Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2)

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, plr77 είπε

Επισης ο πωλητης ειναι το αμαζον  αν δεις κατω απο το buy now γραφει Sold by Amazon.αυτο να βλεπεις για αγορες απο το αμαζον μην ειναι αλλος πωλητης καλυτερα αν και μπορεις αν δεις κριτικες γενικοτερα αλλα τωρα δεν εχεις θεμα για απατη.

Το Dispatches (Envío / Spedizione / Expédié / Versand) από Amazon αρκεί ανεξάρτητα από τον πωλητή...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, plr77 είπε

Δεν υπαρχει τελωνειο εξτρα ακομα και απο το αμερικανικο αμαζον να παρεις στο βαγζει τελικη τιμη ναι μεν σε λαπτοπ σου το κοπαναει αλλα οπως και να εχει στο βγαζει τελικη τιμη δε ερχεται τιποτα εξτρα ,

Επισης ο πωλητης ειναι το αμαζον  αν δεις κατω απο το buy now γραφει Sold by Amazon.αυτο να βλεπεις για αγορες απο το αμαζον μην ειναι αλλος πωλητης καλυτερα αν και μπορεις αν δεις κριτικες γενικοτερα αλλα τωρα δεν εχεις θεμα για απατη.

εγω πιστευω το 1ο ειναι μια χαρα επισης και θα εχει 2Κ οθονη και περισσοτερα Hz απλα λογω intel θα εχεις παρπανω θεμοκρασιες αλλα με ενα κουλερ τον 80 -90 ευρω το λυνεις το προβλημα σου  και undervolt

Βρήκα φίλο να γλιτώσω ΦΠΑ... Απλα μ είπε να είναι μαγαζί από Ελλάδα... 

https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/laptops/laptops/asus-asus-tuf-gaming-a17-2023-fa707xi-ns94-ryzen-9-7940hs-17.3-fhd-144hz-16gb-1tb-ssd-rtx-4070-8gb-webcam-win11-home-mecha-gray_265198/ αυτό π μ έδωσε ο φίλος ο αεκαρας ζαχαρης σκέφτομαι.... Και Είναι το μόνο μαγαζί Ελλάδα... Και χωρίς ΦΠΑ βγαίνει ακριβώς στο μπατζετ π έχω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, makiakos είπε

Βρήκα φίλο να γλιτώσω ΦΠΑ... Απλα μ είπε να είναι μαγαζί από Ελλάδα... 

https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/laptops/laptops/asus-asus-tuf-gaming-a17-2023-fa707xi-ns94-ryzen-9-7940hs-17.3-fhd-144hz-16gb-1tb-ssd-rtx-4070-8gb-webcam-win11-home-mecha-gray_265198/ αυτό π μ έδωσε ο φίλος ο αεκαρας ζαχαρης σκέφτομαι.... Και Είναι το μόνο μαγαζί Ελλάδα... Και χωρίς ΦΠΑ βγαίνει ακριβώς στο μπατζετ π έχω... 

Κοιταξε σαν λαπτοπ αυτο εχει το πολυ θετικο του Ryzen που ειναι και zen 4 πολυ καλα δηλαδη.Παρ ολα αυτα ειναι FHD 17.3΄΄ .

To predator https://www.amazon.es/Acer-Predator-Ordenador-i9-13900HX-Operativo/dp/B0BZSRB5N3    στα 1672€ εχει 13900H πολυ καλος επεξργαστης αλλα θα εχεις θερμοκρασιες εκτος αν κανεις αυτο ππυ λεω συνεχεια Undervolt και ενα καλο κουλερ αυτο που''διαφημιζω'' επειδη το εχω και παιζω με 70 βαθμους και με 60.

Εχει επισης 2Κ+ x1600 και 16'' 16:10.Δες τι προτιμας.Επισης ο φιλος σου μπορει να κανει επαγγελαμτικο λογαριαμσο στο αμαζον δεν ειναι τιποτα οι περισσοτεροι τους το κανει ο λογιστης τους βγαζε ενα αφμ για ευρωπαικες συναλλγες ουσιατκα το αφμ τους ειναι αλλα με ενα EL η GR μπροστα.

Θα σου εβγαινε αυτο 1350 ευρω που ειναι απο τα πιο value for money που υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα.

Σου προτεινω ομως και αυτο https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/laptops/laptops/dell-dell-alienware-m16-i7-13700hx-16-qhd-165hz-16gb-1tb-ssd-rtx-4070-8gb-webcam-win11-pro-dark-metallic-moon_264281/      απο το ιδιο μαγαζι που λες με αναλυση 2Κ+ και δινεις 100 ευρω επιπλεον απο το tuf με αποφορλογηση.To Alienware εχει και 2 thunderbolt 4 νομιζω αν και υπερβολη...

