Andreas_thess Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, plr77 είπε Περιμενε λιγο ηδη εφερε και το Πλαισιο καποια καινουργια με 14ης γενιας ισως βγαλουν καμια προσφορα σχετικα συντομα.Επισης εχε το νου σου και στις προσφορες που ανεβαινουν μηπως βρεθει εκει κατι. Ειδα ενα απο αμερικη κατω απο 1000 βγαινει νομιζω με 3070ti και 2Κ αλλα δε το πουλαει το αμαζον εχει ενα καταστημα πωλητη με 70 % θετικες κριτικες για αυτο δε στο λεω μη γινει καμια πατατα.Σε καποιους πηγαν οαλ αμι χαρα καποιοι ταλαιπωρηθηκαν ειδα Αυτο εδω παλι βγαινει 1049 τελικη αν προσθεσεις μια βλακειουλα ακομα https://www.amazon.com/i7-12650H-GeForce-Display-Backlit-AN515-58-781P/dp/B0C5RSZ6N2 αλλα νομιζω οτι ειναι 60%sRGB https://www.amazon.com/MSI-Crosshair-10-Core-i7-13620H-Keyboard/dp/B0CCK5BRDM Πολυ φθηνα τα δινει πατα στο μαγαζι δες κριτικες ειναι επιφοβο καπως μηπως ειναι refebrished Έχω το νου μου, σε ευχαριστώ. Το Acer φαίνεται ενδιαφέρον και έχει 72% sRGB νομίζω. Btw τόσο σημαντικό είναι το sRGB? από 70 και πάνω είναι αποδεκτό πιστεύω. Το άλλο μαγαζί δεν το εμπιστεύομαι καθόλου με αυτά που διάβασα οπότε σίγουρα όχι από εκεί. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από Andreas_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Andreas_thess είπε Έχω το νου μου, σε ευχαριστώ. Το Acer φαίνεται ενδιαφέρον και έχει 72% sRGB νομίζω. Btw τόσο σημαντικό είναι το sRGB? από 70 και πάνω είναι αποδεκτό πιστεύω. Το άλλο μαγαζί δεν το εμπιστεύομαι καθόλου με αυτά που διάβασα οπότε σίγουρα όχι από εκεί. Δε νομιζω ενταξει εχει και review σε gaming στο youtube.Καλα χαρακτηριστηκα εχει απλα ειναι περιεργη περιοδος για λαπτοπ συν οτι τα φετινα εχουν παρομοιο perfomance με τα περσινα και βασικες διαφορες ειναι σε οθονη και μερικες θυρες. Περιμενε λιγακι κατι θα βγει να αξιζει.Εσυ ηθελες κοντα στα 1000€ και δεν εχει αποφορολογηση ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, plr77 είπε zachari ρε φιλε εχεις κανενα θεμα?Πολυ εριστικος εισαι.Δεν αραζεις λιγο.Βλεπεις δε δινω σημασια ποσο καιρο και εσυ εκει.. 6 ώρες πριν, plr77 είπε ... https://www.amazon.com/MSI-Crosshair-10-Core-i7-13620H-Keyboard/dp/B0CCK5BRDM Πολυ φθηνα τα δινει (😀) πατα στο μαγαζι δες κριτικες (😀) ειναι επιφοβο καπως μηπως ειναι refebrished (😀) 😀Sold by Triplenet Pricing INC / Ships from Triplenet Pricing INC. Shipping & Import Fees Deposit to Greece?😀 Επεξ/σία 1 Μαρτίου από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas_thess Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, plr77 είπε Δε νομιζω ενταξει εχει και review σε gaming στο youtube.Καλα χαρακτηριστηκα εχει απλα ειναι περιεργη περιοδος για λαπτοπ συν οτι τα φετινα εχουν παρομοιο perfomance με τα περσινα και βασικες διαφορες ειναι σε οθονη και μερικες θυρες. Περιμενε λιγακι κατι θα βγει να αξιζει.Εσυ ηθελες κοντα στα 1000€ και δεν εχει αποφορολογηση ετσι? Ναι κοντά στα 1000 θέλω και δεν έχω αποφορολογηση δυστυχώς. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από Andreas_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου καλημερα! Με αυτο το λαπτοπ παιζουμε GTA V σε 720 ; https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-ideapad-1-15amn7-156-full-hd-ips-ryzen-3-7320u8gb256gbradeon-610m-graphicswin11homes/1781436 GTA V και Fortnite -το ξεχασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε καλημερα! Με αυτο το λαπτοπ παιζουμε GTA V σε 720 ; https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-ideapad-1-15amn7-156-full-hd-ips-ryzen-3-7320u8gb256gbradeon-610m-graphicswin11homes/1781436 Στα 1080 παιζεις πιστευω το GTA απλα αναλογως τι fps θελεις.Σε 41 παιχνιδια τεστ το συγκεκριμενο laptop Γραφει στο site του Public οτι υποστηριζει μεγιστη μνημη μεχρι 8 ram ομως.Δε πας σε κατι αλλο να εχει 16αρα μνημη?Εκτος αν το εχεις αγορασει ηδη Επεξ/σία 1 Μαρτίου από plr77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, plr77 είπε Στα 1080 παιζεις πιστευω το GTA απλα αναλογως τι fps θελεις.Σε 41 παιχνιδια τεστ το συγκεκριμενο laptop Γραφει στο site του Public οτι υποστηριζει μεγιστη μνημη μεχρι 8 ram ομως.Δε πας σε κατι αλλο να εχει 16αρα μνημη?Εκτος αν το εχεις αγορασει ηδη Δεν το πηρα αλλα το θελω για τον μικρο μου-εγω αν παρω κατι για φορητο θα παρω Steam Deck. Δεν θελω να ξεφυγω απο τα 400 και επισης θελω να το παρω απo public γιατι κανει 3 δοσεις -οποτε με βολευει ! Πιστευω το φορητο αυτο αξιζει για καμια 2-3 χρονια ακομα . Για τις διακοπες το θελει κυριως ο σπορος-εχει ηδη PS 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν το πηρα αλλα το θελω για τον μικρο μου-εγω αν παρω κατι για φορητο θα παρω Steam Deck. Δεν θελω να ξεφυγω απο τα 400 και επισης θελω να το παρω απo public γιατι κανει 3 δοσεις -οποτε με βολευει ! Πιστευω το φορητο αυτο αξιζει για καμια 2-3 χρονια ακομα . Δες στο 1:40 παιζει gta V με Normal 1080p 35fps. 9 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν το πηρα αλλα το θελω για τον μικρο μου-εγω αν παρω κατι για φορητο θα παρω Steam Deck. Δεν θελω να ξεφυγω απο τα 400 και επισης θελω να το παρω απo public γιατι κανει 3 δοσεις -οποτε με βολευει ! Πιστευω το φορητο αυτο αξιζει για καμια 2-3 χρονια ακομα . Για τις διακοπες το θελει κυριως ο σπορος-εχει ηδη PS 5. Δες και αυτο https://www.bestprice.gr/item/2159251800/lenovo-lenovo-v15-g4-amn.html Το πουλαει το mr cheap ειναι πιστοποιημενο καταστημα.Κανε μια ερωτηση αν γινεται να το κανεις με δοσεις.Εχει αγορασει νομιζω φιλος μου απο εκει απο Χιο ηταν το καταστημα απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν αυτο.Του ηρθε αμεσως και χωρις να πληρωσει μεταφορικα.Ρωτα τους με 16GB θα εισαι παρα πολυ καλαυτερα και σε παιχνιδια και γενικα και ειναι και αυτη DDR5 ενωματωμενη στα 5500 MHz τελεια Επεξ/σία 1 Μαρτίου από plr77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, plr77 είπε Δες στο 1:40 παιζει gta V με Normal 1080p 35fps. Δες και αυτο https://www.bestprice.gr/item/2159251800/lenovo-lenovo-v15-g4-amn.html Το πουλαει το mr cheap ειναι πιστοποιημενο καταστημα.Κανε μια ερωτηση αν γινεται να το κανεις με δοσεις.Εχει αγορασει νομιζω φιλος μου απο εκει απο Χιο ηταν το καταστημα απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν αυτο.Του ηρθε αμεσως και χωρις να πληρωσει μεταφορικα.Ρωτα τους με 16GB θα εισαι παρα πολυ καλαυτερα και σε παιχνιδια και γενικα, Όχι δεν θέλω δόσεις, αυτό το κάνει το public με την κανονική κάρτα πληρωμής που έχω χωρίς να χρειάζεται να δώσω παραπάνω χαρτιά κλπ. Θέλω να μείνω σε αυτά τα χρήματα γιατί η χρήση θα είναι περιορισμένη και μόνο από τα παιδιά, κυρίως από τον μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Όχι δεν θέλω δόσεις, αυτό το κάνει το public με την κανονική κάρτα πληρωμής που έχω χωρίς να χρειάζεται να δώσω παραπάνω χαρτιά κλπ. Θέλω να μείνω σε αυτά τα χρήματα γιατί η χρήση θα είναι περιορισμένη και μόνο από τα παιδιά, κυρίως από τον μεγάλο. Ωραια πηγαινε στο Lenovo που σου εστειλα με 16GB LPDDR5 ειναι και λιγοτερα απο αυτα του Public. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από plr77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 40 λεπτά πριν, plr77 είπε Ωραια πηγαινε στο Lenovo που σου εστειλα με 16GB LPDDR5 ειναι και λιγοτερα απο αυτα του Public. Αυτό που έστειλες δεν έχει και windows και δεν κάνει και δόσεις όπως με βολευει. Θα ψάξω να δω στο public μήπως έχει το ίδιο με 16. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Αυτό που έστειλες δεν έχει και windows και δεν κάνει και δόσεις όπως με βολευει. Θα ψάξω να δω στο public μήπως έχει το ίδιο με 16. Windows βαζεις δεν ειναι κατι.Επισης ειναι φθηνοτερο.Δες απλα για δοσεις αν δεχεται το καταστημα.Η παρε το τον αλλο μηνα αφου το θελεις για διακοπες μια και εξω σαν δοσεις θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, plr77 είπε Windows βαζεις δεν ειναι κατι.Επισης ειναι φθηνοτερο.Δες απλα για δοσεις αν δεχεται το καταστημα.Η παρε το τον αλλο μηνα αφου το θελεις για διακοπες μια και εξω σαν δοσεις θα ειναι Βρε δεν θέλω να κάνω δόσεις, με τη κάρτα μου στο public κάνω απλώς 3 δόσεις και παίρνω απεριόριστα ότι θέλω γιατί έχω μέσα στο λογαριασμό αρκετά. Απλά δεν θέλω να πληρώσω κασέρι. Και τον άλλον μήνα πάλι το ίδιο θα θέλω δεν αλλάζει κάτι, πληρώνω τα πάντα με αυτόν τον τρόπο. Και με πρήζει ο μικρός το θέλει άμεσα γιατί έρχονται οι φίλοι του σπίτι και παίζουν, ένας στο ps 5 και ο άλλος στο pc μου και εγώ μένω με το ps 5 το δικό μου που το βαριέμαι. Περισσότερο μου αρέσει στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Βρε δεν θέλω να κάνω δόσεις, με τη κάρτα μου στο public κάνω απλώς 3 δόσεις και παίρνω απεριόριστα ότι θέλω γιατί έχω μέσα στο λογαριασμό αρκετά. Απλά δεν θέλω να πληρώσω κασέρι. Και τον άλλον μήνα πάλι το ίδιο θα θέλω δεν αλλάζει κάτι, πληρώνω τα πάντα με αυτόν τον τρόπο. Και με πρήζει ο μικρός το θέλει άμεσα γιατί έρχονται οι φίλοι του σπίτι και παίζουν, ένας στο ps 5 και ο άλλος στο pc μου και εγώ μένω με το ps 5 το δικό μου που το βαριέμαι. Περισσότερο μου αρέσει στο pc. Οκ ενταξει δες το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, plr77 είπε Οκ ενταξει δες το Σε ευχαριστώ πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις