AkisTheGreat13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Χθες το μεσημέρι, έκανα μια παραγγελία από το ίντερνετ που περιείχε parts για pc και η τιμή ήταν γύρω στα 350€. Μετά από λίγες ώρες όμως έγινε κάτι απρόσμενο και απρόβλεπτο (προσωπικοί λόγοι) και πήρα τηλέφωνο την εταιρία για να ακυρώσω την παραγγελία μου αλλά λόγω του ότι ήταν αργά (γύρω στις 21:30), δεν απαντούσαν και σήμερα είναι Κυριακή, ένας λόγος παραπάνω που δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Τι μπορώ να κάνω πανω σε αυτό το θεμα; Μπορώ ίσως την ημέρα που θα φτάσουν στην μεταφορική να μην παω να τα παραλάβω; Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
ultraex2003 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημερα ερωτηση !! η παραγγελια σου εχει προλαβει να δρομολογηθει για αυριο δευτερα ;; σου εχουν στειλει καποιο μυνημα ;; εαν λοιπον εχει η δε εχει δρομολογηθει η παραγγελια (το πιο πιθανο) λεω εγω παρτους αυριο το πρωι ενα τηλ και πες τους τους λογους σου που δε μπορεις να ανταποκριθεις οποτε δε βλεπω καποιο προβλημα !! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από ultraex2003 3 1
AkisTheGreat13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε καλημερα ερωτηση !! η παραγγελια σου εχει προλαβει να δρομολογηθει για αυριο δευτερα ;; σου εχουν στειλει καποιο μυνημα ;; εαν λοιπον εχει η δε εχει δρομολογηθει η παραγγελια (το πιο πιθανο) λεω εγω παρτους αυριο το πρωι ενα τηλ και πες τους τους λογους σου που δε μπορεις να ανταποκριθεις οποτε δε βλεπω καποιο προβλημα !! Οκ θα το κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως😀
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δε θα έχεις θέμα. Θα δουν την παραγγελία το πρωί της Δευτέρας οπότε τους παίρνεις κι ακυρώνεις.
AkisTheGreat13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά συγγνώμη αλλά τελικά προέκυψε ενα θεματάκι Όταν ξανάνοιξα το Gmail μου για καλού κακού μου εμφάνισε αυτό Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από AkisTheGreat13
Salvation81 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Αν ΔΕΝ παραλαβεις ΔΕΝ εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις, απλα πραγματα. 2
ultraex2003 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αν ΔΕΝ παραλαβεις ΔΕΝ εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις, απλα πραγματα. ναι σιγουρα συμφωνω αλλα το αξιοπρεπες εδω ειναι ειναι να τους ενημερωσει οτι αυτο και αυτο μου συμβαινει !!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, AkisTheGreat13 είπε Παιδιά συγγνώμη αλλά τελικά προέκυψε ενα θεματάκι Όταν ξανάνοιξα το Gmail μου για καλού κακού μου εμφάνισε αυτό Φίλε μου μπορείς απλά να τους τηλεφωνήσεις και να τους ενημερώσεις για την ακύρωση της παραγγελίας. Μη φοβάσαι, καθημερινά γίνονται και ακυρώνονται συνεχώς παραγγελίες.
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 58 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε ναι σιγουρα συμφωνω αλλα το αξιοπρεπες εδω ειναι ειναι να τους ενημερωσει οτι αυτο και αυτο μου συμβαινει !!! Φυσικα αλλα εγω αναφερθηκα στην περιπτωση που εχει ηδη αναχωρισει η παραγγελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα