Avatar_GR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, chek2fire είπε έσπασε τα 47k αλλά τώρα κάνει φυσιολογικά διόρθωση στα 45k. Εδώ νομίζω ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Satoshi το μακρινό 2010 το 2020 το Bitcoin η θα το ξέρουν όλοι η δεν θα το ξέρει κανείς. Τελικά το πρώτο έγινε Που φτάσαμε ρε φίλε.... να λέμε διόρθωση τα 45κ!!!! lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, VCNG είπε καλημερα παιδια, Ποια ειναι η γνωμη σας για CARDANO μπορει να ανεβει αισθητα? Και μια ακομα ερωτηση τι ωρα ελλαδος γινονται οι διορθωσεις και κλεινουν τα ποσοστα αυξησης η ζημιας αντιστοιχα Ανέβηκε ήδη πολύ αισθητά, αλλά απ ότι έχω καταλάβει ειναι αρκετά ενεργό πρότζεκτ πάνω στα smart contracts και μπορεί να ανέβει κι άλλο. Μακάρι δηλαδή γιατί έχω κι εγω αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ερώτηση γιατί θα τρελαθώ ( με την καλή την έννοια ) Έχω κάποια doge και η τιμή του είναι του είναι στα 173 satoshi. Έχω βάλει ένα limit sell στα 190 να υπάρχει. Και μπαινω τώρα και και βλέπω ότι έχει εκτελεστεί στις 12:00 (δίνοντας μου το αντίστοιχο κέρδος). Στο chart δεν βλέπω τέτοια άνοδο. Σκέφτηκα μήπως έγινε στιγμιαία αλλά.... Τόση διαφορά? Δεν με χάλασε αλλά... Πώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Rule 1 ΔΕΝ πουλάμε τα Doge παιδια μονο παιρνουμε τωρα 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, Tablet είπε Rule 1 ΔΕΝ πουλάμε τα Doge παιδια μονο παιρνουμε τωρα 😅 Δεν με εμποδίζει κάτι να αγοράσω περισσότερα από όσα είχα με την τωρινή τιμή. Αλλά γιατί έγινε? Κάτι αντιστοιχο εγινε και χθες με τα ada αλλά η διαφορά ήταν μικρότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bwaaah Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Tablet είπε Rule 1 ΔΕΝ πουλάμε τα Doge παιδια μονο παιρνουμε τωρα 😅 rule 2 Ακολουθούμε αυστηρά το Rule 1. μπλοκ σε όσους πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis74 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 πιο σιτε ειναι καλυτερο για αγορα και πωληση νομισματων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bwaaah είπε rule 2 Ακολουθούμε αυστηρά το Rule 1. μπλοκ σε όσους πουλάνε. Εγώ πάντως ξαναγορασα με την τωρινή ισοτιμία κερδίζοντας μερικές χιλιάδες doge. Από.εδω και πέρα hodl. Και ότι γίνει Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από fingolfingr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 8/2/2021 στις 6:59 ΜΜ, Silverage είπε Δεν περιμένω να πέσει κάτω απο 30.000. Στις 38-40.000 θα ξαναγοράσω. Έτσι για να βγάλω κάνα ψιλο, δεν έχω μεγάλα ποσά έτσι και αλλιώς. 20 ώρες πριν, Silverage είπε Ε, θα πέσει κάποια στιγμή. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 στα 70 δολάρια τα fee στο eth 1.0 στο 2.0 κανείς δεν ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Το ρημάδι το graph όταν το χορτάσαμε λεφτά, έκανε το δύσκολο και τώρα που τα τράβηξα πήγε +700% Φτου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, ooaris είπε Το ρημάδι το graph όταν το χορτάσαμε λεφτά, έκανε το δύσκολο και τώρα που τα τράβηξα πήγε +700% Φτου! Εχω καταλήξει οτι οι μόνοι κερδισμένοι στα cryptos ειναι οι holders και πάλι όχι όλοι, όσοι ξέρουν πότε να τραβήξουν κέρδη. Όλα τα άλλα είναι τζόγος. Όσες φορές πήγα να πουλήσω για να αγοράσω φθηνότερα την πάτησα. Τελευταία έχασα ενα 15% των ADA μου, τώρα που ανεβαίνει σαν τρελό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Τι άποψη έχετε για το ADA σαν πρότζεκτ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, gassim είπε Εχω καταλήξει οτι οι μόνοι κερδισμένοι στα cryptos ειναι οι holders και πάλι όχι όλοι, όσοι ξέρουν πότε να τραβήξουν κέρδη. Όλα τα άλλα είναι τζόγος. Όσες φορές πήγα να πουλήσω για να αγοράσω φθηνότερα την πάτησα. Τελευταία έχασα ενα 15% των ADA μου, τώρα που ανεβαίνει σαν τρελό. Εγώ πρώτη φορά ασχολήθηκα, όπως οι περισσότεροι, το 17 προς 18. Έβαλα ένα 500αρικο και απλώθηκα σε 3 ανταλακτηρια και αγόρασα καμία 10αρια shitcoins. Έκανα ενα κάρο μλκιες. Έκανα trades σε ότι pair υπήρχε. Πάλι καλά ήταν ανοδική η αγορά και διόρθωνε τις παπαριές μου. Όταν τα πήρε η κατρακύλα, μηδενιστηκαν 3-4 και αφού διαπίστωσα πως αυτο ήταν, μάζεψα ότι σκόρπιο είχε μείνει και τα άφησα σε ltc. Έκτοτε μέσα σε βάθος 2 χρόνων έμπαινα μια φορά το δίμηνο και αναλόγως αν είχε ενδιαφέρον η τιμή, τα γυρνούσα σε Fiat ή σε ltc χωρίς άγχος ότι θα ανέβει και θα μείνω στην απέξω. Έκανα υπομονη. Σε αυτά τα 2 χρονια έκανα συνολικά 5-6 trades και το μισό ltc έγιναν σχεδόν 2. Φετος την άκουσα αλλιώς. Έβαλα λίγα ακόμα + αυτά τα 2 ltc και τα κλείδωσα στο staking του eth2. Έβαλα και άλλο ένα 200αρι για να παίξω αλλά τελικά τα κλείδωσα και αυτά σε staking polkadot..μετα την τσαντίλα μου με το graph. Και ότι θέλει ας γίνει! 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, ooaris είπε Εγώ πρώτη φορά ασχολήθηκα, όπως οι περισσότεροι, το 17 προς 18. Έβαλα ένα 500αρικο και απλώθηκα σε 3 ανταλακτηρια και αγόρασα καμία 10αρια shitcoins. Έκανα ενα κάρο μλκιες. Έκανα trades σε ότι pair υπήρχε. Πάλι καλά ήταν ανοδική η αγορά και διόρθωνε τις παπαριές μου. Όταν τα πήρε η κατρακύλα, μηδενιστηκαν 3-4 και αφού διαπίστωσα πως αυτο ήταν, μάζεψα ότι σκόρπιο είχε μείνει και τα άφησα σε ltc. Έκτοτε μέσα σε βάθος 2 χρόνων έμπαινα μια φορά το δίμηνο και αναλόγως αν είχε ενδιαφέρον η τιμή, τα γυρνούσα σε Fiat ή σε ltc χωρίς άγχος ότι θα ανέβει και θα μείνω στην απέξω. Έκανα υπομονη. Σε αυτά τα 2 χρονια έκανα συνολικά 5-6 trades και το μισό ltc έγιναν σχεδόν 2. Φετος την άκουσα αλλιώς. Έβαλα λίγα ακόμα + αυτά τα 2 ltc και τα κλείδωσα στο staking του eth2. Έβαλα και άλλο ένα 200αρι για να παίξω αλλά τελικά τα κλείδωσα και αυτά σε staking polkadot..μετα την τσαντίλα μου με το graph. Και ότι θέλει ας γίνει! 😅 Πιστεύω οτι με τη τωρινή σου πρακτική θα τα πας καλύτερα απο το 2017. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις