Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το μεσημέρι, έκανα μια παραγγελία από το ίντερνετ που περιείχε parts για pc και η τιμή ήταν γύρω στα 350€. Μετά από λίγες ώρες όμως έγινε κάτι απρόσμενο και απρόβλεπτο (προσωπικοί λόγοι) και πήρα τηλέφωνο την εταιρία για να ακυρώσω την παραγγελία μου αλλά λόγω του ότι ήταν αργά (γύρω στις 21:30), δεν απαντούσαν και σήμερα είναι Κυριακή, ένας λόγος παραπάνω που δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Τι μπορώ να κάνω πανω σε αυτό το θεμα; Μπορώ ίσως την ημέρα που θα φτάσουν στην μεταφορική να μην παω να τα παραλάβω; Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα ερωτηση !! η παραγγελια σου εχει προλαβει να  δρομολογηθει για αυριο δευτερα ;; σου εχουν στειλει  καποιο μυνημα ;;

εαν λοιπον  εχει η δε εχει δρομολογηθει  η παραγγελια (το πιο πιθανο) λεω εγω παρτους αυριο  το πρωι ενα τηλ και πες τους τους λογους σου που δε μπορεις να ανταποκριθεις οποτε δε βλεπω  καποιο προβλημα !!

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

καλημερα ερωτηση !! η παραγγελια σου εχει προλαβει να  δρομολογηθει για αυριο δευτερα ;; σου εχουν στειλει  καποιο μυνημα ;;

εαν λοιπον  εχει η δε εχει δρομολογηθει  η παραγγελια (το πιο πιθανο) λεω εγω παρτους αυριο  το πρωι ενα τηλ και πες τους τους λογους σου που δε μπορεις να ανταποκριθεις οποτε δε βλεπω  καποιο προβλημα !!

Οκ θα το κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως😀

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε θα έχεις θέμα. Θα δουν την παραγγελία το πρωί της Δευτέρας οπότε τους παίρνεις κι ακυρώνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά συγγνώμη αλλά τελικά προέκυψε ενα θεματάκι

Screenshot_2018-06-03-10-39-56-1.png

Όταν ξανάνοιξα το Gmail μου  για καλού κακού μου εμφάνισε αυτό

Επεξ/σία από AkisTheGreat13
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Αν ΔΕΝ παραλαβεις ΔΕΝ εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις, απλα πραγματα.

ναι σιγουρα  συμφωνω  αλλα το αξιοπρεπες  εδω ειναι ειναι να τους  ενημερωσει  οτι αυτο και αυτο μου συμβαινει  !!!;)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
22 ώρες πριν, AkisTheGreat13 είπε

Παιδιά συγγνώμη αλλά τελικά προέκυψε ενα θεματάκι

Screenshot_2018-06-03-10-39-56-1.png

Όταν ξανάνοιξα το Gmail μου  για καλού κακού μου εμφάνισε αυτό

Φίλε μου μπορείς απλά να τους τηλεφωνήσεις και να τους ενημερώσεις για την ακύρωση της παραγγελίας.

Μη φοβάσαι, καθημερινά γίνονται και ακυρώνονται συνεχώς παραγγελίες.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

ναι σιγουρα  συμφωνω  αλλα το αξιοπρεπες  εδω ειναι ειναι να τους  ενημερωσει  οτι αυτο και αυτο μου συμβαινει  !!!;)

Φυσικα αλλα εγω αναφερθηκα στην περιπτωση που εχει ηδη αναχωρισει η παραγγελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...