Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2)

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, tasosm1 είπε

Γράφεις δημόσια πως τα Clearance & τα Outlet του e-lenovo είναι επιστροφές κλπ και μάλιστα λες οτι το έχετε πει αρκετές φορές. Μήπως αυτά που λές είναι επικίνδυνα; Μήπως έχεις κάποια εμπάθεια με το συγκεκριμένο κατάστημα;

Σε θυμάμαι και στη Μέριμνα Καθηγητών με τι πάθος απαντούσες αρνητικά για το συγκεκριμένο, το οποίο παρεπιπτόντος (κατάστημα) έβλεπα banner διαφήμιση 2 μήνες στην αρχική του Insomnia.

Σέβομαι πραγματικά τις προτάσεις σου και τον χρόνο σου να απαντάς σε όλους μας, γιατι σε παρακολουθώ χρόνια (και εμενα εχεις βοηθήσει, χωρίς να γράψω) αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί. 

ΥΓ. Αγόρασα tablet 99ευρώ Clearance και ήρθε ολοκαίνουργιο σφραγισμένο.
https://www.e-lenovo.gr/clearance/lenovo-tab-m8-quadcore-hd-ips-4g-lte-2gb-32gb-irongrey-gr.html

Eχω προτείνει πάρα πολλά πράματα από το κατάστημα σας -ακόμα και χθες- και ειδικά στη Μέριμνα Καθηγητών όταν οι τιμές σας έίναι / ήταν ανταγωνιστικές αλλά ποτέ Clearance & Outlet!

P.S: Μήπως αυτά που λέω είναι επικίνδυνα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Eχω προτείνει πάρα πολλά πράματα από το κατάστημα σας -ακόμα και χθες- και ειδικά στη Μέριμνα Καθηγητών όταν οι τιμές σας έίναι / ήταν ανταγωνιστικές αλλά ποτέ Clearance & Outlet!

P.S: Μήπως αυτά που λέω είναι επικίνδυνα;

Αυτό με το κατάστημα "σας" δεν είναι επικίνδυνό... είναι αστείο 🤣! Όταν δεν έχεις επιχειρήματα τότε ο αντίλογος είναι ότι είμαι το κατάστημα;  Έχεις όμως φαντασία.

PS. Μήπως εσύ είσαι απο κάποιο κατάστημα τελικά; ή κάποιο affiliate; και σκέφτεσαι έτσι;

Επεξ/σία από tasosm1

Μόλις τώρα, tasosm1 είπε

Αυτό με το κατάστημα "σας" δεν είναι επικίνδυνό... είναι αστείο 🤣! Όταν δεν έχεις επιχειρήματα τότε ο αντίλογος είναι ότι είμαι το κατάστημα;  Έχεις όμως φαντασία. Μήπως εσύ είσαι απο κάποιο κατάστημα τελικά; ή κάποιο affiliate; και σκέφτεσαι έτσι;

Come on!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Come on!

Come οn come on turn the radio on όπως θα έλεγε και η SIA αλλά απάντηση ουδεμιά. 🙃

Επεξ/σία από tasosm1

7 λεπτά πριν, tasosm1 είπε

Come οn come on turn the radio on όπως θα έλεγε και η SIA αλλά απάντηση ουδεμιά. 🙃

Και κάτι άλλο: Θα ήταν πολύ χρήσιμο στους υποψήφιους αγοραστές να βάζατε τα psref... 

1 λεπτό πριν, zacharis1955 είπε

Και κάτι άλλο: Θα ήταν πολύ χρήσιμο στους υποψήφιους αγοραστές να βάζατε τα psref... 

Tι είναι πάλι τούτο; Μου ξεφεύγεις. Δεν απαντάς. Aπο πιο κατάστημα είσαι; ή μήπως είσαι affiliate;

1 λεπτό πριν, tasosm1 είπε

Tι είναι πάλι τούτο; Μου ξεφεύγεις. Δεν απαντάς. Aπο πιο κατάστημα είσαι; ή μήπως είσαι affiliate;

Αmazon!

• Like 1

6 λεπτά πριν, tasosm1 είπε

Product Specifications Reference(PSREF) (lenovo.com)

2 λεπτά πριν, tasosm1 είπε

Μπα περισσότερο για temu σε κόβω.

Tάσο Tάσο!

Μόλις τώρα, Kag1ante είπε

Λες να μην ξέρει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα !

Ενδιαφέρομαι (η γυναίκα δηλαδή, αλλά εγώ τραβάω το κουπί...) για λαπτοπ από 15'' ως 17''  (δεν έχει αποφασίσει ακόμη !!) αποκλειστικά για δουλειές γραφείου (office), browsing, youtube κτλ.

Λεπτή κατασκευή κατά προτίμηση και ελαφρύ. Μέχρι 1000 ευρώ αν και πιστέυω ότι αυτά τα λεφτά είναι πολλά για την χρήση που το θέλει, αν υπάρχει και κάτι αρκετά φτηνότερο no problem... Αγορά από Ελλάδα για τιμολόγιο ή από Ευρωπαϊκό Amazon (έχει ενδοκοινοτικές)

Thanks ! 

Επεξ/σία από iparou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iparou είπε

Καλησπέρα !

Ενδιαφέρομαι (η γυναίκα δηλαδή, αλλά εγώ τραβάω το κουπί...) για λαπτοπ από 15'' ως 17''  (δεν έχει αποφασίσει ακόμη !!) αποκλειστικά για δουλειές γραφείου (office), browsing, youtube κτλ.

Λεπτή κατασκευή κατά προτίμηση και ελαφρύ. Μέχρι 1000 ευρώ αν και πιστέυω ότι αυτά τα λεφτά είναι πολλά για την χρήση που το θέλει, αν υπάρχει και κάτι αρκετά φτηνότερο no problem... Αγορά από Ελλάδα για τιμολόγιο ή από Ευρωπαϊκό Amazon (έχει ενδοκοινοτικές)

Thanks ! 

https://www.jmctech.gr/product/nb-asus-m1505ya-oled-l721w-15-6-r7-7730u/     https://rb.gy/zbnhm5

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/laptops/ola-ta-laptops/laptop-huawei-matebook-d16-i7-12700h-16gb-512ssd 

https://www.e-lenovo.gr/lenovo-ideapad-3-17-17inch-fullhd-ryzen7-5825-16gb-ssd512-w11-arcticgrey.html  IPS 300 nits 72% NTSC (100% SRGB) 

Επεξ/σία από zacharis1955

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...