωστης σε αυτο το θεμα. Εεε συνήθως γίνετε αλλά πρέπει να έχεις υπομονή
Dimitris4445 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Εεε συνήθως γίνετε αλλά πρέπει να έχεις υπομονή Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 58 λεπτά πριν, Dimitris4445 είπε Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ Πάντως είναι δυνατό λάπτοπ δοκίμασα έτσι λίγο το pubg στα low και μερικά στο medium έπαιζε στα 65-70 fps για το λολ δεν το σχολιάζω uncapped έφευγε στα 200+ όλα very high θερμοκρασία μαξ ήταν στα 64 με το afterburner (υπάρχει περίπτωση κιόλας να γίνετε λίγο undervolt η γραφικών ώστε να παίζει και σε ακόμα χαμηλότερη θερμοκρασία απλά πρέπει να το ψάξω και άλλο πάντως για πολύωρο gaming σε pubg θα χρειαστεί μάλλον βάση με ανεμιστήρες για καλύτερη απόδοση-προστασία γενικά απόλυτα ικανοποιημένος (φυσικά δεν ήταν σε ssd κανένα παιχνίδι κλπ γιατί περιμένω να έρθει ένας Μ2 που παρήγγειλα) @Tsamjunior
Dimitris4445 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Πάντως είναι δυνατό λάπτοπ δοκίμασα έτσι λίγο το pubg στα low και μερικά στο medium έπαιζε στα 65-70 fps για το λολ δεν το σχολιάζω uncapped έφευγε στα 200+ όλα very high θερμοκρασία μαξ ήταν στα 64 με το afterburner (υπάρχει περίπτωση κιόλας να γίνετε λίγο undervolt η γραφικών ώστε να παίζει και σε ακόμα χαμηλότερη θερμοκρασία απλά πρέπει να το ψάξω και άλλο πάντως για πολύωρο gaming σε pubg θα χρειαστεί μάλλον βάση με ανεμιστήρες για καλύτερη απόδοση-προστασία γενικά απόλυτα ικανοποιημένος (φυσικά δεν ήταν σε ssd κανένα παιχνίδι κλπ γιατί περιμένω να έρθει ένας Μ2 που παρήγγειλα) @Tsamjunior Μια χαρά ακούγεται εγώ παίζω lol,wow,diablo δεν παιζω πολυ καινουργια παιχνιδια αντε κανενα black ops 4 που εκει λογικα θα δω ζορια. Οπότε μάλλον θα το τσιμπήσω και εγώ. Η μπαταρία πως είναι? Τα ηχεία?
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Dimitris4445 είπε Μια χαρά ακούγεται εγώ παίζω lol,wow,diablo δεν παιζω πολυ καινουργια παιχνιδια αντε κανενα black ops 4 που εκει λογικα θα δω ζορια. Οπότε μάλλον θα το τσιμπήσω και εγώ. Η μπαταρία πως είναι? Τα ηχεία? Τα ηχεία αρκετά δυνατά έχουν και dolby δεν το ψαξα και πάρα πολύ τώρα για την μπαταρία θα σε γελάσω δεν το έχω κρατήσει απλά με μπαταρία γιατί εχθές το πήρα πάντως ρύθμισα το profile όταν είναι με μπαταρία ο cpu να φτάνει ως το 65% μιας και είναι δυνατός από μόνος του
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Dimitris4445 είπε Τέλεια ευχαριστώ Εντάξει το λάπτοπ μπόμπα με λίγο ψάξιμο κατάφερα την gtx 1050 να την ρίξω στα 0.863v 1670mhz θερμοκρασία σε στρες τεστ μαξ 55 κομπλέ
kanari Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Τα φώτα σας please. Επανέρχομαι με την ίδια ερώτηση που έκανα πριν 4 μήνες (τότε δεν προχώρησα σε αγορά). Ενδιαφέρομαι για αγορά laptop 17΄΄ , αποκλειστικά για θέαση ταινιών. Αυτό που θα ήθελα είναι να έχει καλή οθόνη (HD) καθώς και να παίζει απροβλημάτιστα βίντεο υψηλής ευκρίνειας (και 4κ αν είναι δυνατόν). Τα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου., όποτε τα χαρακτηριστικά του (κάρτα γραφικών, επεξεργαστής κτλ) θα πρέπει να είναι τα πλέον κατάλληλα για την αναπαραγωγή βίντεο. Επειδή δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία και δεν θα μπορώ να το σκαλίζω, θα ήθελα να είναι από Ελλάδα ποιοτικό με καλή εγγύηση, - καθώς και windows. Το μπάτζετ 700 - 750€ αλλά και παραπάνω αν πραγματικά αξίζει να δαπανηθούν λίγο περισσότερα χρήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, Dimitris4445 είπε να φανταστω με msi afterburner? Yes Επίσης στα χρώματα απλά ήθελε +5 φωτεινότητα +1 αντίθεση +10 κορεσμό Και έγιναν τέλεια