****ΓΙα την ισχυ της καθε καρτας ποσα W και Mhz ειναι κατσε ρωτα δες review η παρε και τηελφωνο δεν ειναι κακο και ρωτα ειναι πολυ σημαντικο αυτο αν δεις ποσο γρηγορη και ισχυρη ειναι η εκδοση της καρτας σου

Προσωπικα απο τα 2 θα πηγαινα στα 1600 ευρω Μ16 απο τα 1500 TUF και εχω  Asus laptop μαρεσει σαν εταιρια αλλα σε αυτη την περιπτωση θα εδινα 100 ευρω για 2Κ+ και στις 16''

Επισης δε ξερω αν το predator απο ισπανικο αμαζον ειναι αλουμινιο ολο.Στο TUF και Strix που εχω ειναι το καπακι μονο το παλστικο βεβαια ειναι premium πλαστικο οσο περιεργο και αν ακουγεται ειναι πολυ καλης ποιοτητας πλαστικο απο πλαστικο διαφερει.

Γενικα η Asus βγαζει πολυ καλα perfomance τα καλυτερα μη σου πω απλα εχει και αυτη τα στραβα της.

η DELL βεβαια ειναι εταριαρα και εχει την καλυτερη εξυπηρετηση πελατων στην Ελλαδα εω ακουσει τα καλυτερα.Ο αλλος πηρε οθονη ειδα σε σχολια ειχε εντονο light bleeding στις γωνιες τους στελνει φωτογραφιες και τον ρωτανε αμεσως θες αλλαγη οθονης η πισω τα λεφτα....

Απλα η Alienware στην Ελλαδα τα πουλαει πανακριβα σε συγκριση με Γερμανια θα σου πω δε συγκρινω Κινα -Αμερικη.

Το x16 με 4080 εχει 2000 ευρω λιγοτερο στη Γερμανια...οπως και το Aurora 16 το σταθερο που σκεφοτμουν μπηκα να το φταιξω οπως θελω απο το Γερμανικο Dell και μου εβγαινε 2000 κατω απλα στην Ελλαδα τα ιδια ακριβως χαρακτηριστηκα μου δινει 2 χρονια εξτρα εγγυηση κατι τετοιο...

Στην περιπτωση αυτη ομως ειναι οκ απο TUF ,Predator,M16 γραψε αν εθς τα χαρακτηρηστικα τους σε ενα χαρτι και σκεψου τι θα ηθελες εσυ περισσοτερο.

η 4070 με 8GB vram ειναι στο οριο τον 2Κ για να μη πεσουν υπερβολικα τα fps αλλα τα 2Κ θα τα εχεις και για ταινιες και για video και αλλα....

Επεξ/σία από plr77

@makiakos

Υπάρχει και το Tuf με i7 12700 και rtx 4070 τιμολόγιο κάπου 1100€  στο skroutz χάνεις σε επεξεργαστή αλλά κερδίζεις 400€ Ελλάδα δεν υπάρχει ωραία ποικιλία σε 4070 κάρτες πάνε στα 2κ+ τα καλά

Καλές τιμές σε ποιοτικά λάπτοπ έχει με 4060 Ελλάδα (Με τιμολόγιο μιλάμε πάντα)

Το tuf είναι ιδανικό για εξωτερικό monitor, εγώ που έχω ίδια οθόνη με το Tuf a15 και χωρίς gsync κιόλας μία χαρά μου αρέσει.

14 λεπτά πριν, valantis123 είπε

@makiakos

Υπάρχει και το Tuf με i7 12700 και rtx 4070 τιμολόγιο κάπου 1100€  στο skroutz χάνεις σε επεξεργαστή αλλά κερδίζεις 400€ Ελλάδα δεν υπάρχει ωραία ποικιλία σε 4070 κάρτες πάνε στα 2κ+ τα καλά

Καλές τιμές σε ποιοτικά λάπτοπ έχει με 4060 Ελλάδα (Με τιμολόγιο μιλάμε πάντα)

Το tuf είναι ιδανικό για εξωτερικό monitor, εγώ που έχω ίδια οθόνη με το Tuf a15 και χωρίς gsync κιόλας μία χαρά μου αρέσει.

ναι απλα στα laptop ryzen επεξεργαστες εχουν usb 4 ενω οι Intel βαζουν Thunderbolt 4 που ειναι σχετικα καλυτερο δεν ειναι θεμα μοντελου πιστευω.

Επισης το tuf me 12700 που λες εχει ddr4 οποτε παει ακυρο και εγω το ειχα δει και με διορθωσαν.

Για εμενα παει σε 2Κ με 4070 και οπου ζοριστει αργοτερα βαζει x1200 η x1080 μπορει να ριξει αν θελει παρπανω fps να ανεβασει δε μπορει με FHD

6 λεπτά πριν, leniesoul είπε

γιατι το θελεις?

Μόλις τώρα, leniesoul είπε

για προγραμματισμό, office και καμιά ταινία

https://www.asusplus.gr/vivobook-15-x1502-gr     αυτο ειναι το μοντελο εχει αρκετα καλα πραγματακια.Ισως σε αυτα τα λεφτα εβρισκες και με 13ης γενια επεξεργαστη αλλα καλο ειναι βλπεω εχει διαφορα εξτρα.

5 λεπτά πριν, leniesoul είπε

για προγραμματισμό, office και καμιά ταινία

https://www.homelike.gr/eksoplismos-grafeiou/ypologistes/foritoi-ypologistes/acer-aspire-5-a515-57-53qh-laptop-39-6-cm-15.6-quad-hd-intel-core-i5-i5-12450h-16-gb-ddr4-sdram-512-gb-ssd-wi-fi-6-802.11ax-windows-11-home-gkri.html

Υπαρχει και αυτο με ελαφρψς χειροτερο επεξργαστη στα 2Κ με 100 ευρω πανω απλα στο λεω για τις ταινιες που λες.

Αν δω πιο μετα τιποτα απο amazon κιολας σε καλυτερη τιμη

• Like 1

55 λεπτά πριν, plr77 είπε

ναι απλα στα laptop ryzen επεξεργαστες εχουν usb 4 ενω οι Intel βαζουν Thunderbolt 4 που ειναι σχετικα καλυτερο δεν ειναι θεμα μοντελου πιστευω.

Επισης το tuf me 12700 που λες εχει ddr4 οποτε παει ακυρο και εγω το ειχα δει και με διορθωσαν.

Για εμενα παει σε 2Κ με 4070 και οπου ζοριστει αργοτερα βαζει x1200 η x1080 μπορει να ριξει αν θελει παρπανω fps να ανεβασει δε μπορει με FHD

Σωστά τα λες, εγώ γράφω καθαρά και σε VFM γιατί πάει στα 500€+ για να βάλει τα άλλα καλουδια. 

Εγώ μιλάω και καθαρά για gaming καταστάσεις το παλικάρι δεν θυμάμαι καν γιατί το ήθελε 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

25 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

για το msi ισως το toshiba εχει χειροτερο επεξργαστη απο το vivo οποτε δε νομιζω οτι αξιζει

Χαιρετώ.

Υπάρχει καμία πρόταση για κανένα λαπτοπάκι, γύρω στα 700€, για χρήση AutoCAD; Δεν πρόκειται για εμένα, οπότε δε γνωρίζω για πόσο βαριά χρήση μιλάμε, αλλά θεωρώ λογικά πλαίσια και όχι πολλά-πολλά.

Πιστεύω με ένα σετ i5 / 3050 θα είναι μια χαρά, αλλά μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο; (και πιθανόν με δοκιμασμένο σασί, όχι τελείως τελευταίας διαλογής πλαστικούρα).

Θενκς!

18 λεπτά πριν, plr77 είπε

για το msi ισως το toshiba εχει χειροτερο επεξργαστη απο το vivo οποτε δε νομιζω οτι αξιζει

Αυτό το Asus VivoBook 15 X1502ZA είναι version με TN οθόνη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Αυτό το Asus VivoBook 15 X1502ZA είναι version με TN οθόνη...

το μοντελο που βρηκα λεει και γωνια θεασης 178μοιρες.ειναι προερικο βεβαια λεει ακτω σαν σημειωση δεν ξερω.

Τωρα γενικα για οθονη αφου το θελει και για ταινιες ας παει με 100 ευρω παω σε 2Κ και τελειωνει η ιστορια εκει

Επεξ/σία από plr77

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, plr77 είπε

το μοντελο που βρηκα λεει και γωνια θεασης 178μοιρες.ειναι προερικο βεβαια λεει ακτω σαν σημειωση δεν ξερω.

Τωρα γενικα για οθονη αφου το θελει και για ταινιες ας παει με 100 ευρω παω σε 2Κ και τελειωνει η ιστορια εκει

https://rb.gy/kys6wd

https://www.e-lenovo.gr/ideapad/lenovo-ideapad-3-17-17inch-fullhd-ryzen7-5825-16gb-ssd512-w11-arcticgrey.html   IPS 300 nits 72% NTSC (100% SRGB)

Επεξ/σία από zacharis1955

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...