Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, listener είπε

Προτείνετε μου ένα laptop που να καλύπτει τα παρακάτω:

Κύρια Χρήση : Excel μέχρι 5 φύλλα ταυτόχρονα με αρκετά δεδομένα-κελιά.

Οθόνη: σχεδόν 100% του sRGB,γιατί όχι και OLED,δεν θέλω μέτρια οθόνη με χαμηλή φωτεινότητα,όχι touchscreen.

Πληκτρολόγιο,touchpad,κάμερα : αξιοπρεπή

Σασί: να αντέχει σε συχνό άνοιγμα-κλείσιμο και κακομεταχείριση μέσα σε τσάντα.

Βάρος :όχι πάνω από 1,7Kg

Μέγεθος από 16" και κάτω.

Να έχει λογισμικό windows 10.

HDMI για σύνδεση σε μεγαλύτερη οθόνη στο γραφείο και συνδέται πάνω του εξωτερικό ποντίκι.

Κατάστημα που να έχει άτοκες και υποστήριξη σε περίπτωση αστοχίας-βλάβης.

Προυπολογισμός: έως 1300.

Μπορώ να περιμένω για την αγορά 1-2 εβδομάδες

Το παλιό είναι ένα 15,6" Intel Pentium με 4GB RAM 9 ετίας.

Για κάτω από 1,7 κλ και oled υπάρχει και αυτό (όχι βέβαια τόσο ισχυρό όσο τα προαναφερθέντα... 😞

https://www.techstores.gr/el/1119177141-laptop-asus-zenbook-um325ua-kg004t-gray.html

• Like 1
  • Απαντ. 30,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Το laptop αυτό πριν το Crazy Sundays έχεις υπ' όψιν σου πόσο είχε στο e-shop.gr?

Ναι το ειχε προσφορα 700€ απο 800€ όλη την προηγουμενη εβδομαδα οσο το πηρα και εγω δηλαδη. 

Επεξ/σία από Theodoscus
Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα από unimax λόγω κριτικών το lenovo ideapad gaming 3 με τα 120hz οθόνη και επεξεργαστή τον 4600.με αποφορολογηση βγήκε 560 και πληρωμή με την παραλαβή.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση πριν πάρω στο μαγαζί,έτσι για να ξέρω τι παίζει,αγόρασα ένα laptop Lenovo legion 5 κατέβασα ένα πρόγραμμα το Lenovo vantage και εκεί που κοιτούσα το τι καλούδια έχει το laptop βλέπω και ποσό εγγύηση έχω ακόμα,εγώ το laptop το αγόρασα τώρα Αύγουστο,και εκεί λέει οτι ενεργοποιήθηκε 3 Μαρτίου νομίζω και ότι έχω υπόλοιποι εγγύησης 18 μήνες ακόμα τι παίζει;μου έστειλαν μετα/μενο η ανακατασκευή; Γιατί μου φαίνεται περίεργο αυτό!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, argyris30 είπε

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση πριν πάρω στο μαγαζί,έτσι για να ξέρω τι παίζει,αγόρασα ένα laptop Lenovo legion 5 κατέβασα ένα πρόγραμμα το Lenovo vantage και εκεί που κοιτούσα το τι καλούδια έχει το laptop βλέπω και ποσό εγγύηση έχω ακόμα,εγώ το laptop το αγόρασα τώρα Αύγουστο,και εκεί λέει οτι ενεργοποιήθηκε 3 Μαρτίου νομίζω και ότι έχω υπόλοιποι εγγύησης 18 μήνες ακόμα τι παίζει;μου έστειλαν μετα/μενο η ανακατασκευή; Γιατί μου φαίνεται περίεργο αυτό!

Πρέπει να επικοινωνήσεις με την Lenovo για να τους πεις οτι αγόρασες τωρα το λαπτοπ και αν εχει γινει καποιο λαθος με την εγγυηση. Αν σου πουν οτι ειχε ενεργοποιηθεί οντως τον Μάρτιο τοτε ναι παιζει να ειναι επαναχρησιμοποιημενο το λαπτοπ. Το κουτι ηταν σφραγισμένο κανονικα και αν ναι το πηρες απο έμπιστο μαγαζι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argyris30 είπε

Το κουτί ναι ήταν σφράγισμενο και το μαγαζί από εδώ μέσα το έμαθα!οταν έψαχνα για laptop!

Καλα καταλαβα! Ειναι απο τις επιλογες μαγαζιών που κανει ο @zacharis1955και η παρεα του. Παρε ενα τηλεφωνο αυριο στην Lenovo και ρωτα τι παιζει παντως με την εγγυηση και αν εχει γινει απλα καποιο λαθος! Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ειναι λαθος η εγγυηση γιατι εχω διαβασει οτι το εχουν παθει και αλλοι αυτο. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, argyris30 είπε

Η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς, αυτό που περιγράφεις έχει παρατηρηθεί πολλές φορές σε διάφορες μάρκες...

44 λεπτά πριν, Theodoscus είπε

Καλα καταλαβα! Ειναι απο τις επιλογες μαγαζιών που κανει ο @zacharis1955και η παρεα του. Παρε ενα τηλεφωνο αυριο στην Lenovo και ρωτα τι παιζει παντως με την εγγυηση και αν εχει γινει απλα καποιο λαθος! Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ειναι λαθος η εγγυηση γιατι εχω διαβασει οτι το εχουν παθει και αλλοι αυτο. 

Ακόμα προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι έκανες την σούπερ ντούπερ αγορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, argyris30 είπε

Φίλε μου κάλο θα είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς !
Εάν υπάρχει κάποιο λάθος ! Στην συνέχεια επικοινωνείς με την Lenovo Service Greece  στο 2111984507 και ρωτάς σχετικός !
Εάν σου πούλησαν μεταχειρισμένο λαπτοπ χωρίς να σε ενημερώσουν πρέπει να σου δώσουν καινούργιο η τα λεφτά σου πίσω !
Καλύπτεσαι νομικά !

ότι θέλεις πάνω σε αυτό στείλε μου prive γιατί το θέμα δεν έχει σχέση με αυτά :)

Επεξ/σία από tsoubas
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Ψάχνω για λογαριασμό φίλου laptop αξίας γύρω στα 800-900 ευρώ. Δεν ενδιαφέρεται εάν θα έχει διακριτή κάρτα γραφικών αλλά κυρίως δυνατό επεξεργαστή.

Αναφέρω την τιμή με στενά περιθώρια καθώς πρόκειται να το πάρει μέσω επιδοτούμενου προγράμματος.

Έχουμε δει τα παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/s/30276827/Dell-Inspiron-5510-i5-11300H-8GB-512GB-FHD-W10-Home-Platinum-Silver.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/30217415/Dell-Vostro-5515-Ryzen-5-5500U-8GB-256GB-256GB-FHD-W10-Pro-Titan-Grey.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/30540627/Dell-Inspiron-5515-Ryzen-7-5700U-16GB-512GB-FHD-W10-Home-Mist-Blue.html#specs

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω για θείο μου laptop μέχρι 600€.

Η χρήση για την οποία προορίζεται είναι ερασιτεχνική φωτογραφία, οπότε φαντάζομαι τουλάχιστον 15.6" 1080p. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάει σε IPS που βλέπω μερικά.

Μετά βλέπω Ryzen 5, παίζει κάτι άλλο αυτόν τον καιρό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...