zacharis1955 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kanari είπε Τα φώτα σας please. Επανέρχομαι με την ίδια ερώτηση που έκανα πριν 4 μήνες (τότε δεν προχώρησα σε αγορά). Ενδιαφέρομαι για αγορά laptop 17΄΄ , αποκλειστικά για θέαση ταινιών. Αυτό που θα ήθελα είναι να έχει καλή οθόνη (HD) καθώς και να παίζει απροβλημάτιστα βίντεο υψηλής ευκρίνειας (και 4κ αν είναι δυνατόν). Τα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου., όποτε τα χαρακτηριστικά του (κάρτα γραφικών, επεξεργαστής κτλ) θα πρέπει να είναι τα πλέον κατάλληλα για την αναπαραγωγή βίντεο. Επειδή δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία και δεν θα μπορώ να το σκαλίζω, θα ήθελα να είναι από Ελλάδα ποιοτικό με καλή εγγύηση, - καθώς και windows. Το μπάτζετ 700 - 750€ αλλά και παραπάνω αν πραγματικά αξίζει να δαπανηθούν λίγο περισσότερα χρήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. https://www.mrcheap.gr/ipologistes/laptops/laptop/acer-nb-aspire-a517-51g-33ze-17.3-tft-fhd-ips-intel-cpu-8th-gen-i3-8130u-4gb-ram-256gb-ssd-nvidia-vga-gf-mx130-2gb-gddr5-dvd-r-rw-win10-64bit-black-2yw-for-consumers-1yw-for-professionals.-nx.gvqet.016/ https://www.mrcheap.gr/ipologistes/laptops/laptop/acer-nb-aspire-a517-51g-50tr-17.3-tft-fhd-ips-intel-cpu-8th-gen-i5-8250u-4gb-ram-256gb-ssd-nvidia-vga-gf-mx150-2gb-gddr5-dvd-r-rw-linux-black-2yw-for-consumers-1yw-for-professionals.-nx.gsxet.012/ + https://www.hrkgame.com/en/games/product/windows-10-professional-oem-pc-cd-key/ Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από zacharis1955
atssssss Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, Κλασσική ερώτηση, απλά δεν έχω δει καθόλου την αγορά τελευταία και θα ήθελα την γνώμη των ειδικών εδώ. Μία συνάδελφος πολιτικός μηχανικός θέλει να πάρει λάπτοπ. Λίγο browsing, καμία τανία, τίποτα office και ένα autocad να τρέχει, όχι όμως τρελά πράγματα. Δηλαδή να μπορεί να ανοίξει ένα σχέδιο εννοώ, δεν θα δουλεύει όλη την ώρα εκεί. Θέλει να διαθέσει έως 500 ευρώ και μου έχει παραθέσει 2-3 λάπτοπ που βρήκε (κάτι Λένοβο) π.χ. αυτό : https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=lenovo-ideapad-330s-15-platinum-ryzen-3-4gb-ssd128-rx-vega-3-w10.html&fbclid=IwAR3E6I239UweWjsATsXLtbccDMxpVFtbiLQIvlqsEtLjKaTbDVWPZqKI0Z4 Έχετε κάτι να προτείνετε; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά
panos2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, atssssss είπε Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, Κλασσική ερώτηση, απλά δεν έχω δει καθόλου την αγορά τελευταία και θα ήθελα την γνώμη των ειδικών εδώ. Μία συνάδελφος πολιτικός μηχανικός θέλει να πάρει λάπτοπ. Λίγο browsing, καμία τανία, τίποτα office και ένα autocad να τρέχει, όχι όμως τρελά πράγματα. Δηλαδή να μπορεί να ανοίξει ένα σχέδιο εννοώ, δεν θα δουλεύει όλη την ώρα εκεί. Θέλει να διαθέσει έως 500 ευρώ και μου έχει παραθέσει 2-3 λάπτοπ που βρήκε (κάτι Λένοβο) π.χ. αυτό : https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=lenovo-ideapad-330s-15-platinum-ryzen-3-4gb-ssd128-rx-vega-3-w10.html&fbclid=IwAR3E6I239UweWjsATsXLtbccDMxpVFtbiLQIvlqsEtLjKaTbDVWPZqKI0Z4 Έχετε κάτι να προτείνετε; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά Aυτό είναι καλύτερο ... έχει προταθεί απο τα παιδιά εδώ στο forum ....https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Lenovo-330-15ikbr-Laptop-Core-I5-8250u4-Gb500-Gbintel-Hd-Graphics-620-81DE02D7GM.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις