tryxx1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, ooaris είπε Ποιο διπλασιασμο... στα 25 cents ειχα αγορασει αρχες του χρονου και τα κρατησα μεχρι μέσα Γενάρη και τωρα εχει ενα μηνα... +1100% και συνεχιζει... δηλαδη ετσι μου ερχετε να αγορασω ξανα για να πέσει! Μη στεναχωριέσαι εχει ευκαιρίες πολλές τωρα αλλά για ποσο δεν ξέρουμε!
ooaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Ξέρει κανείς /έχει ασχοληθεί με defi staking σε stable coins? Είναι δυνατόν να προσφέρεται +- 10%APY risk free?! Υπάρχει κάποιο catch ή κάτι που μου διαφεύγει; 1
fmarulezkd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/2/2021 στις 12:32 ΠΜ, ooaris είπε Ξέρει κανείς /έχει ασχοληθεί με defi staking σε stable coins? Είναι δυνατόν να προσφέρεται +- 10%APY risk free?! Υπάρχει κάποιο catch ή κάτι που μου διαφεύγει; Δεν ειναι risk free. Απο την στιγμη που δανείζονται, περιεχουν το οποιο ρισκο δανεισμού, αφου δεν ειναι 100% collaterised. Αν μιλάμε για πλατφόρμες τυπου nexo/celcius, παντα υπάρχει κ το ρισκο του κανονιού και χακαρισματος.
nhzt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 1:59 ΜΜ, Tablet είπε Rule 1 ΔΕΝ πουλάμε τα Doge παιδια μονο παιρνουμε τωρα 😅 Μόνο Doge; ή γενικά δεν πουλάμε; Η κορυφή που δημιουργήθηκε άλλα δείχνει...
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Πού μπορώ να αγοράσω ένα πραγματικό bitcoin νόμισμα;
fingolfingr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Silverage είπε Πού μπορώ να αγοράσω ένα πραγματικό bitcoin νόμισμα; Όταν λες πράγματικο? Αν μιλάμε απλά νομίσματα σαν αυτά που βλέπεις στα διάφορα crypto articles... Ebay. Αν θες Casascius Bitcoins..... Δεν έχω ιδεα 😛 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από fingolfingr
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Όταν λες πράγματικο? Αν μιλάμε απλά νομίσμα σαν αυτά που βλέπεις στα διάφορα crypto articles... Ebay. Αν θες Casascius Bitcoins..... Δεν έχω ιδεα Ναι σαν και αυτό που δείχνουν στα άρθρα εννοώ.Δεν γουστάρω να παίρνω βλακείες αλλά ok 2-3€ έχει οπότε κλάιν. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από Silverage 1
fingolfingr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Ναι σαν και αυτό που δείχνουν στα άρθρα εννοώ.Δεν γουστάρω να παίρνω βλακείες αλλά ok 2-3€ έχει οπότε κλάιν. Ε τόσο κάνει. Στο ebay. Έχω 4-5 εδώ και μερικά χρόνια 1
chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) είναι πανάκριβα τα δε αυθεντικά που είχαν βγει πρώτα πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές. Ασε που θέλει και προσοχή γιατί στην ουσία έχουν το private key τους μέσα στο νόμισμα δλδ δεν ξέρεις αν αυτός που στο πουλήσει δεν το έχει αντιγράψει πρώτα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από chek2fire 1
verylife78 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 καλημερα... να αλλαξω λιγο την κουβεντα, αν το επιτρεπετε Νεος στα κρυπτονομισματα, ξεκινησα με λιγο κεφαλαιο κατω απο 300€ Επαιξα λιγο εχασα καποια, κερδισα καποια ... γενικα στις 45 μερες ειμαι κερδισμενος. Ολα τα παραπανω εγιναν με την εφαρμογη της Revolut, ομως κραταει αρκετο ποσοστο σε καθε πραξη. Αν συνεχιζω να ασχολουμαι θα ηθελα κατι καλυτερο. Θελω να επενδυσω σε eth, xrp και ισως και xlm Τι προτεινεται σε wallet ή ανταλακτηριο για να τα φυλαξω με προοπτικη το εξαμηνο? Ευχαριστω πολυ
mech35 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/2/2021 στις 12:32 ΠΜ, ooaris είπε Ξέρει κανείς /έχει ασχοληθεί με defi staking σε stable coins? Είναι δυνατόν να προσφέρεται +- 10%APY risk free?! Υπάρχει κάποιο catch ή κάτι που μου διαφεύγει; Το κύριο ρίσκο που παίρνεις είναι η ασφάλεια του smart contract. 1 ώρα πριν, verylife78 είπε καλημερα... να αλλαξω λιγο την κουβεντα, αν το επιτρεπετε Νεος στα κρυπτονομισματα, ξεκινησα με λιγο κεφαλαιο κατω απο 300€ Επαιξα λιγο εχασα καποια, κερδισα καποια ... γενικα στις 45 μερες ειμαι κερδισμενος. Ολα τα παραπανω εγιναν με την εφαρμογη της Revolut, ομως κραταει αρκετο ποσοστο σε καθε πραξη. Αν συνεχιζω να ασχολουμαι θα ηθελα κατι καλυτερο. Θελω να επενδυσω σε eth, xrp και ισως και xlm Τι προτεινεται σε wallet ή ανταλακτηριο για να τα φυλαξω με προοπτικη το εξαμηνο? Ευχαριστω πολυ binance και ftx είναι τα go to για altcoin trading 1
chek2fire Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μια και έσπασαν και τα 50k ένα ακόμα μεγάλο ορόσημο στην ιστορία του Bitcoin το αφήνω εδώ να υπάρχει στο ιστορικό αρχείο του insomnia 3
thano888pi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Στις 15/2/2021 στις 3:25 ΠΜ, fmarulezkd είπε Δεν ειναι risk free. Απο την στιγμη που δανείζονται, περιεχουν το οποιο ρισκο δανεισμού, αφου δεν ειναι 100% collaterised. Αν μιλάμε για πλατφόρμες τυπου nexo/celcius, παντα υπάρχει κ το ρισκο του κανονιού και χακαρισματος. θέλεις staking me 10% risk free και εκτός defi? celsius app. alex mashinsky. ένας εκ των εφευρετών του VoIP. (τεχνολογία που ήταν απαραίτητη για τη δημιουργία Skype, messenger viber etc VoIP υπηρεσίες.) ιδρυτής άλλων 2 billion companies. δεν έχει ανάγκη τα λεφτά κανενός. είναι pioneer σε επίπεδο γαλαξιακό. μη τον φοβάσαι. κάνε το staking sou ,εκεί. google is your friend. 1
fmarulezkd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, thano888pi είπε θέλεις staking me 10% risk free και εκτός defi? celsius app. alex mashinsky. ένας εκ των εφευρετών του VoIP. (τεχνολογία που ήταν απαραίτητη για τη δημιουργία Skype, messenger viber etc VoIP υπηρεσίες.) ιδρυτής άλλων 2 billion companies. δεν έχει ανάγκη τα λεφτά κανενός. είναι pioneer σε επίπεδο γαλαξιακό. μη τον φοβάσαι. κάνε το staking sou ,εκεί. google is your friend. Τι να γκουγκλάρω μαν, το celsius ανέφερα ως παράδειγμα (το οποίο χρησιμοποιώ κιόλας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις