Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nokia 3310

+ Σκυλί όσες φορές κι αν πέσει κάτω δεν παθαίνει τίποτα και η μπαταρία κραταεί 4-5 μέρες.

- Νιώθω ότι έχω μείνει λίγο πίσω τεχνολογικά :P

Πλεονέκτημα Honor: Δωρεάν Smartphone 🤘

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Huawei p20 

+ Κάμερα 

- ήχος ειδοποιήσεων στο Viber & what's app.δεν με αφήνει να έχω τον ήχο της εφαρμογής αλλά τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποιήσεων ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Samsung S7

Το πιο εντυπωσιακό του Honor 10 φαίνεται να είναι η χρήση γυαλιού στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος (Aurora) !!

Στα αρνητικά του s7 που έχω είναι η μπαταρία που κρατάει με το ζόρι μια μέρα και το bloatware της Samsung.. .

Επεξ/σία από morgoth_gr
Δημοσ.

Mi 6  άψογο γενικώς μόνο που είναι μικρή η οθόνη του

6 ώρες πριν, insomnia.gr είπε

Εγκαινιάζοντας το επίσημο Club της στο Insomnia, η Honor διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με δώρο το κορυφαίο Honor 10 smartphone αλλά και πολλά selfie sticks, bluetooth ακουστικά και in-ear ακουστικά για 10 ακόμα νικητές.

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να:

• Εγγραφείτε στο Honor Club
  • Να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το θέμα μέχρι τις 7 Ιουνίου, αναφέροντας το καλύτερο αλλά παράλληλα και το πιο ενοχλητικό χαρακτηριστικό του smartphone που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή

Η ομάδα της Honor θα επιλέξει την πιο δημιουργική και ολοκληρωμένη απάντηση η οποία θα είναι και αυτή που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού, ένα Honor 10 που παρουσιάσ τηκε πριν μερικές ημέρες στο Λονδίνο.

honor.png.930b29ec6909c328c687a9e9cbcd0cde.png

Το Honor 10 έρχεται με

• Εντυπωσιακό σχεδιασμό Aurora με χρήση γυαλιού στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος
  • 5.84” Honor FullView Οθόνη
  • 24MP AI Κύρια Κάμερα
  • Αναγνώστη Δακτυλικού Αποτυπώματος νέας γενιάς
  • Δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης εξαιτίας της παρουσίας NPU
  • 5v/4.5A Honor SuperCharge

Περισσότερες πληροφορίες γύρω από το Honor 10 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ 

Mi 6  άψογο γενικώς μόνο που είναι μικρή η οθόνη του

Δημοσ.

Samsung 4 mini, το καλύτερο χαρακτηριστικό νομίζω είναι η AMOLED οθόνη, για το πιο ενοχλήτικο μάλλον θα έλεγα ο δέκτης σήματος, το browsing με δεδομένα γίνεται πολύ κουραστικό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Xiaomi Redmi 3S

+ μπαταρία

- κάμερα

Δημοσ.

Huawei Mate 10 Pro 

Το καλυτερο feature του ειναι η αποδοση του κινητου (high-end) σε σχεση με τη μπαταρια του (η οποια ειναι μεγαλη) και εχει σαν αποτελεσμα να κραταει πανω απο 2 μερες με μετρια χρηση.

Το χειρότερο του ειναι οτι δεν εχει jack. Δεν μπορω να βρω κατι αλλο...

Προς πωληση btw. 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το xiaomi redmi 5 plus

Καλύτερο χαρακτηριστικό η Μπαταρία που κρατάει μέχρι και δύο ολόκληρες μέρες χρήσεις με 4000mhA

Ενοχλητικό χαρακτηριστικό η κάμερα του που επιμένουν σε παλιές τεχνολογίες

Δημοσ.

Microsoft Lumia 640

Καλύτερο χαρακτηριστικό : Kαλή αυτονομία μπαταρίας .

Ενοχλητικό χαρακτηριστικό : Είναι windows phone με μηδενική υποστήριξη και  ελάχιστες εφαρμογές .

Δημοσ.

Έχω το LG G6.

Το κινητό το έχω στην κατοχή μου έναν χρόνο, τα θετικά του είναι η πολύ καλή οθόνη,ο πολύ όμορφος σχεδιασμός του κινητού και η πίσω κάμερα η καλύτερη που έχω δοκιμάσει, καλύτερη και από προηγούμενο SP το iPhone 7. Αρνητικό του G6 είναι ότι δεν έχει stereo ηχεία και λείπει η ασύρματη φόρτιση η οποία το LG G6 της Αμερικής το έχει.

Δημοσ.

SONY XPERIA Z

+ Ο ακόμη και σήμερα όμως σχεδιασμός του και η "λογική" οθόνη των 5''.

- Η μπαταρία του η οποία κρατάει με το ζόρι 1 ημέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Huawei Mate 10 Lite

+ Το multitasking που σε αρκετές περιπτώσεις σου λύνει τα χέρια και η μεγάλη οθόνη του

- Δεν είναι το Honor 10😂

Επεξ/σία από kostasg33
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...