poulaki1976 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, rallistas είπε Εγώ πάντως να πω ότι το έργο πάει ακριβώς όπως το είχε πει ο Κρυπτοβιος πριν 1μιση μηνα περίπου που είχε κάνει ένα 5λεπτο βίντεο που έλεγε τη γνώμη του για το πως θα πάει αν τηρηθούν τα πράγματα όπως έχουν πάει ως τώρα. Ειχε πει χαρακτηριστικα "κραταω και μπιτκοιν στο πορτοφολι μου οχι μονο αλτς" γιατι "σιγα μην πανε καλυτερα τα αλτς απο το μπιτκοιν" 1
kkatzos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, rallistas είπε Εγώ πάντως να πω ότι το έργο πάει ακριβώς όπως το είχε πει ο Κρυπτοβιος πριν 1μιση μηνα περίπου που είχε κάνει ένα 5λεπτο βίντεο που έλεγε τη γνώμη του για το πως θα πάει αν τηρηθούν τα πράγματα όπως έχουν πάει ως τώρα. Δηλαδή θεωρείς ότι τέλος Μαρτίου τελειώνει το bull run. Αυτό λέει ο Κρυπτόβιος.
tcktcktck Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ξέρει κανείς πως εξαφανίστηκε από την ψυχανάλυση;
leonidas1269 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Δηλαδή θεωρείς ότι τέλος Μαρτίου τελειώνει το bull run. Αυτό λέει ο Κρυπτόβιος. Ειπε πως μεχρι αρχες Μαρτιου ανοδος μετα πτωση κ ξανα τελευταια ανοδο απο Οκτωβριο εως Δεκεμβριο...Ολο αυτο που κολλαει με αυτο που γινεται τις τελευταιες μερες...?Βλεπεις καποια ανοδο εδω κ 2-3 μερες...? Παιδες μην ...βασιζεστε τι λεει ο ενας κ ο αλλος...Οι πιο παλιοι θυμουνται τι λεγανε πριν 2 χρονια στην Ψυχαναλυση οταν ηταν το btc στα 25...Ο ενας (cryptovios ) προς τιμη του παραδεχτηκε το λαθος....Ο αλλος (Athanadonios-με λενε Ριζο κ οπως θελω τα γυριζω) ελεγε πως δεν τα ειπα ετσι αλλα το ειπα αλλιως ..κ στο τελος αφου καταλαβε οτι τον κραζανε ολοι, παραδεχτηκε το λαθος του μετα απο πολλους μηνες...Το συμπερασμα ειναι πως ολοι αυτοι πουλανε συνδρομες,παιρνουν χορηγιες,κανουν σεμιναρια κτλ....Αν ηταν σιγουροι που θα παει η αγορα δεν θα ηταν εδω...να πουλανε συμβουλες στον καθενα...Απλα αν πεσουν μεσα το ..πουλανε για να ..πιασουν πελατες αν οχι ...προσπαθουν ο ενας πιο λιγο ο αλλος πιο πολυ να σε ..παραμυθιασουν..οτι δεν κανανε λαθος, αλλα σου ειχαν πει κ το αλλο σεναριο.... Ακουτε τον καθενα απλα μην βασιζεστε πουθενα... Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από leonidas1269
Προτεινόμενες αναρτήσεις