thomasG4 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, RusselAllen said: Εγω δεν πιστευω πλεον σε bull η bear cycle. Πιστευω μονο στο να βαζω 50 χιλιαρικα σε spot αναλογα το μομεντοθμ, οπως τωρα καλη ωρα και αμεσως μετα να τα βγαζω για ρνα γρηγορο χιλιαρικο, και αυριο μεθαυριο ξανα το ιδιο. Day trading λεγεται αυτό και έχει αποδειχθεί άπειρες φορές ότι η πλειοψηφία του κόσμου βγαίνει χαμένη μακροπρόθεσμα από μια τέτοια τακτική. Και οι καλύτεροι traders έχουν 60% ποσοστό επιτυχίας και απλά κάνουν πάρα πολύ καλό risk management για να μειώσουν τη χασούρα σε περίπτωση κατάρρευσης της αγοράς. Αντίθετα το DCA έχει αποδειχθεί επανειλημμένως ότι είναι η καλύτερη τακτική μακροπρόθεσμα και ειδικά σε assets που ανεβαίνουν εκθετικά σε κάθε κύκλο, όπως τα crypto. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από thomasG4 1 1
snot Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Μόνο εγώ έχω ξενερώσει που το btc pumpάρει λόγω Τραμπ; Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από snot 1
greekfragma Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 2 minutes ago, snot said: Μόνο εγώ έχω ξενερώσει που το btc pumpάρει λόγω Τραμπ; κακά τα ψέμματα από τις προγραμματικές του δηλώσεις και τη συμμαχία με τον Elon και το πόσα lobby κουβαλάνε μόνο αυτοί οι 2 παρέα, ήταν προδιαγεγραμμένο κακό. προσωπικά τον θεωρώ τσαρλατάνο και όσα λέει είναι για τους ευνουχισμένους MAGA που αν τους βάλεις τεστ στη Γεωγραφία θα πάρουν κουλούρι. παρόλαυτά το οτι εναντιώθηκε στην προηγούμενη ατζέντα και αποφάσισε σε ορισμένα πράγματα να γυρίσει στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, μετρήθηκε θετικά από πολύ κόσμο και γι αυτό και δε του πάει πλέον κόντρα κανείς στο εσωτερικό των ΗΠΑ. μεγάλο στοίχημα η εξωτερική πολιτική και το τι θα γίνει μετά και το φιάσκο με τη μαριονέτα γελωτοποιό Ζελένσκι. η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στη συνάντηση ήταν κακός οιωνός οτι ο άνθρωπος δεν αλλάζει και είναι ένας ανισόρροπος ηλίθιος καουμπόη με πολύ χρήμα. νομίζω οτι όσα συμφωνηθούν με Ουκρανία-Ε.Ε-Ρωσία όλο το Μάρτιο θα μας δείξει πως θα πάει και η οικονομία όλο το 25. Αυτές τις μέρες δηλαδή είναι το σημείο μηδέν για όσα έχουν δρομολογηθεί και θα εξελιχθούν μπροστά μας. Κρατάω μικρό καλάθι αλλά στη τελική πιστεύω οτι το halving και γενικά το BTC universe θα συνεχίσει όπως πάει. Είσοδος από μεγάλα πορτοφόλια έχει ήδη γίνει, τα νέα πρώτα μαθαίνονται στους λίγους και αυτοί ανεβοκατεβάζουν τα πάντα κατα το δοκούν. Εμείς απλά παρατηρητές αν τσιμπήσουμε πλαγίως καμιά πληροφορία και ο συνδυασμός της με το ένστικτο και το timing να μας δώσει περαιτέρω πάτημα για επένδυση και κέρδη. όλα τα υπόλοιπα με καμπύλες, ΜΑ7 ΜΑ25 ΜΑ99 και λοιπούς δείκτες είναι ψιλά γράμματα. Άντε λίγο να πάρεις μυρωδιά άμα κοιτάς με μεγάλη διάρκεια τα daily orders και το trading volume ώστε να πάρεις χαμπάρι τα σημεία στήριξης και αντίστασης.
snot Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Προφανώς αν οι ΗΠΑ κάνουν στρατηγικό απόθεμα το btc θα δει καινούργια υψηλά και πιθανότατα δεν θα γυρίσει ποτέ σε τιμές κάτω των 100k Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ. Αν ξεκινήσουν αυτοί, θα ακολουθήσουν πολλές άλλες χώρες Το θέμα είναι ότι το να προωθείται το btc από τον Τραμπ και τους γύρω του με κάνει να πιστεύω πως πια έχει απομακρυνθεί πολύ από τους λόγους που το έφτιαξε ο δημιουργός του
Peugeot208 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 11 λεπτά πριν, snot είπε Προφανώς αν οι ΗΠΑ κάνουν στρατηγικό απόθεμα το btc θα δει καινούργια υψηλά και πιθανότατα δεν θα γυρίσει ποτέ σε τιμές κάτω των 100k Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ. Αν ξεκινήσουν αυτοί, θα ακολουθήσουν πολλές άλλες χώρες Το θέμα είναι ότι το να προωθείται το btc από τον Τραμπ και τους γύρω του με κάνει να πιστεύω πως πια έχει απομακρυνθεί πολύ από τους λόγους που το έφτιαξε ο δημιουργός του Βολεύει πολύ όταν χρωστάς trillions, να έχεις ένα νέο νόμισμα εφεδρικό, για όταν η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη... Ένα παγκόσμιο νόμισμα,, που όμως θα το ελέγχεις εσύ....
NiKoSmile Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Η Binance θα περιορίσει τη διαθεσιμότητα των μη-MiCA συμβατών stablecoins (USDT, FDUSD, TUSD, USDP, DAI, AEUR, UST, USTC και PAXG) για χρήστες του ΕΟΧ. Τα MiCA συμβατά stablecoins (USDC, EURI) και τα ζεύγη fiat (EUR) θα παραμείνουν διαθέσιμα. Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2025, 23:59 (UTC), οι χρήστες να μετατρέψουν τα μη-MiCA stablecoins σε MiCA συμβατά. Από τις 31 Μαρτίου 2025, 23:59 (UTC), τα μη-MiCA συμβατά ζεύγη spot trading θα καταργηθούν. Μέχρι τότε θα είναι διαθέσιμα. Μετά την ημερομηνία αυτή, η πώληση των υπόλοιπων μη-MiCA stablecoins θα είναι δυνατή μέσω του Binance Convert. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από NiKoSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις