Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα ανεβαίνουν γιατί υπάρχει πολύ ευφορία στην αμερική αναμεσα στους crypto enthusiasists γιατί ο Τραμπ είναι ευνοϊκά διατεθειμένος προς τα crypto. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι αναμενόμενος λόγω της ορκωμοσίας του που έρχεται αύριο (έτσι έγινε και με τις εκλογές). Για μένα πιο ενδιαφέρον θα είναι όταν απλοποιηθεί το φορολογικό τοπίο στις ΗΠΑ σχετικά με τα crypto που είναι πολύ στριφνό, τότε θα περίμενα άλλη μια άνοδο.

ΕΙδικά το token του Τραμπ είναι πιο περίεργη περίπτωση. Δεν ξέρω πως το έχει σχεδιάσει αλλά θα είναι άσχημο για την εικόνα του αν γίνει dump.

• Thanks 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει να κάνει με το ότι το Τrump coin είναι token του solana network. Δημιουργεί προσδοκίες για το solana (eth killer και τα σχετικά)

Επεξ/σία από snot
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ted64 είπε

Όλα ανεβαίνουν γιατί υπάρχει πολύ ευφορία στην αμερική αναμεσα στους crypto enthusiasists γιατί ο Τραμπ είναι ευνοϊκά διατεθειμένος προς τα crypto. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι αναμενόμενος λόγω της ορκωμοσίας του που έρχεται αύριο (έτσι έγινε και με τις εκλογές). Για μένα πιο ενδιαφέρον θα είναι όταν απλοποιηθεί το φορολογικό τοπίο στις ΗΠΑ σχετικά με τα crypto που είναι πολύ στριφνό, τότε θα περίμενα άλλη μια άνοδο.

ΕΙδικά το token του Τραμπ είναι πιο περίεργη περίπτωση. Δεν ξέρω πως το έχει σχεδιάσει αλλά θα είναι άσχημο για την εικόνα του αν γίνει dump.

Ολα ανεβαινουν????

Το trump coin ειναι στα 72 δολαρια με 75 δις ογκο συναλλαγων το τελευταιο 24ωρο. Εννοειται τα xrp, hbar και xlm που εχω στην κατοχη κατηφοριζουν.

Ακομη και το doge ξεπερασε σε ογκο, που ηταν το νουμερο ενα meme ποσα χρονια.

Παντως εχω βαλει ειδοποιηση να πουληθειτο solana στα 300 δολλαρια που οπως φαινεται δεν θα αργήσει να γινει σημερα

Επεξ/σία από RusselAllen

• Δημιουργία νέου...